doktor.j Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Takže ještě naposled se chci zeptat kde a zakolik se dá sehnat nahr. plast. výlisek na el. stahovačku u předních dveří . Popřípadě nějakou opravnou sadu ,číslo dílu,kde sehnat a dělají se také hliníkové jako pro vw nebo ne? Podotýkám,že se jedná o starší typ (r.v.99) kde se nedá vyměnit ten plast,ale údajně se to dá vyměnit celé (plast+držák na okno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Dají se koupit jen i ty plasty, ale jen ty novější stahovačky. Cena 30Kč . Jinak komplet 1600Kč. Ve škodovce to koupíš uřčitě, ale tam to bude dražší. Hliník se nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Zrovna včera jsem ji měnil u spolujezdce. Pokud máš před facelift, tak máš starý tip stahovačky a musí ji měnit celou. Platil jsem 1550 Kč pokud máš facelift, tak k němu lze koupit pouze ty plasty, co odcházejí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 A co takhle koupit ten plast - cca za tech 30 kč a ktomu plech. uchyt okna + 2x sroub 10tku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Jak se říká všechno jde když se chce. Pochybuji ale, že ty hliníkové lišty se prodávají jako origo náhradní díl (buď celá stahovačka, nebo ty plastové "jezdce", samozdřejmě motorek na stahování). Určitě by to šlo, ale když opravuješ tu poškozenou, většinou dojde i k deformaci lanka. Když jsem to řešil poprvé snažil jsem se také přijít na nějakou levnější metodu, ale nakonec mi to po pár dnech přestalo fungovat a zase to praskalo.. Výměnou stará nová - celá operace cca 30min a pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Jak se říká všechno jde když se chce. Pochybuji ale, že ty hliníkové lišty se prodávají jako origo náhradní díl (buď celá stahovačka, nebo ty plastové "jezdce", samozdřejmě motorek na stahování). Určitě by to šlo, ale když opravuješ tu poškozenou, většinou dojde i k deformaci lanka. Když jsem to řešil poprvé snažil jsem se také přijít na nějakou levnější metodu, ale nakonec mi to po pár dnech přestalo fungovat a zase to praskalo.. Výměnou stará nová - celá operace cca 30min a pokoj. Taky tak, ve vetsine pripadu je to lanko opravdu v haji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Jo to vim,že na nový se daji koupit.Tak to mám,ale leží mi doma ty starý a je mi škoda to vyhodit a taky bych měl rad nahradní v rezervě,takže spíš nějakou adekvátní náhradu či opravnou sadu ,nebo totožnost s VW by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 na starý sathovačce musíš vyměnit nejen plast, ale i ten plech na kterém je uchycené okno. Plast stojí málo, ale ten plech je drahej. Jinak komplet stahovačka 1300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 a ten plech se dá samostatně koupit jako ten plast? kde zakolik ,č: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JVA Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 a ten plech se dá samostatně koupit jako ten plast? kde zakolik ,č: ? plast cca 35,-, plech cca 200,- (nebo možná 250,- - už si to moc nepamatuji) - ve škoda servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 13. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2006 a co to hledat ne u Skody, ale treba u Seata ci Volkswagenu? tam u starsich jsou stejne stahovacky a z plastu nejsou. Jsou jen na pul, plast se pouziva na treni a druhou stranu tvori nejaky kov. Ted jsem to videl na Seatu v dilne. Ja bych to hledal uplne nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 no jo jenže ten plech se nedá sehnat na přední,na zadní ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 bohužel mě to také potkalo a musel jsem postupně dát všechny z nového modelu a je snad zatím pokoj...... oprava staré se asi nebude rentovat když hrozí další prasknutí......pokud se z ní neudělá novej model..... Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Mno kdyby někdo chtěl laborovat, měl bych ruční stahovačky z 01... cena směšná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOXO Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jak se říká všechno jde když se chce. Pochybuji ale, že ty hliníkové lišty se prodávají jako origo náhradní díl (buď celá stahovačka, nebo ty plastové "jezdce", samozdřejmě motorek na stahování). Určitě by to šlo, ale když opravuješ tu poškozenou, většinou dojde i k deformaci lanka. Když jsem to řešil poprvé snažil jsem se také přijít na nějakou levnější metodu, ale nakonec mi to po pár dnech přestalo fungovat a zase to praskalo.. Výměnou stará nová - celá operace cca 30min a pokoj. Taky tak, ve vetsine pripadu je to lanko opravdu v haji To lanko sa mi podarilo uspesne vymenit, na zadnych dverach a funguje takmer rok Kolegovi som lano nedavno menil na prednych spolujazdcovych a zatial funguje.... Kym nepraskne plast sa to oplati, na starsie Octy nerobia ani plasty ani drziaky, urcite. Rozmyslal som ci neodrezem jedno rameno z drziaka okna zo zadnych dveri, (tie sa daju zohant) no ked si to spocitate, matros stoji iba o nieco malo ako nova stahovacka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 no jo jenže ten plech se nedá sehnat na přední,na zadní ano. pokud mas starej model, tak se to resi jak bylo napsano. Novej plast 50,- a musis koupit i ten plech 200,-. Pokud by si mel zajem mam oboje doma, novy origo skoda. Cenu nejak vymyslime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.j Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 no jo ale ten plech je prece ze zadni,to se da mezi sebou prohodit?Na predni podle skoda servisu nelze sehnat. Zajima me ten plech jaky tam vlastne davate,kdyz se predni nedela:takze jestli to dobre chapu nacpete tam ten ze zadni stahovacky? Je treba nejakych uprav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ja som za 8 rokov vymenil na jednom aute 5ks stahovacich mechanizmov - vzdy praskol plat + rozne pomuchlane lanko. investicia vzdy od 1600,- do 2300,- Sk na novej O1 som chvilku vahal ci nedam iba rucne ale potom zvitazila funkcia aut. zatvarania okien pri zamknuti auta - takze mam znova el. zatvaranie okien Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Ahoj, prasknul mi taky ten plastovej jezdec v el. stahovacce LZ dverich. Nema nekdo jen ten plast? Pripadne i s drzakem zadniho skla? Octavia 1 r.v. 1997 Diiiiiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.