Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak postavit novou fabriku určitě nebude nic jednoduchého to leda dat jinej model vyrábět jinam jako citigo je na slovensku,ale třeba zájem o karoqa časem opadne a budou stíhat v pohodě

Vloženo

Jako němci chtěli superba vyrábět u nich, ale asi kdyby to bylo jednoduchy tak si už dávno škodovka nějak vypomohla výrobou v jiné fabrice už nyní se 380 aut karoqu vyrábí v ml. bolce holt je o auta fakt obrovsky zajem

Vloženo

Děkujeme za příspěvky kde se vyrábí ,kde se možná může vyrábět,kde by se mohlo vyrábět:D. A těd prosím Vás kdo jste měli termín výroby hned na začátku tohoto měsíce. Máte nějaké info od prodejce jestli auto je vyrobené. Já mám termín (nový) dodání 16 KT. Takže auto by mělo být vyrobené nejpozdeji příští týden. Dneska se má prodejce ozvat!!!

Vloženo

No,tak to bude asi pravda,měl jsem mít vyrobeno minulý týden a  tento týden je auto  v lakovně,taky  že chybí ,chyběla sedadla spolujezdce(látka-Kůže).

Dneska snad také budu vědět víc.:(

Vloženo

Naši si jdou pro auto v 16 týdnu. Při objednání měli termín cca březen vyzvednutí po doplnění digit štítu se to tedy posunulo o 1 měsíc celkem. Takže máj celkem štěstí moc víc nečekali

Vloženo

V 16 týdnu už si jdou mluvili s prodejcem a ten říkal že na konci 15 týden jim auto dovezou na prodejnu a naši to mají i s přihlášením na značky tak v 16 týdnu bude převzetí 

Vloženo
49 minutes ago, Hyper ST said:

Tak volal prodejce že moje auto se bude vyrábět příští týden.

Congrats. 

Ja objednaval mesic po tobe, tak doufam ze to taky klapne v terminu

Vloženo

tak znamy uz ma objednano taky. Jen nevim kdy objednaval bud to nerekl, nebo mi to uniklo, ale bylo to letos. zatim nahrubo jen aby se dostal do "poradniku:D" Protoze chce 1.5 DSG zatim dostal termin 51KT coz mu ale vyhovuje. Bo to bere na firmu a aktualni odpisy mu konci nekde na podzim. Finalni konfiguraci pak bude upravovat az budou nove ceniky pro pristi modelovy rok.

Vloženo (editace)

vedel by mi niekto podla cisla zákazníckej komisie realne povedat, kedy pride mne karoq? Lebo co  pridem za predajcom tak mi zakazdym povie iny termin. Objednaval som ho 11.mesiac 2017.  Jedna sa o 1.5TSI manual. 

Editováno: , autor: apepro

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...