Leden 5, 20196 r Včera jsem objevil virtual cockpit pro Superba III na sbazaru za 30 tisíc, ale co všechno je k tomu potřeba ještě vyměnit netuším
Leden 5, 20196 r Hledej dále. Na evropském eBayi jde sehnat za 15tis.Kč. Už jsem ho tam viděl a né jednou. To jen tady v ČR si z toho dělají business, když chtějí 30tis.Kč a i více.
Leden 8, 20196 r Materiál jak si kdo sežene + nutnost mít k němu fakturu o koupi nebo jiný doklad. Více přes soukromou zprávu.
Únor 3, 20196 r Jde u virtual cocpit nastavit, aby se při nástupu do auta načetl poslední uložený design budíků? Vždy se ukáže ten první a musím se proklikat až na konec... Díky
Únor 14, 20196 r Takže je tu niekto kto už absolvoval výmenu klasických budikov za Virtual Cocpit?? Čo všetko je za potreby vymeniť ak chcem aby mi to fungovalo na 110% .... Mám Superb3 10/2015 , Columbus a mechanika so sim kartou. Bolo by dobré napísať aj čísla dielov ake treba zohnať aby sedeli... ďakujem za odpoveď
Únor 14, 20196 r Tak jsem měl tu čest si prohlédnout virtual cockpit v Supovi našeho firemního nejvyššího z nejvyšších a teda... ... asi mě sežerete, ale mě se to teda nelíbí. Displej jako takový je fajn, ale to zapracování obdélníkového displeje do šišaté kapličky je prostě děsný. Ten teploměr a palivoměr po stranách, ten horní rádoby výřez s kontrolkami,... Celkově to na mě působí dojmem spíš nedodělku, než luxusní výbavy. Obzvlášť pokud si vzpomenu že je rok 2019.
Únor 15, 20196 r Při rozhodování jestli virtuál nebo klasiku jsme šli do klasiky. Já jsem byl pro virtuál moc se mi líbil ale žena z toho nebyla odvázaná a rozhodlo se pro klasiku. Časem si člověk zvykne. Nám stačí barevný maxidot :-)
Únor 16, 20196 r Klasické budíky mi vůbec nesedí k novému columbusu, hlavně ten maxidot uprostřed. Interiér s virtual cocpitem působí úplně jinak. Záleží i na tom, jaký vzhled zvolíte. Budíky ve virtual cocpitu mi přijdou moc velké a v kombinaci s mapou se to snad ani nedá použít.
Únor 16, 20196 r Presne preto som ho aj ja priplacal,kvoli novemu Columbusu,lebo tam fakt klasika budiky ozaj designovo nesedia a to ich pritom povazujem za ozaj vydarene,ale k k tomu celosklu ten virtual sedi fakt ovela lepsie.Za mna a aj podla reakcii okolia to interier posuva upne niekam inam.
Únor 16, 20196 r V 14. 2. 2019 na 20:47, malé zvíře napsal: Tak jsem měl tu čest si prohlédnout virtual cockpit v Supovi našeho firemního nejvyššího z nejvyšších a teda... ... asi mě sežerete, ale mě se to teda nelíbí. Displej jako takový je fajn, ale to zapracování obdélníkového displeje do šišaté kapličky je prostě děsný. Ten teploměr a palivoměr po stranách, ten horní rádoby výřez s kontrolkami,... Celkově to na mě působí dojmem spíš nedodělku, než luxusní výbavy. Obzvlášť pokud si vzpomenu že je rok 2019. Tak tohle jsem přesně psal i u O3, u škodovky to prostě působí jako naroubování něčeho tam, kdam to nepatří... Přitom to i s ukazateli jde, nové seaty, Passat pro USA, jetta... tam jsou ty ukazatele taky, ale jsou po stranách pod úhlem a celkově to vypaá, že to tam patří...
Březen 19, 20196 r Nevi nahodou nekdo kolik stoji digitalni budiky jako nahradni dil primo ve Skodovce?
Březen 19, 20196 r Už jsem tu měl jednoho pána, co v nich má chybu kontrolního součtu a občas se zapnou až na po druhé....
Květen 28, 20196 r Ahojte Mám Superb Sportline 2018 a uvažujem nad výmenou klasických budíkov za Virtual Cocpit. Pozeral som aktuálny cenník pri konfigurátore, tak Cocpit stoji 538€,no na nete stoja 2xviac. Prečo? Výmena je kus za kus? Dá sa to aj svojpomocne? Mám Columbus 9. 2" Ďakujem Upraveno Květen 28, 20196 r od titanius
Květen 28, 20196 r Samotný diel stoji viac ako príplatok za vybavu, lebo: - pri príplatku je o klasické budíky menej (aj tie niečo stoja a už ich máš) - originálny diel je potrebné asi aj nejako zabaliť a dať k tomu nejaké papiere navyše - logistika nejaká k tomu - ak to nepredáva priamo výrobca, tak marža predajcu
Květen 28, 20196 r Díly, ze kterých se auta skládají jsou nakupovány ve velkých sériích a jsou určeny k okamžité montáži a prodeji = Just in time. To co kdekoliv leží nevydělává To co se vyrábí v malé sérii na objednávku je opět dražší než to, co se vyrábí ve velké dávce. To za kolik nakupuje škodovka a za kolik prodává je věc jejího obchodu, ona si ty budíky nevyrábí.
Květen 28, 20196 r Hlavně se dají aktuálně sehnat, např. z Německa, za cca 13-15tis.Kč. Ještě je pak potřeba údajně nějaký propojovací kabel. Nevím, v tom se nevyznám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.