Listopad 29, 20213 r Teraz som isiel okolo predajne a je tam biely aroq vyzera ze moze byt vybaja joy plus ale este mi nikto nevolal tak neviem :D
Listopad 30, 20213 r Tak predsa! Dnes mi volal, ze ho maju na predajni. 2 mesiace neskor, ale konecne prisla
Listopad 30, 20213 r Vies co toto ani neviem, pretoze ja som zobral taky co uz mali objednany. Mal byt vystaveny na predajni. Ale v auguste som tam bol a mi vraveli, ze uz ho tam mali mat. Potom dalsie bolo koniec septembra. A tak dosiel az teraz
Leden 13, 20223 r Tak objednán Karoq FL, Sportline Exclusive 1.5 TSI s DSG, barva Šedá Graphite metalíza... Podle systému je zatím termín dodání jaro 2022, týden 10-12.2022. Tak uvídíme...
Leden 13, 20223 r před 17 minutami, Roman.dj1 napsal: Tak objednán Karoq FL, Sportline Exclusive 1.5 TSI s DSG, barva Šedá Graphite metalíza... Podle systému je zatím termín dodání jaro 2022, týden 10-12.2022. Tak uvídíme... a kdy jsi objednaval
Leden 13, 20223 r před 4 hodinami, dakule napsal: a kdy jsi objednaval 22. prosince 2021 zadáno do systemu
Leden 13, 20223 r před 3 hodinami, Roman.dj1 napsal: 22. prosince 2021 zadáno do systemu To je asi zhoda nahod ja taky 22,12,2022 karoq sportline Exclusive DSG ,akorat stribrna metaliza a řekli mi že se začne vyrabět v 8 tydnu ale nějaka dodaci lhuta v nedohlednu
Leden 13, 20223 r před 1 hodinou, Pawouk napsal: Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora! OK
Leden 14, 20223 r Tak koukám, že každý dostane jiné informace ohledně dodání. No, necháme se překvapit :) V článku na netu psali, že první auta by se měli k zákazníkům dostat na jaře 2022. Je to "nový" model, facelift, tak veřím, že si Škoda schová pár čipů... :)
Leden 14, 20223 r Pokud se zadá auto do systému (objednávka), už nějaký přibližný termín můžou říct. Jinak se u prodejce nezřídka dozvíš, že vůbec neví kdy by se auto mohlo dát do výroby.
Leden 16, 20223 r Ja objednaval zacatek ledna a zatim vubec neni v systemu tzv. Komisni cislo, ktere mi prodejce rekl po objednavce zatim nikde neni…. Jinak na objednavce dodaci lhuta 11 - 12 mesicu. Udajne zacatek vyroby je podle prodejce od brezna…. Zalohu jsem daval 15%…. Udajne nove narizeni skodovky…. Upraveno Leden 16, 20223 r od palev
Leden 16, 20223 r Také jsem objednával začátkem ledna a číslo komise už mám. Ale je možné, že prodejce překonfiguroval již objednané auto, protože mi slíbil, že se o to pokusí. Předběžná výroba zatím někdy červen/červenec. Jinak ve smlouvě mám 40 týdnů a bez zálohy. Jak koukám, všude trochu jiné. Ať ti čekání utíká.
Leden 16, 20223 r Dle zdoje z výroby ted zase chybí řadící páky. Mě termín v roce 2020 posouvali hodněkrát, nejdéle jsem čekal na sportovní volant. Nabízeli mi obyčejný, ale radši jsem počkal.
Leden 19, 20223 r My objednali 22.12.2021 a po zaplacení zálohy(10%) nám bylo řečeno že předpokládaný termín +- konec srpna. Karoq FL 1.5tsi DSG sportline, Červená Velvet met. Prý se ozvou až budou vědět více, zatím se prý jen ví že FL se začne vyrábět tuším v 9. týdnu?
Leden 30, 20223 r V Bolce včera shořely haly dodavatele pro Škodovku, prý tam byly části palubek atd. To asi pošle dodací lhůty ještě víc do neznáma.
Leden 30, 20223 r Co říkají sami zaměstnanci vyráběli tam tapeci do Octavie4 a Arteona. Pro Karoq jsou díly z Trutnova.
Leden 30, 20223 r https://www.idnes.cz/praha/zpravy/mlada-boleslav-pozar-hasici-nadrazi-hala.A220129_222414_praha-zpravy_dape Shořely díly za víc jak miliardu.
Leden 30, 20223 r Ahoj kdyz mam vyrobni status P co to znamena?Muzou mi zvysit koncovou cenu auta pokud by nahodou skodovka zdrazovala?Zalohu uz zaplacenou mam. Predem diky
Leden 30, 20223 r Pokud máš podepsanou objednávku a zaplacenou zálohu, cenu nezvýší. Maximálně se může stát, že pokud přijde změna ceníku (další osekání výbavy z důvodu nedostatku dílů), budeš mít jinou výbavu, než jsi očekával ... ale vzhledem k tomu, že co šlo osekat, už osekali, tak snad budeš mít štěstí a dostaneš to, cos objednal ...
Leden 30, 20223 r Cenu musí dodržet, máš objednáno dle aktuálního ceníku. Objednával jsem také začátkem ledna a prodejce mi tvrdil, že cenu garantují. Status P bohužel nevím.
Leden 30, 20223 r Tím zdražením si nejsem tak jistý. Mám ,,závaznou" objednávku a zaplacenou zálohu již z června 2021 s termínem dodání listopad 2021. Těsně před dodáním mě zavolali, že už mi ho nevyrobí a jestli chci, ať připlatím 60 tisíc a jsem znovu zařazen do čekání.
Leden 30, 20223 r Nojo, ale měl jsi objednáno old model, ten holt už nestihnou, bo linka najíždí na FL, a teď bys čekal na FL a tam jak známo přitlačili na cenovou pilu. Upřímně, něco takového se mě stát, tak už mě u embasofirmy nikdy neuvidí ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.