qyom123 Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Teraz som isiel okolo predajne a je tam biely aroq vyzera ze moze byt vybaja joy plus ale este mi nikto nevolal tak neviem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qyom123 Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Tak predsa! Dnes mi volal, ze ho maju na predajni. 2 mesiace neskor, ale konecne prisla 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svecko Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Gratulujem! od kedy si mal auto objednane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qyom123 Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Vies co toto ani neviem, pretoze ja som zobral taky co uz mali objednany. Mal byt vystaveny na predajni. Ale v auguste som tam bol a mi vraveli, ze uz ho tam mali mat. Potom dalsie bolo koniec septembra. A tak dosiel az teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Tak objednán Karoq FL, Sportline Exclusive 1.5 TSI s DSG, barva Šedá Graphite metalíza... Podle systému je zatím termín dodání jaro 2022, týden 10-12.2022. Tak uvídíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 před 17 minutami, Roman.dj1 napsal: Tak objednán Karoq FL, Sportline Exclusive 1.5 TSI s DSG, barva Šedá Graphite metalíza... Podle systému je zatím termín dodání jaro 2022, týden 10-12.2022. Tak uvídíme... a kdy jsi objednaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 před 4 hodinami, dakule napsal: a kdy jsi objednaval 22. prosince 2021 zadáno do systemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 před 3 hodinami, Roman.dj1 napsal: 22. prosince 2021 zadáno do systemu To je asi zhoda nahod ja taky 22,12,2022 karoq sportline Exclusive DSG ,akorat stribrna metaliza a řekli mi že se začne vyrabět v 8 tydnu ale nějaka dodaci lhuta v nedohlednu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakule Vloženo 13. leden 2022 Sdílet Vloženo 13. leden 2022 před 1 hodinou, Pawouk napsal: Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! OK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Tak koukám, že každý dostane jiné informace ohledně dodání. No, necháme se překvapit :) V článku na netu psali, že první auta by se měli k zákazníkům dostat na jaře 2022. Je to "nový" model, facelift, tak veřím, že si Škoda schová pár čipů... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 Pokud se zadá auto do systému (objednávka), už nějaký přibližný termín můžou říct. Jinak se u prodejce nezřídka dozvíš, že vůbec neví kdy by se auto mohlo dát do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palev Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 (editace) Ja objednaval zacatek ledna a zatim vubec neni v systemu tzv. Komisni cislo, ktere mi prodejce rekl po objednavce zatim nikde neni…. Jinak na objednavce dodaci lhuta 11 - 12 mesicu. Udajne zacatek vyroby je podle prodejce od brezna…. Zalohu jsem daval 15%…. Udajne nove narizeni skodovky…. Editováno: 16. leden 2022, autor: palev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Také jsem objednával začátkem ledna a číslo komise už mám. Ale je možné, že prodejce překonfiguroval již objednané auto, protože mi slíbil, že se o to pokusí. Předběžná výroba zatím někdy červen/červenec. Jinak ve smlouvě mám 40 týdnů a bez zálohy. Jak koukám, všude trochu jiné. Ať ti čekání utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 16. leden 2022 Sdílet Vloženo 16. leden 2022 Dle zdoje z výroby ted zase chybí řadící páky. Mě termín v roce 2020 posouvali hodněkrát, nejdéle jsem čekal na sportovní volant. Nabízeli mi obyčejný, ale radši jsem počkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinrud Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 My objednali 22.12.2021 a po zaplacení zálohy(10%) nám bylo řečeno že předpokládaný termín +- konec srpna. Karoq FL 1.5tsi DSG sportline, Červená Velvet met. Prý se ozvou až budou vědět více, zatím se prý jen ví že FL se začne vyrábět tuším v 9. týdnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nextcz Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 V Bolce včera shořely haly dodavatele pro Škodovku, prý tam byly části palubek atd. To asi pošle dodací lhůty ještě víc do neznáma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Co říkají sami zaměstnanci vyráběli tam tapeci do Octavie4 a Arteona. Pro Karoq jsou díly z Trutnova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 https://www.idnes.cz/praha/zpravy/mlada-boleslav-pozar-hasici-nadrazi-hala.A220129_222414_praha-zpravy_dape Shořely díly za víc jak miliardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Ahoj kdyz mam vyrobni status P co to znamena?Muzou mi zvysit koncovou cenu auta pokud by nahodou skodovka zdrazovala?Zalohu uz zaplacenou mam. Predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmen201 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Pokud máš podepsanou objednávku a zaplacenou zálohu, cenu nezvýší. Maximálně se může stát, že pokud přijde změna ceníku (další osekání výbavy z důvodu nedostatku dílů), budeš mít jinou výbavu, než jsi očekával ... ale vzhledem k tomu, že co šlo osekat, už osekali, tak snad budeš mít štěstí a dostaneš to, cos objednal ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrBo Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Cenu musí dodržet, máš objednáno dle aktuálního ceníku. Objednával jsem také začátkem ledna a prodejce mi tvrdil, že cenu garantují. Status P bohužel nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zektaj Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Tím zdražením si nejsem tak jistý. Mám ,,závaznou" objednávku a zaplacenou zálohu již z června 2021 s termínem dodání listopad 2021. Těsně před dodáním mě zavolali, že už mi ho nevyrobí a jestli chci, ať připlatím 60 tisíc a jsem znovu zařazen do čekání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Nojo, ale měl jsi objednáno old model, ten holt už nestihnou, bo linka najíždí na FL, a teď bys čekal na FL a tam jak známo přitlačili na cenovou pilu. Upřímně, něco takového se mě stát, tak už mě u embasofirmy nikdy neuvidí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.