Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V 12. 4. 2021 na 8:11, BIMBOTOM napsal:

Ahoj chci se zeptat jak poznám jaký mám typ rádia abych mohl použít CARSTICK. Dík za info

Screenshot_20210412_083843.jpg

tipol by som to na infotainment Bolero

@BIMBOTOM jedná se o Bolero, které v sobě nemá navigaci.  

"V kombinaci s navigačním systémem Amundsen lze pak přístup k internetu, stejně jako wifi hotspot zajistit rychle a jednoduše prostřednictvím přístupového bodu CarStick LTE³."

před 23 hodinami, peter77 napsal:

tipol by som to na infotainment Bolero

Ano je to bolero, všude v servise mě tvrdí že není možné dle vín výměna dodělání navigace columbus či amundsen

S tím lze souhlasit. Proto je ti CarStick k ničemu.

Edit: Jediná možnost SmartLink.

Upraveno od dafro

No a ten mě právě moc nechodí 

No a ten mě právě moc nechodí ,a výměna jednotky a překodovat by neslo

Ale samozřejmě, že lze vyměnit infotainment včetně jednotky. Ptát se na to v servisu je zcela zbytečné, podle nich nelze

vyměnit/dodělat nic.

Z důvěryhodného zdroje (např. Mihocar.cz) lze Amundsen/Columbus koupit a pak nakódovat skrze buďto slušný servis nebo přes lidi zde na fóru. Je jich tady dost. 

Ok,děkuji a nevíš prosím zda je tu někdo z okolí Liberce,České Lípy,Boleslavi který by to udělal prosím 

@rolbař z Prahy, například. Zeptej se v tématu "Možnost kódování", tam se tito lidé pohybují. 

• 2 měsíce později...

Zdravím, nezkusil někdo kopit za pár peněz 4G USB Wifi Modem, zapíchnout do usb a infotaiment připojit přes wifi...

Navíc si můžete ten bazmek kdykoliv vzít do kapsy a mít wifi kdekoliv, tedy i třeba venku když to zapíchnete do powerbanky.

myslím TOTO případně ukázka na youtube

• 9 měsíců později...
  • 1 rok později...

aj teraz akcia, ak este niekto v dnesnej dobe potrebuje LTE CarStickPro pre MIB2 Amundsen, tak na SK je za 25,40 € a v CZ za 559 CZK

CZ   SK

• 2 týdny později...
  • 11 měsíců později...

Dobrý den, koupil jsem před týdnem nový Karoq Spotline,infotaiment Navi 8 Amundsen, bude carstickpro fungovat s touto konfiguraci, jaké máte zkušenosti. Děkuji za odpověď.

Upraveno od hitman222

ale u novyho mas pripojeni  3 roky zdarma

Ahoj, ano ale mne se jedna hlavně o wifi na internetové rádia, u nás je slabý signál jak na FM a DAB, ale už jsem dostal odpověď ze Škody, ze carstick jde jen na auta vyrobené do roku 2020.

Na web rádio používám hotspot z mobilu. 

Já použivám přes Android auto podporovanou aplikaci Radio FM a funguje na jedničku. 

před 2 hodinami, dědek napsal:

Na web rádio používám hotspot z mobilu. 

Asi to taky tak dopadne 👍

před 2 hodinami, Pheorinos napsal:

Já použivám přes Android auto podporovanou aplikaci Radio FM a funguje na jedničku. 

Dík, vyzkouším.

před 15 hodinami, hitman222 napsal:

Ahoj, ano ale mne se jedna hlavně o wifi na internetové rádia, u nás je slabý signál jak na FM a DAB, ale už jsem dostal odpověď ze Škody, ze carstick jde jen na auta vyrobené do roku 2020.

pres AA/CarPlay nainstalovat aplikaci Radia a jet pres ni. Delam to taky, vcetne spotify, youtubemusic ...  v Karoqu2024 proste  nefunguje prehravani  mp3 y SD karty, kripe to, preskakuje .. nechapu, jak tohle mohli vypustit. Prisel jsem na to, ze jediny format co funguje je  128kbit MP3. Sileny. Takze nemuzu vzit to, co mam v O III a dat do Karoqa.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.