Přejít na obsah

el. stahovačky nahr.dil?

doktor.j

Doporučené příspěvky

Takže ještě naposled se chci zeptat kde a zakolik se dá sehnat nahr. plast. výlisek na el. stahovačku u předních dveří . Popřípadě nějakou opravnou sadu ,číslo dílu,kde sehnat a dělají se také hliníkové jako pro vw nebo ne?

Podotýkám,že se jedná o starší typ (r.v.99) kde se nedá vyměnit ten plast,ale údajně se to dá vyměnit celé (plast+držák na okno)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se říká všechno jde když se chce. Pochybuji ale, že ty hliníkové lišty se prodávají jako origo náhradní díl (buď celá stahovačka, nebo ty plastové "jezdce", samozdřejmě motorek na stahování). Určitě by to šlo, ale když opravuješ tu poškozenou, většinou dojde i k deformaci lanka. Když jsem to řešil poprvé snažil jsem se také přijít na nějakou levnější metodu, ale nakonec mi to po pár dnech přestalo fungovat a zase to praskalo.. Výměnou stará nová - celá operace cca 30min a pokoj. -_-

Odkaz ke komentáři

Jak se říká všechno jde když se chce. Pochybuji ale, že ty hliníkové lišty se prodávají jako origo náhradní díl (buď celá stahovačka, nebo ty plastové "jezdce", samozdřejmě motorek na stahování). Určitě by to šlo, ale když opravuješ tu poškozenou, většinou dojde i k deformaci lanka. Když jsem to řešil poprvé snažil jsem se také přijít na nějakou levnější metodu, ale nakonec mi to po pár dnech přestalo fungovat a zase to praskalo.. Výměnou stará nová - celá operace cca 30min a pokoj. -_-

Taky tak, ve vetsine pripadu je to lanko opravdu v haji

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

a co to hledat ne u Skody, ale treba u Seata ci Volkswagenu? tam u starsich jsou stejne stahovacky a z plastu nejsou. Jsou jen na pul, plast se pouziva na treni a druhou stranu tvori nejaky kov. Ted jsem to videl na Seatu v dilne. Ja bych to hledal uplne nekde jinde.

post-28-1160721841.jpg

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Jak se říká všechno jde když se chce. Pochybuji ale, že ty hliníkové lišty se prodávají jako origo náhradní díl (buď celá stahovačka, nebo ty plastové "jezdce", samozdřejmě motorek na stahování). Určitě by to šlo, ale když opravuješ tu poškozenou, většinou dojde i k deformaci lanka. Když jsem to řešil poprvé snažil jsem se také přijít na nějakou levnější metodu, ale nakonec mi to po pár dnech přestalo fungovat a zase to praskalo.. Výměnou stará nová - celá operace cca 30min a pokoj.  -_-

Taky tak, ve vetsine pripadu je to lanko opravdu v haji

To lanko sa mi podarilo uspesne vymenit, na zadnych dverach a funguje takmer rok :palec2:

Kolegovi som lano nedavno menil na prednych spolujazdcovych a zatial funguje.... Kym nepraskne plast sa to oplati, na starsie Octy nerobia ani plasty ani drziaky, urcite. Rozmyslal som ci neodrezem jedno rameno z drziaka okna zo zadnych dveri, (tie sa daju zohant) no ked si to spocitate, matros stoji iba o nieco malo ako nova stahovacka...

Odkaz ke komentáři

ja som za 8 rokov vymenil na jednom aute 5ks stahovacich mechanizmov - vzdy praskol plat + rozne pomuchlane lanko. investicia vzdy od 1600,- do 2300,- Sk

na novej O1 som chvilku vahal ci nedam iba rucne ale potom zvitazila funkcia aut. zatvarania okien pri zamknuti auta - takze mam znova el. zatvaranie okien

Odkaz ke komentáři

• o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...