nogi Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 (editace) Ahoj Borci Obracím se na vás s prosbou o pomoc. Jsem už zoufalý...mám nového rapida 1.0 70kW. Koupeno 01/2018 jako nové. Po cca 6500km se mi stala tato věc: Příjdu ráno k autu, nastartuji a po nastarování začnou lítat otáčky až motor za 5s zhasne. Toto se dělo asi 10x po sobě. Na 6 pokus se na display objevila hláška závada start stop. a rozsvítila se kontrolka EPC. Na po 11 pokus se auto normálně nastartovalo. Dojel jsem s tím do servisu a bylo mi řečeno že nastavili řídící jednotku do továrního nastavení a podobné bláboly. Ale žádnou chybu na autě NESHLEDALI!!! Každopádně si nemyslím, že nastavením řj do továrního nastavení se to vyřeší....Mám strach, že se to stane znovu a příště už nenastartuji. Prosím, nemáte někdo zkušenosti co by to mohlo být....auto je do 2020 v záruce, ale když už autorizák nenajde chybu, tak co s tím. Je fakt, že teď se auto chová normálně. Jezdí snim manželka s děckem, takže mám obavy...... Díky všem za pomoc a rady Editováno: 13. Červen 2018, autor: nogi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Auto je v záruce, tak když nenastartuješ máš přece k dispozici asistenční službu ŠA. Nicméně, jak má někdo vědět, čím to bylo, když není k dispozici nějaký výpis chyb z diagnostiky? Znovu se opakuji - toto není Š120 (kde ti stačil šroubovák a kleště) a tady není věštírna. Může to být.... skoro čímkoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nogi Vloženo 13. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 před 10 minutami, Pawouk napsal: Auto je v záruce, tak když nenastartuješ máš přece k dispozici asistenční službu ŠA. Nicméně, jak má někdo vědět, čím to bylo, když není k dispozici nějaký výpis chyb z diagnostiky? Znovu se opakuji - toto není Š120 (kde ti stačil šroubovák a kleště) a tady není věštírna. Může to být.... skoro čímkoli. Ahoj Jde mi ale o logiku věci..chyba na display vyskočila a také kontrola EPC, takže by se měla zaznamenat v bufferu alarmu v řj. Dle servisu Nic tam nebylo. Diagnostika byla čistá. Jedinné co ještě upravili je mod transportu, který byl prý zapnut a a používá se při přepravě auto do salonu. Takže jej vypnuli, ale to se mi nezdá. Je mi jasné, že nahodilé poruchy jsou problém na identifikaci, spíše sonduji, zda-li někdo neřešil podobnou věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Toto není první případ, kdy servis tvrdí, že v paměti závad nic není zapsáno (i já jsem se s tím setkal). Pokud by se to nedejbůh opakovalo, zkus jiný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Jak radí @Pawouk jiný servis. K tomu doporučuji nahrát chování na mobil, aspoň máš pak něco v ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.