Hanys55 Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Na tlak vezmu z práce nějaký budík co máme na stlačení vzduch a nějak to tam dorvu... Vagem si nemyslím že to pude... V DP to myslím je popsáno taky s nějakým externím tlakomerem. Ta netesnost saciho potrubí je prý normální chyba u těchhle motorů. Prý je to chyba řídící jednotky ve škodovce prý přehráli celou jednotku a byl klid. Někde jsem o tom četl taky tema. Já tu chybu tam mám taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pospik Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 (editace) Jasny no, vim o tom. Ale ten motor strasne skube a kdyz vymazu chybu jde normálně sca 10s a pak zase skube.. Asi servis na prehrani sw... Editováno: 10. Červen 2019, autor: Jan Pospik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys55 Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Na zkoušku te tesnosti je nějaký sprej, prý se to nastrika na spoj sani a pokud tam je netesnost tak se motoru sníží otáčky na chvíli... Myslím že kdyby se vzal startovací sprej tak to udělala na opak. No ale zas aby to na tom motorů někde nechytlo... Pokud to půjdeš přehrát dej vědět jak to probíhalo. To vlákno z kterého jsem to vycet je už trošku staršího data... Já teď s autem nic nedělám jsme na dovolené... :-D S akci zkoušek vstriku se ozvu tak za dva týdny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pospik Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Okej, no o speji jsem slyšel, ale pod cim to hledat.. Aha tak tady jsem Nasel :) takze super cena cca 300kc to docela jde. Jinak k tomu sw asi se tam dostanu taky az nekdy po lete.. Holt neni cas... Uzi si dovcu kdyz neco vykoumam hned to pisnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kombajnek Vloženo 12. Červen 2019 Sdílet Vloženo 12. Červen 2019 Rada pro ty co nemají měřák na tlak paliva. Na čerpadle jsou 2 hadice, jedna co jde do filtru s regulátorem a druhá co přepouští přetlak z regulátoru zpět. Stačí tu zpětnou odpojit strčit do flašky a nastartovat auto, když z ní nic nejde zpátky do nádrže, tak je tlak menší než 3 bary a tedy čerpadlo v háji.Odesláno z mého MI 8 Lite pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pospik Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 (editace) Tak panove zavada vyresena kdo uhadne čím to bylo vyhraje zlateho bludistaka... ]:-) A. Lambda sonda B. Cerpadlo benzinu Jinak tet resim dalsi zahadu kdo mi prosim poradi viz video.. Budiky blbnnou.. zustanou seknute. Pri naky studenak ale kde? VID_20190727_180431.mp4 Editováno: 28. Červenec 2019, autor: Jan Pospik Chyba v textu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2019 Tady jsi v motorové sekci, takže budíky řeš v elektrice. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys55 Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 Tak to gratuluji ja se k tomu ještě nedostal. Jsou prázdniny tak auto skoro nejezdí... Typuji třeba za "A"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Pospik Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 (editace) Dobre ty .. Trefa do cerneho, z 15l/100km jsme se dostal na 5-7l/100km zalezi jak nato slapu.. Jinak neni se cemu divit auto má najeto 250tis tak holt holka lamba z výroby uz nevydrzela..... Tak treba budes mit stejný problém... Kazdopadne to z budikama vyreseno pouha pojistka... O bludistaka si na napis do České Televize :) :-P ]:-o Editováno: 5. Srpen 2019, autor: Jan Pospik 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colejek Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 (editace) Ahoj, prosimte resim něco podobneho, taky to tipuju na lambdu. Kterou jsi menil ty, pred kata nebo za? Díky za info! Cole Editováno: 13. Srpen 2020, autor: colejek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
attovidecz Vloženo 31. Květen 2023 Sdílet Vloženo 31. Květen 2023 Pridavam vlastni zkusenost. 1.4 mpi smrad u vyfuku klepani motoru na volnobehu dusive rozjezdy. Nasel jsem pricinu v mem pripade benzin/lpg na benzin temer na umreni na lpg v pohode. Takze vleve casti kdyz se divate pred autem do motoru u spolujezdce tak asi 30 cm pod torpedem je prechod kabelu "spojka" na lamba sondu u me tam byl od predchoziho majitele jeden kabel navazany jak od decka do spojky uzlikem. Casem hadam uz prez nej nesel proud. Chyby na palubce zadne. V vcds kupa. Zitra smazu a uvidim co jeste vyskoci. Nebo jak se projevi snad nekomu pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.