Publikováno Květen 21, 20187 r Ma niekto skusenosti s Pioneer GM-D1004 amp? Ma iba 15A odber,nemusi sa natahovat od baterie. Su tam ISo konektory ktore sa zapajaju spolu s radiom/cd. Nebude to vyhadzovat potom chybu alebo ci sa to potom nepretazi?nechcem nieco do..... Ak nie tak to dam priamo z baterie,dalsia moznost je z nepouz.poistky.....(48) Je to maly zosik ktory sa zmesti do palubovky. Ak mate niekto nejaky napad ako to bezproblemovo zapojit.....
Květen 21, 20187 r Pokud jej nechces zapojovat primo na baterku coz je vzdy lepsi, tak to zapoj do pojistek na volnou pozici ktera ho utahne, nezdruzuj to s jinym odberem.
Květen 21, 20187 r Autor A ktora to utiahne? Chcel by som to radsej zapojit na volnu poisku(48) len neviem ci moze byt 15A? Zosik sa sam zapina pri vstupe signalu.
Květen 21, 20187 r Ta 48 je podle mne spínaná, ta není vhodná, pokud nemáš střešní okno tak třeba 24 ta je (30A)
Květen 22, 20187 r já to mám na 24ce...dával jsem za panel Bolera malej FOCAL a je to v pohodě, jen mi teda teď hlásí VDCS nějaký chyby z repráků, ,je to nějaká zpětná vazba od repro co zpět skrz zesik nedojde do jednotky, ale hraje to a tak to neřešim, měl jsem to už i u F3, tak to byl ale problém bo když nebylo nastartováno, tak prostě bylo v autě ticho :-)...vyřešeno pak převodníkem Helix AAC.2, ten má integrované obvody zamezují chybovému hlášení v diagnostice automobilu...tak jsme zvědavej co bude dělat ten tvůj Pioneer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.