Únor 18, 201114 r No neviem....ja by som skor natocil to prave viac k lavemu....Dnes som siel na octavii 2 a pozeral som ako to svieti.Povedal by som,ze tie hrany kde sa lame svetlo a tma maju byt tesne vedla seba s toleranciou +/- 20cm na 10m....som to videl niekde v dakom dokumente.A este by som to posunul viac dopredu,lebo dialkove svietia dako do zeme...aj tak to dam asi nastavit do servisu...
Květen 13, 201114 r Zdravím, koupil sem od kámoše angel eyes na fabii ale levé světlo je po boračce a vnitřek je prasklý a celkově světlo dobité, dá se někde sehnat pouze levé světlo nebo sehnat díly na tyto světla?? děkuji za odpovědi
Květen 17, 201114 r na aukru sem jedno samostatný světlo viděl, tak to zkus. jinak si myslím, že opravit asi nepujde. je to vyrobený v číně, tak ti je asi jasný, jaká kvalita to může být
Červen 28, 201114 r Zdravím , taky jsem začal uvažovat o těhle světlech.jen jeden dotaz na tmavší barvu Fabie (5550), tmavě zelená budou lepší chromované okraje nebo černe, pořád se nemohu nějak rozhoupat. Díky za názor.
Červen 28, 201114 r Černé se mi líbí ,ale mám strach aby ty světla nezanikly, ještě jedna otázka možná hloupá, je obsahem balení trafo a xenonové výbojky ?
Červen 29, 201114 r neřekl bych, že zaniknou. chrom bude určitě výraznější. ale vzhledově nic moc. trafo je určitě součástí, ale výbojky ne. hlavně HID sady nesmíš používat na silnici, nejsou schválené a cajti po tom jdou , ale to je již jiný problém, záleží na tobě najdu ti někde fotku někoho, kdo je má
Červen 29, 201114 r na zelený jsem je nenašel, ale dám ti sem na mojí, snad ti to pomůže při rozhodování
Červen 29, 201114 r Joo tak vypadá to super, taky mě mohlo napadnout, že za tu cenu tam asi výbojky nebudou. Kolik tak stojí výbojky? Upraveno Červen 29, 201114 r od lucashr
Červen 29, 201114 r Pokud myslíš trafo k výbojkám,tak to součástí není.Já koupil jen holý světla,kde byly jen obyč žárovky,ani motorek na naklápění světel není součástí,ty musíš přehodit ze svých světel.
Červen 29, 201114 r Aha takže to jsou jenom paraboly a těmi angel kroužky a nic víc jo? Takže Ob autodily to prodávají asi taky holé, jelikož jejich cena je nejlevnější na trhu. Hmm to je tak další 2-3 tis vybojky +trafa.
Červen 29, 201114 r Psal mi tu, ale Modrá Rozárka, že HID sadu nesmím používat na cesty.Takže budud muset sehnat jiné, tady v Ostravě berou policajti už skoro za vše a tyhle světla počítám, že na ně působí jako magnet.
Červen 29, 201114 r světla můžeš koupit, to policajtům nevadí,za to pokutu nedostaneš, ale nesmíš v nich mít HID sadu, kup do nich žárovky OSram silver a budou ti dobře svítit HID sada není schválená na provoz na pozemních komunikacích, ale smí se používat na sportovní účely, tj. na okruh, na louku a pod já myslel, že myslíš trafo ke kroužkům, to je součástí světel
Červen 29, 201114 r Aha tak to jsme si nerozuměli, myslel jsem podle te čočky že to je připraveno na xenony,ale jak tam jdou dát obyč H7 s nějakou dobrou svítitvostí, tak to joo, a jak je tam trafo i na ty kroužky, tak je to vyřešené.
Červen 30, 201114 r Tak to jsem asi taky nepochopil,já zas myslel že se ptá na trafo k výbojkám,proto ta odpověď na HID sadu. Takže jak psal Standis,trafo ke kroužkům je samozřejmě součástí,nic jiného,ani ten motorek na naklápění nedodaly,jsou to k...y!!
Červen 30, 201114 r Už je to objednané, koupil jsem si do tohoho ty Osram Silver. Já jsem totiž původně myslel že je to s xenonama, ale z toho už mě i můj kámoš mechanik vyvedl, že by musel ty trafa schovat a hodně věcí upravit aby se na tu HID sadu nepřišlo. Takže teď už jen čekat na PPL a hurá. Ještě dotaz bylo třeba hodně doladit , seřídit ty světla?
Červen 30, 201114 r ne.světla vyměníš a necháš standartně seřídit a pak už jen jezdíš a svítíš. hoď pak info, jak jsi spokojenej
Červenec 1, 201114 r mužete semka dat fotku jak to vypada večer ? a nějakej odkaz kde jste je koupili ?
Červenec 1, 201114 r já je koupil přes dieselpower forum a firem který je nabízejí je dost http://www.zbozi.cz/items/?q=angel%20eyes%20fabia&r=hint&forceScreen=newItems&sId=Fom2EoInwxNN6mgwnk9H&order=cheap plus firmy http://search.seznam.cz/?q=angel%20eyes%20fabia a občas jsou na aukru a na bazos.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.