Miroslav Masar Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ma niekto skusenosti s Pioneer GM-D1004 amp? Ma iba 15A odber,nemusi sa natahovat od baterie. Su tam ISo konektory ktore sa zapajaju spolu s radiom/cd. Nebude to vyhadzovat potom chybu alebo ci sa to potom nepretazi?nechcem nieco do..... Ak nie tak to dam priamo z baterie,dalsia moznost je z nepouz.poistky.....(48) Je to maly zosik ktory sa zmesti do palubovky. Ak mate niekto nejaky napad ako to bezproblemovo zapojit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Pokud jej nechces zapojovat primo na baterku coz je vzdy lepsi, tak to zapoj do pojistek na volnou pozici ktera ho utahne, nezdruzuj to s jinym odberem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Masar Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 A ktora to utiahne? Chcel by som to radsej zapojit na volnu poisku(48) len neviem ci moze byt 15A? Zosik sa sam zapina pri vstupe signalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ta 48 je podle mne spínaná, ta není vhodná, pokud nemáš střešní okno tak třeba 24 ta je (30A) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Masar Vloženo 21. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 Ok,super dik ,jak bude cas tak to poriesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 22. Květen 2018 Sdílet Vloženo 22. Květen 2018 já to mám na 24ce...dával jsem za panel Bolera malej FOCAL a je to v pohodě, jen mi teda teď hlásí VDCS nějaký chyby z repráků, ,je to nějaká zpětná vazba od repro co zpět skrz zesik nedojde do jednotky, ale hraje to a tak to neřešim, měl jsem to už i u F3, tak to byl ale problém bo když nebylo nastartováno, tak prostě bylo v autě ticho :-)...vyřešeno pak převodníkem Helix AAC.2, ten má integrované obvody zamezují chybovému hlášení v diagnostice automobilu...tak jsme zvědavej co bude dělat ten tvůj Pioneer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.