olexaV Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Tak postavit novou fabriku určitě nebude nic jednoduchého to leda dat jinej model vyrábět jinam jako citigo je na slovensku,ale třeba zájem o karoqa časem opadne a budou stíhat v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Ale ta fabrika nemusí stát u nás,ale v zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 Jako němci chtěli superba vyrábět u nich, ale asi kdyby to bylo jednoduchy tak si už dávno škodovka nějak vypomohla výrobou v jiné fabrice už nyní se 380 aut karoqu vyrábí v ml. bolce holt je o auta fakt obrovsky zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 A nyni se bude Karoq lakovat v SRN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 5. Duben 2018 Sdílet Vloženo 5. Duben 2018 To jo no aby to stíhali.lakovna v mb ještě není hotová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Děkujeme za příspěvky kde se vyrábí ,kde se možná může vyrábět,kde by se mohlo vyrábět. A těd prosím Vás kdo jste měli termín výroby hned na začátku tohoto měsíce. Máte nějaké info od prodejce jestli auto je vyrobené. Já mám termín (nový) dodání 16 KT. Takže auto by mělo být vyrobené nejpozdeji příští týden. Dneska se má prodejce ozvat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 No,tak to bude asi pravda,měl jsem mít vyrobeno minulý týden a tento týden je auto v lakovně,taky že chybí ,chyběla sedadla spolujezdce(látka-Kůže). Dneska snad také budu vědět víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Naši si jdou pro auto v 16 týdnu. Při objednání měli termín cca březen vyzvednutí po doplnění digit štítu se to tedy posunulo o 1 měsíc celkem. Takže máj celkem štěstí moc víc nečekali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Jdou,nebo budou vyrábět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 V 16 týdnu už si jdou mluvili s prodejcem a ten říkal že na konci 15 týden jim auto dovezou na prodejnu a naši to mají i s přihlášením na značky tak v 16 týdnu bude převzetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 @olexaV -Tak mám také vyrobeno ,volal jsem prodejci a čeká se na dopravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Tak volal prodejce že moje auto se bude vyrábět příští týden. Pak musím počítat cca týden na dopravu. Takže do konce dubna už bude doma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Tak, gratulace . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 49 minutes ago, Hyper ST said: Tak volal prodejce že moje auto se bude vyrábět příští týden. Congrats. Ja objednaval mesic po tobe, tak doufam ze to taky klapne v terminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Ahoj, chci se podelit se svym terminem dodani: objednavka polovina brezna, dodani polovina srpna. Motor 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zrooda Vloženo 7. Duben 2018 Sdílet Vloženo 7. Duben 2018 Já jsem Vám uvolnil jedno místo...proto ty lepší termíny ..bude SCOUT 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 8. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Ahoj, gratuluji všem kdo již vědí, že budou mít auto v dohledné době Spoiler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 objednano 25.1., puvodne to mel byt 18.-20. tyden. Dle poslednich informaci od prodejce je to aktualne 17.tyden a uz by se to nemelo menit, tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 To máš bud naftu nebo 1.0 benzín že máš tak krátký termín viď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 9. Duben 2018 Sdílet Vloženo 9. Duben 2018 ano, rok jsem na auto cekat nechtel, takze jsem sel kvuli tomu do 1.0tsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 tak znamy uz ma objednano taky. Jen nevim kdy objednaval bud to nerekl, nebo mi to uniklo, ale bylo to letos. zatim nahrubo jen aby se dostal do "poradniku:D" Protoze chce 1.5 DSG zatim dostal termin 51KT coz mu ale vyhovuje. Bo to bere na firmu a aktualni odpisy mu konci nekde na podzim. Finalni konfiguraci pak bude upravovat az budou nove ceniky pro pristi modelovy rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 10. Duben 2018 Sdílet Vloženo 10. Duben 2018 Tak jsem byl u prodejce, auto vyrobeno, čekají až ho přivezou. Termín výroby byl 14 KT takže se nic nezměnilo. 2.0 TDI,4x4, digitální štít DSG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apepro Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 (editace) vedel by mi niekto podla cisla zákazníckej komisie realne povedat, kedy pride mne karoq? Lebo co pridem za predajcom tak mi zakazdym povie iny termin. Objednaval som ho 11.mesiac 2017. Jedna sa o 1.5TSI manual. Editováno: 11. Duben 2018, autor: apepro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 Nikdo ti to nerekne. A lrodejce ti rekne jen to, co vidi v systemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Duben 2018 Sdílet Vloženo 11. Duben 2018 jak už bylo několikrát zde napsáno. Stav vozu vidí jen prodejce, který vůz objednal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.