Optik Vloženo 5. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 (editace) můžete , až budete mít auto doma poslat, kdy byla objednávka a kdy dodáno + motorizaci a převodovku, je to o tom, abychom věděli, že jsou auta průběžně dodávána, díky předem Editováno: 5. Březen 2018, autor: Optik 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Auto doma ještě nemám ,ale dnes info o potvrzeném zaplánování do výroby na13 Kt, tak už se snad dočkám, 1,5 manuál, digi štít ,objednáno 25.10. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Tak to by už mohly krásně vyrábět karog se štítem naši mají taky zaplánováno na 13 kt ale už to 2 týdny vědí tak snad už to platí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabca 1 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Karoq style 1,5Tsi manuál objednáno 15.11.2017 u prodejce 6.3.2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Tak ti gratuluji, jen pro info , s digi.štítem to nemáš? Editováno: 8. Březen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 to určitě nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabca 1 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 ne s digi štítem není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 (editace) Aktuální dodací doby s platností od 6.3. 2018 Editováno: 22. Červen 2018, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Pěkný, co přesně znamená ta restrikce na přístrojový štít? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Oddalen nabeh vyroby. Prvni vozy zacatkem dubna. Logisticky problem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 a >12mesicu plati pro obj od 6.3. nebo i starsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ahoj čekatelé, ptal jsem se svého prodejce a bylo mi sděleno, že jsem se přesunul ze 44 KT dopředu, ale ještě jsem zaslechl poznámku, že bude v létě přerušena výroba. Nevíte jestli se jedná o celozávodní dovolenou, nebo nějaká technologická odstávka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Jo,celokoncernova celozavodka tyzden 29 a 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 @havrosh .... 12 mesicu je v platnosti delsi dobu, nicmene, vetsinou to tak nebyva. @Optik .... Na zacatku leta zacina celozavodka v rozmezi dvou tydnu, od konce prazdnin pak zacina postupne prechod motoru na novou emisni normu, se cekaci doba muze, resp. urcite prodlouzi u dannych motorizaci v radu +2 tydnu, ale myslim u 2,0 TDI 4x4 se doba prodlouzi klidne az o +9 tydnu. Nevim jako to dane motorizace presne maji, ale je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Diky. To sedi, loni jsem mel mit Kodiaqa (2.0TDI/4x4) za 9m a byl uz za 5.5m Karoqa jsem mel uz mit, ale 9S0 me to posunulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 lepší je zákazníkovi slíbit delší termín a dodání a když se to povede vyrobit dříve pak je to příjemné překvapení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Přesně tak, ale čekací doba 12 měsíců + už je docela hodně. Nicméně znám člověka, který čekal na Kodiaqa také nějak okolo 12-13 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 (editace) Dnes jsem byl u prodejce, chtěl jsem ještě něco přeobjednat. Už to nejde. Auto 2,0 TDI, 4x4, DSG a digitální štít, objednáno 18.12.2018 a výroba zaplánována na 14 KT. Když jsem objednával tak mi bylo řečeno 24 týdnů dodací doba. Takže, pokud to tak bude tak paráda. Editováno: 12. Březen 2018, autor: Pinacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Jestli jsi to auto objednával vážně v prosinci 2018, tak ke 14 KT dodání gratuluji Jinak abych nebyl úpllně OT, tak čekám na úplně stejnou motorizaci a výbavu, objednal jsem z kraje ledna 2018 s plánovaným dodáním konec června 2018. Takže dost času na to prodat moji Charlottku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Jen panáčkové počkejte, až se začnou hádat o vejplaty a tejden nebo dva nepojede výroba.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 neprivolavej to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Tak 18% je něco, co předpokládám, že neprojde hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 13. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Zdravím, doufám, že vše bude v pohodě, že se dohodnou rychle a nás jako zákazníku se to nedotkne. Ještě to tak, to by nám ještě chybělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 objednaval som medzi vianocami a novym rokom 2017, dodanie "vraj" 14KT, zatial ziadne nove info nemam, neako to neriesim a cakam kym sa ozve predajca. ci mate skusenosti, ze nahananim predajcov mozu nieco urychlit? diky pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 "Popoháněním" prodejce (nejspíš) termín dodání nezměníš. Ovšem měl by vědět na kdy je opravdu vůz zaplánován do výroby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.