Leden 31, 20205 r marketing, 3D geometria a vzdy su s tym problemy, nikto na okoli to nevie spravit poriadne
Leden 31, 20205 r před 1 hodinou, ben06 napsal: Už před cca 40 lety, kdy se závodilo ještě s š130 RS No jo, ale ono se na principu seřizování geometrie od té doby nic nezměnilo.
Leden 31, 20205 r u tolerance,co u některých aut je,obzvláště Francouzů jsem si jist,že pokud si dáš se špagáty záležet,100% se do tolerance trefíš
Leden 31, 20205 r Před hodinou, cayc napsal: marketing, 3D geometria a vzdy su s tym problemy, nikto na okoli to nevie spravit poriadne Tak to je problém někde jinde a ne ve autě nebo technologii měření.
Leden 31, 20205 r Byli u nás školitelé a říkali,že problémy s volantem mívají všichni a je jedno jestli je to na geometrii Hunter-což patří ke špičce,Bosch,Baisbarth. Když jsem se ptali čím to je tak ani nebudu vypisovat,co všechno má na to vliv a když se to posčítá,je problém
Leden 31, 20205 r No a to bychom právě rádi věděli.... :-D ať se máme kde chytit při případné výměně dílů.
Únor 1, 20205 r Tak pani som po geo išiel som do iného mesta. Tentoraz to bol stroj hofmann. Nastavila sa geo, volant sa dal podľa stredu budíkov a toho plastu za volantom. Skontroloval som si to na vlastné oči. Nastavilo sa to všetko podľa tolerancie. Auto ide rovno, volant rovno, aj riadenie je citlivejšie v stredovej polohe. Odporúčam absolvovať vždy skúšobnú jazdu a kým to neurobia poriadne nezaplatit.
Únor 1, 20205 r To se dalo čekat, že to bude rukama obsluhy. Se zkušební jízdou moje servisy po geo neměly nikdy problém.
Únor 1, 20205 r No vecsinou na geometrii je na papiery napisane ze po opusteni dielne, uz za nic nerucia. Lebo ked trafis dobru dieru je geometria hned vtahu. Radsej napis kde ti tu geometriu robili zle. Nech si ostatnu daju pozor.
Únor 1, 20205 r Měl to údajně několikrát proměřeno, jaký byl výsledek změření sbíhavosti po jeho nastavení systémem pokus omyl taky nevidíme. Lišily se nějak hodnoty na původním protokolu a teď pro srovnání?
Únor 3, 20205 r udaje po zmerani neboli rovnake ako na predchadzajucej geo po nastveni, boli rozhadzane, museli nastavovat aj zadok aj predok nanovo... takze nechapem takisto
Únor 3, 20205 r vdaka, takze odporucanie je neprebrat auto kym to nie je rovno a nenechat sa odbit pokial mate vsetky diely napravy v dobrom stave bez vole
Únor 3, 20205 r ˇudaje nemohli být rovnaké když jste volant po geometrii seřizovali na tyčkách,to dá rozum.
Únor 3, 20205 r Někteří tady tvrdili že bude a připomíná mi to známý systém "stéblo" když po mě jednou obsluha stroje v terénu chtěla dopravit nějaký čep a jeho přesnou délku mě odměřil stéblem trávy. Jinak x stránek problému jen o neschopnosti obsluhy geo.
Duben 21, 20205 r Zdravím, nevíte někdo, kde v Praze dělají kvalitní geometrii na Rapida? Byl jsem ve dvou servisech Škoda a špatný. V prvním auto jelo rovně, ale volant jemně doleva a teď podruhé volant doleva a auto jede doprava. Hrozný a to mám najeto 12tisíc km. Chci to teď vyreklamovat, ale jsem zvědavej jestli to zvladnou dát dohromady.
Duben 21, 20205 r Taky jsem ji bez problému reklamoval ale už po 500km. Je tady celé téma o geometrii, to v celé Praze mají všichni ruce levé? Kontrolovali tlak pneu? Kdybys napsal kde jsi byl bylo by to asi jednodušší. Upraveno Duben 21, 20205 r od ben06
Duben 21, 20205 r Nhcar a Jarov. Jojo omlouvam se, koukal jsem ze je zalozene tema, ale nevim jak to premistit.
Duben 21, 20205 r Parada dekuji :-) Kdyz budete mit nejaky tip na autoservis v Praze, ktery dela dobre geometrii na Rapida, tak budu opravdu moc rad.
Květen 15, 20205 r Uz mi to dali dohromady. Ale mohlo by to byt jeste lepsi. Stale volant o nejaky ten milimetr je doleva. Chtelo by to nekoho kdy by si s tim trosku pohral. Vsude hrozne spechaji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.