chobott Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 @kaaka pouze pozamka, ten seznam dilu a postup je pro modely se starym radiem Pouze upozornim ze kdo ma nove radio ma novy QuadLock konektor a Navigace sice fungovat bude ale bez propojenim s autem a bude zde problem s nabijenim Zkusim pak sehnat sepsat seznam dilu pro nove modelove auta kde je drzak na telefon s USB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaka Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Máš pravdu samozřejmě, nevšiml jsem si konektoru navigace místo nového faceliftoveho USB řešení... Čísla dílu tak budou jiná, ale princip vyříznutí a natažení kabelu k rádiu zůstal stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Ano princip vyriznuti je stejne :-) spise je problem aby si dalsi nemysleli ze u novych modelovych roku lze pripojit Navigace :-) Vseobecne tedy pro auta ktera maji stara radia lze navigaci Garmin dodelat a je funkcni plne vcetne propojeni s autem....u novych lze pouze dat navigaci, zapojit napajeni a to je vse, nevyhoda je treba ze se nezapne navigace po otoceni klickem a pod... Ja osobne v dnesni dobe online aplikaci a map doporucuji spise dodelat drzak telefonu a USB s nabijenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 tak dve radia a ruzne FW Address 5F: Information Electr. (J794) Labels: None Part No SW: 1ST 035 871 A HW: 1ST 035 871 A Component: MU-E--EU 068 7288 Address 5F: Information Electr. (J794) Labels: None Part No SW: 1ST 035 871 A HW: 1ST 035 871 A Component: MU-E--EU 068 7198 divne je, ze na erwinu flash neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jesusbusiness Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Zdravím, koupil jsem Citigo po faceliftu (r.v. 2018) a chci se zeptat, co všechno obnáší výměna rádia. Teď tam je Blues (tragický) a chtěl bych tam Swing (snad trochu lepší). Jde mi jen o to, aby bylo možné spárovat telefon s autem přes bluetooth a využívat „telefonovací" tlačítko na volantu. Navigaci nepotřebuji. Ptal jsem se na to při kupovaní a v prodejce mi řekl, že se to nechá dodělat. To instalovaný rádio je nicméně tak pitomý, že o tom pochybuju a ani jsem nenašel nějakou informaci. Něco je zde na fóru, ale nevím. Vymění mi to rádio a vše potřebné v Škoda servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Rádio ti v škoda servisu maximálně přihlásí k autu (možná budou po tobě chtít i kupní smlouvu a vin vozu ze kterého je), zbytek čili kódování a instalaci mikrofonu včetně výměny stropní lampičky budeš muset udělat sám nebo někdo šikovný tady z fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 @Jesusbusiness není problem sehnat potrebujes: rádio kablik k mikrofonu a mikrofon lampicku stropní a pokud chces pouzivat USB pak kablik + ramecek a pod pokud chces pouzivat Drzak telefonu pak drzak USB + kablik pripadne napis SZ Cena s radiem, mikrofone a USB odhaduji tak 5000,- pokud sezenes radio z VW UP! + displej na Citigo bude ti fungovat i couvaci kamera :-) pokud si ji koupis 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 A pro originál držák vyřezat díru v palubce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Jojo, případně napiš SZ, dodelame :-) diru do palubky umime mame frezku...zbytek se sezene u polaku....dira je tak cca 1h, komplet je pak tak na pul dne aby se to v klidu dodelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebastian Samus - Sk Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 On 4/4/2018 at 6:51 PM, chobott said: Ahoj Vymenu Swingu ted resim, neni to jednoduche dej me tak týden dva a napisu na to postup.... klimu nevim ale myslim zeje potreba vymenit vic veci nez jen tlacitka :-) Mam facelift 2017 Citigo + SWING 2 radio. Preco neviem mobilnu aplikaciu Move&Fun sparovat s autoradiom napriek tomu ze Bluetooth sparovany uz JE, telefonovanie cez auto funguje, kontakty funguju a zvuk taky prohrava z mobilu cez repraky auta. Ale Move&Fun aplikacia neide connectnut ANI na iOS ani na Androide smartphonoch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benchi Vloženo 21. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2021 Zdarec, nevíte někdo zda je u rádia 1ST 035 867 B stejné obsazení pinů jako na obrázku? Potřebuji dodělat Can H/L kabely. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdrub Vloženo 20. Červen 2022 Sdílet Vloženo 20. Červen 2022 Ahoj neměl by jste někdo hodování na swing2 koupil jsem nové rádio a není nakódované. Potřebuji buď binární, nebo hexadecimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.