dfga Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 marketing, 3D geometria a vzdy su s tym problemy, nikto na okoli to nevie spravit poriadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 před 1 hodinou, ben06 napsal: Už před cca 40 lety, kdy se závodilo ještě s š130 RS No jo, ale ono se na principu seřizování geometrie od té doby nic nezměnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 u tolerance,co u některých aut je,obzvláště Francouzů jsem si jist,že pokud si dáš se špagáty záležet,100% se do tolerance trefíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Před hodinou, cayc napsal: marketing, 3D geometria a vzdy su s tym problemy, nikto na okoli to nevie spravit poriadne Tak to je problém někde jinde a ne ve autě nebo technologii měření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Byli u nás školitelé a říkali,že problémy s volantem mívají všichni a je jedno jestli je to na geometrii Hunter-což patří ke špičce,Bosch,Baisbarth. Když jsem se ptali čím to je tak ani nebudu vypisovat,co všechno má na to vliv a když se to posčítá,je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 No a to bychom právě rádi věděli.... :-D ať se máme kde chytit při případné výměně dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 nejedná se jen o díly nápravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Tak pani som po geo išiel som do iného mesta. Tentoraz to bol stroj hofmann. Nastavila sa geo, volant sa dal podľa stredu budíkov a toho plastu za volantom. Skontroloval som si to na vlastné oči. Nastavilo sa to všetko podľa tolerancie. Auto ide rovno, volant rovno, aj riadenie je citlivejšie v stredovej polohe. Odporúčam absolvovať vždy skúšobnú jazdu a kým to neurobia poriadne nezaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 To se dalo čekat, že to bude rukama obsluhy. Se zkušební jízdou moje servisy po geo neměly nikdy problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 No vecsinou na geometrii je na papiery napisane ze po opusteni dielne, uz za nic nerucia. Lebo ked trafis dobru dieru je geometria hned vtahu. Radsej napis kde ti tu geometriu robili zle. Nech si ostatnu daju pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Měl to údajně několikrát proměřeno, jaký byl výsledek změření sbíhavosti po jeho nastavení systémem pokus omyl taky nevidíme. Lišily se nějak hodnoty na původním protokolu a teď pro srovnání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 udaje po zmerani neboli rovnake ako na predchadzajucej geo po nastveni, boli rozhadzane, museli nastavovat aj zadok aj predok nanovo... takze nechapem takisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Gratuluji, hlavně že jsi našel někoho kdo "zvládnul" seřídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 vdaka, takze odporucanie je neprebrat auto kym to nie je rovno a nenechat sa odbit pokial mate vsetky diely napravy v dobrom stave bez vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 ˇudaje nemohli být rovnaké když jste volant po geometrii seřizovali na tyčkách,to dá rozum. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Někteří tady tvrdili že bude a připomíná mi to známý systém "stéblo" když po mě jednou obsluha stroje v terénu chtěla dopravit nějaký čep a jeho přesnou délku mě odměřil stéblem trávy. Jinak x stránek problému jen o neschopnosti obsluhy geo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Ty jsi někdy dělal geometrii,že mluvíš o neschopnosti obsluhy????? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Zdravím, nevíte někdo, kde v Praze dělají kvalitní geometrii na Rapida? Byl jsem ve dvou servisech Škoda a špatný. V prvním auto jelo rovně, ale volant jemně doleva a teď podruhé volant doleva a auto jede doprava. Hrozný a to mám najeto 12tisíc km. Chci to teď vyreklamovat, ale jsem zvědavej jestli to zvladnou dát dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 (editace) Taky jsem ji bez problému reklamoval ale už po 500km. Je tady celé téma o geometrii, to v celé Praze mají všichni ruce levé? Kontrolovali tlak pneu? Kdybys napsal kde jsi byl bylo by to asi jednodušší. Editováno: 21. Duben 2020, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Nhcar a Jarov. Jojo omlouvam se, koukal jsem ze je zalozene tema, ale nevim jak to premistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Parada dekuji :-) Kdyz budete mit nejaky tip na autoservis v Praze, ktery dela dobre geometrii na Rapida, tak budu opravdu moc rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Webjoe Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Uz mi to dali dohromady. Ale mohlo by to byt jeste lepsi. Stale volant o nejaky ten milimetr je doleva. Chtelo by to nekoho kdy by si s tim trosku pohral. Vsude hrozne spechaji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.