Optik Vloženo 15. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 CILDO je to krasavec gratuluju. Já jsem zajásal při dotazu u prodejce. Nový termin 25-28 KT. Už aby byl konec června Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 15. Duben 2018 Sdílet Vloženo 15. Duben 2018 (editace) Tak to máme úplně stejný termín jen pozor aby ti to nespadlo na 27-28 týden protože začíná celozávodní dovolená a může se to posunout na začátek srpna to mi říkal prodejce. Editováno: 15. Duben 2018, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 16. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2018 tak trochu s tím počítám, abych zase nebyl zklamaný, ale je to super, že budu mít auto už v létě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Moje auto se včera vyrobilo.Tak už jen čekat až ho dovezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 mne potvrdili vcera z 21KT na 20KT, objednane asi 27.12.2017. bez digi stit 1,5 dsg. inac na tu cenu 822tis kolko dali dole zlavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 před 5 hodinami, Hyper ST napsal: Moje auto se včera vyrobilo.Tak už jen čekat až ho dovezou Tak gratuluji ,štít je super,budeš spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
underoathqx Vloženo 20. Duben 2018 Sdílet Vloženo 20. Duben 2018 31.1.2018 objednán 1.0 TSI DSG style plus bez digi.....do 4.5. by měl být pry u dealera...takže nějakých 13t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Dnes jsem byl u dealera, ve čtvrtek si pro auto jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Pinacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Páťa 1149 Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Já se snad dočkám až někdy příští týden. Ale jinak gratuluji . Závidím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Tak auto konečně doma, je to paráda..... Objednáno 18.12.2017 2,0 TDi, Style, DSG 4x4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titino Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Velká gratulace a mnoho bezproblémových kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 26. Duben 2018 Sdílet Vloženo 26. Duben 2018 Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Duben 2018 Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 V Osnabrücku by se měla kromě lakování karoserií Fabie a Karoqu provádět taky výroba druhého z uvedených. Tento rok prý jen cca 2500 kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TRDLO Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Už chvilku toto vlákno sleduju a pár lidí tady straší s roční dodací lhůtou. Tak pro zajímavost...auto objednáno 19.4. a potvrzení o zadání do výroby ze škody přišlo 27.4. s předpokládaným termínem dodání 5 měsíců viz příloha Editováno: 1. Květen 2018, autor: TRDLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 TRDLO: Ano strasi s rocni dodaci lhutou, ale u 1.5 TSI kde takova je ... ne u 2.0 TDi ... .... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Optik Vloženo 1. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Ahoj lidi, nechci strašit, ale zaslechl jsem , že pro změnu má výrobce nějaké starosti s dodavatelem sedaček, nemáte někdo nějaké info ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
curious_george Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 před 7 hodinami, TRDLO napsal: Už chvilku toto vlákno sleduju a pár lidí tady straší s roční dodací lhůtou. Tak pro zajímavost...auto objednáno 19.4. a potvrzení o zadání do výroby ze škody přišlo 27.4. s předpokládaným termínem dodání 5 měsíců viz příloha Toto je objednavka, nie potvrdenie vyroby. Presny termin fabrika potvrdi cca 2 tyzdne pred samotnou vyrobou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Předpokládaný termín je nic neříkající údaj pokud ti neřeknou přesný termín zaplánování tak nic nevíš já měl taky předpoklad květen/červen a vím že auto spadlo až na začátek července Editováno: 1. Květen 2018, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 Přesně jak píší uživatelé nade mnou. Termín na objednávce u prodejce má pouze informativní charakter, já jsem tam v době objednání (1/2018) měl červen a kde že je mu teď konec. A to mám 2.0 TDI, žádný nedostatkový 1.5 TSI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimX11 Vloženo 1. Květen 2018 Sdílet Vloženo 1. Květen 2018 (editace) Nové info o výrobě Karoqu ZDE. Částečný přesun výroby do Německa pro příští rok. Editováno: 1. Květen 2018, autor: RadimX11 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.sestak Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Zdravím všechny. Pročet jsem diskuzi a dodám své dnešní poznatky. Objednáno 25.1. v KEI Brno, motor 1.6 TDI v kompletní příplatkové výbavě jako služební vozidlo. Po dnešní návštěvě kdy byl prováděn servis na také služebním Sup. III jsem vznesl dotaz, kdy bude auto hotové a mělo by být KT31. Nicméně jsem byl informován, že pro letošní rok je stop. Auta objednaná od května 2018 již nebudou letos dodána. Tak jsem rád, že já ho mít budu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Ad ten kveten - neji to spis tim, ze dotycny prodejce uz ma vycerpanou kvotu oro letosek a tak bude mit dalsi auta az pristi rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Kedy je prosim ta celozavodna dovolenka? :-) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Někde jsem četl Celozávodní dovolená ve Škoda Auto je letos od 25. července do 7. srpna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.