OtaP Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Vypadá to parádně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Za mě osobně špica !!! [emoji106]Můžu se zeptat na konečnou cenu? Klidně SZ. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Cena bude asi zaujimat viacerych :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Dá sa tam dostať aj carplay? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Včera jsem objevil virtual cockpit pro Superba III na sbazaru za 30 tisíc, ale co všechno je k tomu potřeba ještě vyměnit netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. leden 2019 Sdílet Vloženo 5. leden 2019 Hledej dále. Na evropském eBayi jde sehnat za 15tis.Kč. Už jsem ho tam viděl a né jednou. To jen tady v ČR si z toho dělají business, když chtějí 30tis.Kč a i více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Materiál jak si kdo sežene + nutnost mít k němu fakturu o koupi nebo jiný doklad. Více přes soukromou zprávu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čaučau Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Jde u virtual cocpit nastavit, aby se při nástupu do auta načetl poslední uložený design budíků? Vždy se ukáže ten první a musím se proklikat až na konec... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Takže je tu niekto kto už absolvoval výmenu klasických budikov za Virtual Cocpit?? Čo všetko je za potreby vymeniť ak chcem aby mi to fungovalo na 110% .... Mám Superb3 10/2015 , Columbus a mechanika so sim kartou. Bolo by dobré napísať aj čísla dielov ake treba zohnať aby sedeli... ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 Tak jsem měl tu čest si prohlédnout virtual cockpit v Supovi našeho firemního nejvyššího z nejvyšších a teda... ... asi mě sežerete, ale mě se to teda nelíbí. Displej jako takový je fajn, ale to zapracování obdélníkového displeje do šišaté kapličky je prostě děsný. Ten teploměr a palivoměr po stranách, ten horní rádoby výřez s kontrolkami,... Celkově to na mě působí dojmem spíš nedodělku, než luxusní výbavy. Obzvlášť pokud si vzpomenu že je rok 2019. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Při rozhodování jestli virtuál nebo klasiku jsme šli do klasiky. Já jsem byl pro virtuál moc se mi líbil ale žena z toho nebyla odvázaná a rozhodlo se pro klasiku. Časem si člověk zvykne. Nám stačí barevný maxidot :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
čaučau Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Klasické budíky mi vůbec nesedí k novému columbusu, hlavně ten maxidot uprostřed. Interiér s virtual cocpitem působí úplně jinak. Záleží i na tom, jaký vzhled zvolíte. Budíky ve virtual cocpitu mi přijdou moc velké a v kombinaci s mapou se to snad ani nedá použít. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 Presne preto som ho aj ja priplacal,kvoli novemu Columbusu,lebo tam fakt klasika budiky ozaj designovo nesedia a to ich pritom povazujem za ozaj vydarene,ale k k tomu celosklu ten virtual sedi fakt ovela lepsie.Za mna a aj podla reakcii okolia to interier posuva upne niekam inam. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 16. Únor 2019 Sdílet Vloženo 16. Únor 2019 V 14. 2. 2019 na 20:47, malé zvíře napsal: Tak jsem měl tu čest si prohlédnout virtual cockpit v Supovi našeho firemního nejvyššího z nejvyšších a teda... ... asi mě sežerete, ale mě se to teda nelíbí. Displej jako takový je fajn, ale to zapracování obdélníkového displeje do šišaté kapličky je prostě děsný. Ten teploměr a palivoměr po stranách, ten horní rádoby výřez s kontrolkami,... Celkově to na mě působí dojmem spíš nedodělku, než luxusní výbavy. Obzvlášť pokud si vzpomenu že je rok 2019. Tak tohle jsem přesně psal i u O3, u škodovky to prostě působí jako naroubování něčeho tam, kdam to nepatří... Přitom to i s ukazateli jde, nové seaty, Passat pro USA, jetta... tam jsou ty ukazatele taky, ale jsou po stranách pod úhlem a celkově to vypaá, že to tam patří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Nevi nahodou nekdo kolik stoji digitalni budiky jako nahradni dil primo ve Skodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Březen 2019 Sdílet Vloženo 19. Březen 2019 Už jsem tu měl jednoho pána, co v nich má chybu kontrolního součtu a občas se zapnou až na po druhé.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Březen 2019 Sdílet Vloženo 20. Březen 2019 Kupoval je jako nahradni dil ve Skode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 (editace) Ahojte Mám Superb Sportline 2018 a uvažujem nad výmenou klasických budíkov za Virtual Cocpit. Pozeral som aktuálny cenník pri konfigurátore, tak Cocpit stoji 538€,no na nete stoja 2xviac. Prečo? Výmena je kus za kus? Dá sa to aj svojpomocne? Mám Columbus 9. 2" Ďakujem Editováno: 28. Květen 2019, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Tak na to už asi bude potřeba vysoka škola, aby si to člověk domyslel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Ďakujem za "inteligentnú" odpoveď A úplne zbytočný príspevok Si jednička ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Samotný diel stoji viac ako príplatok za vybavu, lebo: - pri príplatku je o klasické budíky menej (aj tie niečo stoja a už ich máš) - originálny diel je potrebné asi aj nejako zabaliť a dať k tomu nejaké papiere navyše - logistika nejaká k tomu - ak to nepredáva priamo výrobca, tak marža predajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Díly, ze kterých se auta skládají jsou nakupovány ve velkých sériích a jsou určeny k okamžité montáži a prodeji = Just in time. To co kdekoliv leží nevydělává To co se vyrábí v malé sérii na objednávku je opět dražší než to, co se vyrábí ve velké dávce. To za kolik nakupuje škodovka a za kolik prodává je věc jejího obchodu, ona si ty budíky nevyrábí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 OK Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Hlavně se dají aktuálně sehnat, např. z Německa, za cca 13-15tis.Kč. Ještě je pak potřeba údajně nějaký propojovací kabel. Nevím, v tom se nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 28. Květen 2019 Sdílet Vloženo 28. Květen 2019 Za chvilku už bude výroba jen v ČR, potřeba je pak ještě propojovací MOST kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.