Fuzo Vloženo 22. Duben 2018 Sdílet Vloženo 22. Duben 2018 Zdravím. Mám Karoq D 4x4 ve výbavě je front asistent, který má v případě potřeby zabránit srážce. Je zajímavé, že když vjedu ne velkou louku, nebo pole, tak po zhasnutí motoru a opětovném otočení klíčku se objeví výstražný trojuhelník na maxidotu a nápis, front senzor nemá výhled. Když odjedu někam kde je silnice, nebo asfalt, tak se to chová normálně. Setkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 a co je na tom zajímavého? proste je ten asistent zmateny z odrazu, který delaji ty kytky, kdy mu to chvili hlasi prekazku 5cm před autem, pak metr před autem a pak pul metru před autem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 23. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 (editace) Pro upřesnění není to posekaná louka ale letiště :-) (nechtěl jsem to psát.) tak že tráva max 10 cm vysoká. Nic před čumákem ve výšce senzoru. Občas Blaník :-D Editováno: 23. Duben 2018, autor: Fuzo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Duben 2018 Sdílet Vloženo 29. Duben 2018 Tak většinou na silnici deset centimetrů na výšku nevyčuhuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 30. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2018 U Karoqu je senzor docela vysoko. Jestli se nepletu tak v přední masce těsně pod zámkem přední haubny. Jinak to dělá pravidelně i na jednom místě při výjezdu z Blanky. Tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyper ST Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 (editace) Včera při jízdě se rozvítil oranžový trojuhelník a také nápis radar nemá výhled. Stalo se to chvilku po tom co jsem zastavil u lesa.Očistil jsem radar od pilu. A zhruba po 100m hláška zmizela. Ješte jsem nastavil v menu menší citlivost radaru. Editováno: 2. Květen 2018, autor: Hyper ST Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Nemyslim si ze by tomu pomohlo ocisteni, je to radar, ne optika :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 2. Květen 2018 Sdílet Vloženo 2. Květen 2018 Tak zrovna v tuhle dobu bych se nedivil, kdyby tomu ten pyl vadil. Je ho tolik, že to na autě dokáže udělat slušnou vrstvu, zvlášť, když se to ještě smíchá s trochou vlhkosti po ránu. Na stejné bázi to nefunguje s deštěm, sněhem nebo bahnem/prachem. Optika to samozřejmě není, ale blokovat to vlny může zcela stejně jako jakýkoli jiný bordel. To s tou loukou nevím. Pokud je posekaná na pár čísel, tak by to tomu fakt nemělo vadit, radarová hlava je dost vysoko. Spíš to bude nějaká kombinace třeba navigace (pozná, že je tzv. offroad, což i hlásí při navigaci a tím pádem preventivně znemožní použití toho systému ) a třeba jiných senzorů. Kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.