chobott Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Zdravim, resim vnitrni osvetleni mam v Citigo klasiku jedno tlacitko a resim vymenu podle obrazku ten puvodni ma zapojeni stejne jako s lampickami ale s LED to ma jiny konektor PUVODNI: S LAMPICKOU: ale s LED ma ale jiny konektor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 13. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 jo udelam to tak koupim to obyc svetlo s lampickama pro ridice a spolujezdce co je dulezite ze tam potrebuji jeste natahnout mikrofon :-) k radiu :-) Jinak diky za info k LED, zkusim je sehnat.... Jo cetl jsem nekde ze se dodelavalo vnitrni osvetleni kufru, je to tazene ze stejneho kabelu, resp mohu natahnout drat z tohoto svetla do kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 15. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Nezkousel nekdo toto https://auto.bazos.cz/inzerat/84822368/LED-osvetleni-kufru-Skoda-VW-Seat-Audi.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 dikes za info kdyz uz zminujes to osvetleni nohy.....u OIII to nemam a ani se me v tom nechce hrabat, ale co takove Citigo umela by komfortka delat osvetleni nohou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 jojo @danikd psal ze ma natahane draty... to je pravda otazka tedy zda to umi primo jednotka nebo je to natazene z osvetleni kabiny.... jeste dotaz k tomu svetlu kufru, natahnes kabel ze svetla z kabiny, s tim ze bude svitit spolecne? nebo je jeste nekde nejake pripojeni na kontakt vika kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 20. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 (editace) Hehe a podle nalady si das barvu jakou chces v pripade RGB pasku Editováno: 20. Březen 2018, autor: chobott Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Jo ty pásky mám taky v autě, akorát na nohy jsem vůbec nepřišel, kam je dát pod palubní desku, aby to hezky svítilo... Takže jsem strčil dva mezi kolejničky sedaček a dva zasunul pod přední sedačky až do zádu . Kabely se krásně dají vést středovým panelem a nikde nic není vidět krom 5cm za řadičkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 Panove BCM v Citigu nema footwell, u ostatnich aut s podobnou BCM to je reseno zapojenim na vnitrni svetlo ... BCM kon A, pin 65 a stmivani pin 4 ... kuchnout kdekoli na ceste ke svetlu ... draty natahane mam, ale svetla tam jeste nemam ... u ridice bude treba neco maleho, ty klasicke footwell tam tezko nekde pridelate ... kouknete pod nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 14. Duben 2018 Sdílet Vloženo 14. Duben 2018 (editace) Jinak lampicku mam s ambientem, 'socka edition' sviti tam kam ma ... a ma i LED hec Editováno: 14. Duben 2018, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Koho by zajímalo dodělání osvětlení kufru do starších modelů, viz moje auto: https://forum.skodahome.cz/topic/122121-red-kid-citigo/?page=4 a nějaké foto a podrobnější info i v tématu o stahování oken, dělal jsem obojí naráz: https://forum.skodahome.cz/topic/132630-stahování-oken-citigo/ Lampička je připojená na stejné dráty jako podle orig. schématu, jen na dostupnějších místech, abys nemusel vyndávat BCM a rozebírat tapec střechy a zadních sloupků. Připojuje se na napájení stropní lampičky a na spínanou kostru od zadního zámku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 25. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2018 Tak jsem lampicku vymenil a mam namontovany i mikrofon....Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 10. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Ahoj neporadite me prosim kod svorky 3-polove co je na tom svetlu ? a zda se dela Samec/Samice? Poridil jsem prevodnik 12/5V na kameru a nechce se me to pajet a chtel jsem si udelat rozbocku nasel jsem toto 1J0972924 ale nevim zda je to spravny... Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 14. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2018 Tak jsem snad nasel spravny kod 893971633 v ČR zde čínan sada zde Snad to bdue sedet kazdopadne objednavam od cinana 5sad...kdyby necho chtel budu mit 4sady na prodej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Ja osobne napojil ze stropni lampicky. Koupil jsem konektor co je v lampicce a udelal odbocku kdykoliv se da demontovat.Spinane dverma.V tvem pripade bude asi problem se stmivanim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 28. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 To spise zalezi jak to chces pouzivat.Ja mam zapojeno ciste pri otevreni dveri.Pak mam ve stredovem panelu ambientni osvetleni...Tak bud mit dve lampicky nebo treba nejake relatko....to by taky slo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Těch 5V pro proužky vyřešíš měničem, jedna součástka, vyber nějaký rozsah vstupního napětí 9-36V (nebo 9-18V), výstup 5V natvrdo a proud podle odběru těch proužků + cca 20-30% rezervu (zejména číňani mají u těch svých světýlek odběr dost podhodnocenej). Tak bych to asi řešil já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Mate kod toho menice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 30. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Ja jsem tedy objednal kdysi neco jako toto z Aliku... zde to maji v CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 30. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2018 Jenom bacha na to vstupni napeti... V aute klidne muze bejt i 14.5V...tak aby to ten menic unesl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 1. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2018 To je super...Ja shanim ty kabel Fakra USB porad za ne chteji za ty obyc nekde kolem 10usd ty s pomocnym napajenim ke swingu pak za 30usd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 6. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2018 mno tak jsme to resili s @danikd a mas moznost to zapnout na 1) klasika lampicka interieru tedy bude svitit kdyz otevres dvere 2) na zapalovac bude svitit porad s klickem v zapalovani 3) udelat nejakou elektroniku pokud ten tvuj pasek umi nejake stmivani tak pri otevreni dveri aby svitilo vice, jak zavres dvere preplo by se na mensi intenzitu a napajelo ze zasuvky 12V ale dle zjisteni BCM pro PQ25 nemaji samostatny vystup na osvetleni, @danikd to nema ani Multivan? to by mohla byt stejna jednotka BCM ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 7. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 Takze jsem to sepsal Všeobecně jak se tu nekde psalo ruzne cinske vyrobky muzou mit vstupni napeti 12V v aute je i 14V proto není nahodou že se chytré hlavy daly dohromady a :-) kód 5Q0 035 726 L je original 12/5V prevodnik pouzivany pro nabijeni na zadních sedačkách, vyhoda je, ze je to urceno pro automotive a navic original VWAG díl a tedy predpokladam ze kvalitni, vstup je pomocí konektoru 8K0 973 754 B, pripojis na 12V a na vystupu mas 2x USB vhodny napriklad pro napajeni kamery nebo mozna i ten tvuj pasek ma USB :-) kod co jsi posilal ty tedy 5G0 035 954 je vhodny napriklad pro pripojeni nabijeni USB nabijecky u radici paky nebo na drzaku v Citigo páč ma na sobe výstup 5V v kabelu Fakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 7. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 (editace) @Aleš_BX Chces tedy aby ti nohy svitili pri otevrenych dverich nebo porad kdyz mas klicek v zapalovani ? :-) Editováno: 7. Prosinec 2018, autor: chobott Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 7. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2018 pripojeni na lampicku (moje volba) - sviti na otevrene dvere koupil jsem tyto konektory na Aliku do páru a vložim před lampičku zde Nejaky ten kabel podle spotreby 1.5mm dle delky a pod (jeste nemam namereno) treba zde dobrej shop Konektory zapojit, nakrimpovat, natahnout A sloupkem dolu a zapojit prevodnik nekde kde lze pridelat pripojit LED pasku a jedu na osvetleni dveri.... pripojeni na zasuvku 12V - sviti po zapnuti klicku pripojit nejaky kablik z bodu 1.2. primo na kabely zasuvky pred radii pakou....jeste nemam zjistene konektory jako v bodu 1.1. natahnout nekam k prevodniku pripojit LED Jeste musim projet ELSU jake jsou tam kabely, pojistky a pod kazde auto to bude mit trosku jinak ty pojistky, ja jsem pro metodu kdy zadne kabely neřežu a napojim to tak aby to slo pripadne odpojit...pak jsou zde nazory ze misto tahani kabelu k lampicce se muzes napojit na kabely u pojistek nebo v A sloupku....to ja nemam rad. @Aleš_BX budu take delat to svetlo na nohy ale ted neni cas, mozna si promysli co vse by jsi chtel a treba se jednou nekde potkame a muzeme to cele udelat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 11. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2018 @Aleš_BX tak je možnost natáhnout kabel přímo z lampičky Lampička ve stropě má tři vodiče 1) Kostra 2) trvale po odemčení - BCM T73a/65 (stmívání vnitřního světla) 3) spínané dveřmi - BCM T73a/4 (sv. 30 vnitřní světlo/30G) takze staci natahnout dle me z te lampicky...jestli jsem dobre cetl mas tu lampicku na 5V USB? tak staci sehnat to USB co jsem posilal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.