Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

CILDO je to krasavec  gratuluju.  Já jsem zajásal při dotazu u prodejce. Nový termin  25-28 KT. Už aby byl konec června

Tak to máme úplně stejný termín jen pozor aby ti to nespadlo na 27-28 týden protože začíná celozávodní dovolená a může se to posunout na začátek srpna to mi říkal prodejce.

Upraveno od olexaV

• Autor

tak trochu s tím počítám, abych zase nebyl zklamaný, ale je to super, že budu mít auto už v létě.

Moje auto se včera vyrobilo.Tak už jen čekat  až ho dovezou

mne potvrdili vcera z 21KT na 20KT, objednane asi 27.12.2017. bez digi stit  1,5 dsg.

inac na tu cenu 822tis kolko dali dole zlavu?

před 5 hodinami, Hyper ST napsal:

Moje auto se včera vyrobilo.Tak už jen čekat  až ho dovezou

Tak gratuluji ,štít je super,budeš spokojenej.;)

31.1.2018 objednán 1.0 TSI DSG style plus bez digi.....do 4.5. by měl být pry u dealera...takže nějakých 13t

Dnes jsem byl u dealera, ve čtvrtek si pro auto jdu.

Já se snad dočkám až někdy příští týden.:( Ale jinak gratuluji .

Závidím :rolleyes:.

Tak auto konečně doma, je to paráda..... Objednáno 18.12.2017   2,0 TDi, Style, DSG 4x4

Velká gratulace a mnoho bezproblémových kilometrů.

Díky..

V Osnabrücku by se měla kromě lakování karoserií Fabie a Karoqu provádět taky výroba druhého z uvedených. Tento rok prý jen cca 2500 kusů.

Už chvilku toto vlákno sleduju a pár lidí tady straší s roční dodací lhůtou.  Tak pro zajímavost...auto objednáno 19.4. a potvrzení o zadání do výroby ze škody přišlo 27.4. s předpokládaným termínem dodání  5 měsíců viz  příloha  

KAROQ TDI 4x4.png

Upraveno od TRDLO

TRDLO: Ano strasi s rocni dodaci lhutou, ale u 1.5 TSI kde takova je ... ne u 2.0 TDi ... .... 

• Autor

Ahoj lidi, nechci strašit, ale zaslechl jsem , že pro změnu má výrobce nějaké starosti s dodavatelem sedaček, nemáte někdo nějaké info ????

před 7 hodinami, TRDLO napsal:

Už chvilku toto vlákno sleduju a pár lidí tady straší s roční dodací lhůtou.  Tak pro zajímavost...auto objednáno 19.4. a potvrzení o zadání do výroby ze škody přišlo 27.4. s předpokládaným termínem dodání  5 měsíců viz  příloha  

KAROQ TDI 4x4.png

Toto je objednavka, nie potvrdenie vyroby. Presny termin fabrika potvrdi cca 2 tyzdne pred samotnou vyrobou.

Předpokládaný termín je nic neříkající  údaj pokud ti neřeknou přesný termín zaplánování tak nic nevíš já měl taky předpoklad květen/červen a vím že auto spadlo až na začátek července 

Upraveno od olexaV

Přesně jak píší uživatelé nade mnou. Termín na objednávce u prodejce má pouze informativní charakter, já jsem tam v době objednání (1/2018) měl červen a kde že je mu teď konec. A to mám 2.0 TDI, žádný nedostatkový 1.5 TSI.

Nové info o výrobě Karoqu ZDE. Částečný přesun výroby do Německa pro příští rok.

Upraveno od RadimX11

Zdravím všechny. Pročet jsem diskuzi a dodám své dnešní poznatky. Objednáno 25.1. v KEI Brno, motor 1.6 TDI v kompletní příplatkové výbavě jako služební vozidlo. Po dnešní návštěvě kdy byl prováděn servis na také služebním Sup. III jsem vznesl dotaz, kdy bude auto hotové a mělo by být KT31.

Nicméně jsem byl informován, že pro letošní rok je stop. Auta objednaná od května 2018 již nebudou letos dodána. Tak jsem rád, že já ho mít budu.

Ad ten kveten - neji to spis tim, ze dotycny prodejce uz ma vycerpanou kvotu oro letosek a tak bude mit dalsi auta az pristi rok?

Kedy je prosim ta celozavodna dovolenka? :-) Diky.

Někde jsem četl Celozávodní dovolená ve Škoda Auto je letos od 25. července do 7. srpna 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.