LukášCBR Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 @sprcek CarStick můžeš nechat neustále zasunutý v USB. Nebí potřeba ho vytahovat. Co se týče SIM karty, mám datovku na rok s 1,5GB a 149Kč. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 před 4 hodinami, LukášCBR napsal: @sprcek CarStick můžeš nechat neustále zasunutý v USB. Nebí potřeba ho vytahovat. Co se týče SIM karty, mám datovku na rok s 1,5GB a 149Kč. Děkuji - ta simka se po roce může dobít ? - od koho ji máš? Já sondoval tak asi vyjde nejlépe dobijecí simka od Vodafone. Ten 1,5GB ti na rok stačí? Nemám představu jak je to hladové na data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Ano, 1x za rok nabiju a pokud nejaká data zbydou, dávám SIM do tabletu a spotřebuji je. SIM mám TMobile a před rokem byla v akci, která už asi neplatí. Mám amundsen navigaci a data žere minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprcek Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 před 49 minutami, LukášCBR napsal: Ano, 1x za rok nabiju a pokud nejaká data zbydou, dávám SIM do tabletu a spotřebuji je. SIM mám TMobile a před rokem byla v akci, která už asi neplatí. Mám amundsen navigaci a data žere minimálně. Díky !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomspeed66 Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Muze mi nekdo poradit, proc se mit automaticky nepripoji telefon pres hotspot a pokazde musim spojeni rucne vyhledat, zadat heslo a ....? Mam telefon OnePlus2 s Android 6.0.1 Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 (editace) Akce na Car stick+ sim 1gb na 28 dní zdarma http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/lte-carstickpro-000051409fx/0/1/24/43/1001 Editováno: 3. Říjen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Doporučuji koupit přes německý eBay, kde se dá dostat s cenou na cca 1500Kč za samotný CarStick LTE. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Dá se koupit i na Sbazaru.cz za 1700kč https://www.sbazar.cz/efa60/detail/25264965-prodam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Tak jsem o vikendu presel na iPhone a uz v praxi zjistuju co to je za opruz s tim mobilnim hotspotem a parovanim na Skoda connect. Telefon se na poprve manualne pripoji, nicmene pri dalsim pripojeni to hlasi, ze sitovy klic nesouhlasi a clovek to musi pokazde manualne zadavat a vytukavat ten sitovy klic v nastaveni WLAN v Amundsenu. Dalsi vec co jsem se chtel zeptat. Jak parujete Apple CarPlay? Funguje vam to bezdratove, nebo to vzdy musi jet pres USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 22. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 To co popisujes jsem s iPhone neregistroval. Telefon se automaticky nespoji, ale stacilo v telefonu vypnout/zapnout hotspot a pak se to chytlo, bez jakehokoliv nastavovani Ale souhlas je to opruz, chci rano do auta sednout a o nic se nestarat CarPlay funguje pouze pres kabel. Otazka je jestli/kdy to Skoda/VW implementuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Zkušenost s iPhonem vs Infotainment Škoda stejná jako @havrosh (sice teď u nové OIII, ale to na funkčnosti nic nemění). Ta potřeba vypnout/zapnout hotspot je opravdu opruz a popravdě z funkčního hlediska mě nenapadá, proč to tak musí být. Ani mě nenapadá spekulovat o tom, že je to způsob jak prosazovat svůj vlastní produkt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 On 10/22/2018 at 4:04 PM, pusher... said: Telefon se na poprve manualne pripoji, nicmene pri dalsim pripojeni to hlasi, ze sitovy klic nesouhlasi Nepripojujes nahodou telefon k infotainmentu (telefon se spojuje na hotspot auta)??? Dneska jsem to zkusil a chovalo se to presne jak popisujes. Telefon se k autu pripojil pouze poprve, pri dalsim nastartovani to hodilo chybu klice a chtelo znovu zadat. BTW: Horsi aplikace jak Skoda OneApp byla snad SmartGate... Hodnoceni 2.3* v AppStore je hodne prehnane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Nevim, nastavuju to pres Menu\Nastaveni\WLAN. Viz navod: Nastavení WLAN ■ WLAN - seznam dostupných hotspotů externích zařízení ■ Manuální nastavení - nastavení parametrů pro vyhledání a spojení s hotspotem externího zařízení ■ Jméno sítě - zadání názvu hotspotu ■ Síťový klíč - nastavení přístupového hesla ■ Úroveň bezpečnosti: - nastavení zabezpečení (trvale nastaveno na WPA2) ■ Spojit - vytvoření spojení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 25. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Hmm, tak to delas spravne... Auto k telefonu. Zkus mozna zmenit SSID a klic. Ja jsem to zkusil a svete div se... dneska se to spojilo automaticky a na ani jedno zarizeni jsem nesahl (ale pozor, ja pripojoval naopak telefon k autu, protoze mam CarStick). Budu to jeste sledovat jestli to nebyla jen nahoda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 29. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2018 (editace) Problem vyresen. V aute jsem smazal WLAN bod. Nasledne v telefonu jsem zmenil pristuppove heslo hotspotu. Pak jsem vyse zminenym zpusobem pridal bod novy a zadal nove heslo. Ted uz se to automaticky pripoji, kdyz prijdu do auta a v telefonu pustim mobilni hotspot. Editováno: 29. Říjen 2018, autor: pusher... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomspeed66 Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) @pusher... - dekuji za tvoji pomoc. I u me to takhle funguje. (zatim jen jedna zkouska) Co jsem pri zadání názvu hotspotu zjistil, ze to jmeno musi byt kratke a bez jakychkoliv znaku nebo mezer. Dal jsem jmeno se 7 pismeny a pak to fungovalo. Se znaky a mezerami ne. Telefon mam Oneplus 2 Update po 5 dnech: Karoq se spojuje s Hotspot spolehlive :-) Editováno: 13. Listopad 2018, autor: tomspeed66 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Nevíte nebo nemůžete prosím někdo zkusit, jestli lze LTE CarStick použít i jako modem přímo v počítači? Vím, že lze přes Amundsen nasdílet jako Wi-Fi hotspot, ale zajímalo by mě, jestli se to dá použít i samotné např. s notebookem úplně mimo auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Kupoval jste někdo ze Škoda e-shopu ten LTE CarStick v akci s tou SIM kartou? Zajímalo by mě, co je to zač a jaké s tím máte zkušenosti. Z dostupných materiálů ŠA by se mělo jednat o datovou SIM od Vodafone, tarif/program "Internet in the Car" s 1GB na zkušební dobu 28 dní s možností prodloužení. Jelikož jsem v nabídce Vodafone tento tarif nenašel, zkusil jsem teď zavolat na zákaznickou linku a tam jsem dostal odpověď, že tento tarif je určen pouze pro majitele vozů tří konkrétních továrních značek, přičemž Škoda mezi nimi nebyla. Tak mi to nějak nedává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man.kar Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Škoda INFOLINE na tento dotaz odpověděla takto: 12. 11. 2018, 18:43:47 Matyas napsal/a tento program je nově zaveden a nemusíte se bát , že by to nebylo kompatibilní s vaším vozem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Hm, jenže to nedává odpověď na moji otázku. Zajímám se o to z hlediska pořízení samotné SIM do mého infotainmentu Columbus, tedy nepotřebuji CarStick. Při dotazu na Vodafone mi v podstatě sdělili, že si to pro vůz Škoda nemůžu pořídit. Proto mi to nedává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 1GB na 28dní je ti v podstatě k ničemu. Zajdi do prodejny, nebo se podívej na net a kup klasickou datovou SIM. Osobně mám 1,5GB s platností 12měsíců za 149Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Možná se špatně vyjádřuji, ale chtěl jsem informaci o té "SIM Zdarma" ke CarSticku, co je teď v akci. Vím, že 1GB na 28 dní je skoro k ničemu, ale po tomto se nepídím. To jsem uvedl jen jako fakt, že toto je balík dat, který je na dané SIM zdarma ke CarSticku. Taky vím, že daná SIM karta je od Vodafone a že je to tarif "Internet in the Car". Po uplynutí té 28 denní lhůty má uživatel možnost si začít platit "ostrý" tarif, jehož podmínky neznám a nepodařilo se mi najít. Co jsem chtěl je to, že jsem chtěl od Vodafonu tento tarif jako nový zákazník, vyprdnout se kupování CarSticku i na zkušební dobu 28 dnů s 1GB dat, rovnou si zvolit objem dat/cenu, vzít od nich SIM a začít použítvat. Jenomže službu nebo tarif "Internet in the Car" u nich v nabídce tarifů nevidím a na tel. dotaz mi bylo sděleno, že to ani pro vozy Škoda není určeno, což zase odporuje tomu, že jej Škoda dává ke CarSticku i s návodem, jak jej v infotainmentu Škoda zprovoznit. Současná nabídka od Vodafone na datové tarify je zde, nejlevnější za 199 Kč - https://www.vodafone.cz/internet/mobilni-internet/ Tady je stránka s důkazem o existenci tarifu(programu "Internet in the Car", ale za boha nejsem schopen se dopídit k informaci, jaké datové balíčky tam jsou, za jaké ceny a jestli to jde/nejde použít ve vozech Škoda. https://internetinthecar.vodafone.com Když se tam dá "Registrovat jako nový zákazník", tak to napíše, že to jde jen ze systému vozdidla. Takže začarovaný kruh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 Tak jsem šel také do CarSticku. Na německém e-bayi z nějakého Audi hausu za 1 290 Kč + poštovné a za 3 dny doma (Česká pošta ať se jde zahrabat). SIMku jsem vzal zde zmíněný Twist Online s 1 GiB dat, u operátora na prodejně mi ji nechali za 249 Kč. Díky @LukášCBR za inspiraci s obojím. Jinak doteď jsem také používal Wi-Fi hotspot a považoval jsem CarStick za zbytečný, ale to byl názor, dokud jsem to nezkusil. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 1GB za 249 Kč/měsíc? To mi teda zrovna výhodné nepřipadá, když standardně nabízejí 1.5GB za 199 Kč. https://www.t-mobile.cz/mobilni-internet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 17. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2018 (editace) To není na měsíc. To je platnost kreditu na rok. Funguje to stylem 0,4 Kč za 1 MiB a dobíjí se to jako předplacenka. Tohle je ono: https://www.t-mobile.cz/predplaceny-internet Editováno: 17. Listopad 2018, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.