Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám octávku 2 a na střeše tuhle anténu . Bojim se s tim do myčky. Jde nějak vyšroubovat ten prut ? Bojim se za něj pořádně vzít abych ho neutrhnul. Dik Martin.

IMG_20180622_174933.jpg

Ahoj. No nejsem si jistej ,ale myslim si ze ten prut je sroubovaci tak to zkus povolit. S citem pokud to nepujde rukou lehce klestema , melo by to jit. Vsechny jsou vetsinou sroubovaci .

ano da sa odsrubovat

• Autor

Pánové díky skusim trochu zabrat a povollit ho. Nevěděl jsem jestli neni napevno a pak ho neurval.

Mám přesně ten samej a mě sundat nejde. Zkoušeli to i autor. servisu ale moc se jim za to brát nechtělo aby to neurvali celé a nemuseli mě to měnit. Přemýšlel jsem sundat to celé ze střechy aby se mě to lépe povolovalo. Jenže to je rozebrat tapec střechy v kufru a do toho se mě zatím moc nechce.

Jinak myčka na ten krátký prut nevadí. Byl jsem už v několika za ty skoro 4 roky a jen občas se ozve tlumená malá rána když se vrací odzadu ta sušící lišta.

• Autor

Přesně můj problém . Dik za info.

Mě napadá zda to tedy jde z tohoto držáku sundat když už jsme dva kterým to nejde. Má to tu někdo taky a bez problémů tu anténu odšroubuje? Nebo to tam máme oba "přirostlí"?

Případně čím a jak to povolit?

Upraveno od Ovce

Mám tu stejnou anténu. Měnil jsem dlouhý prut za krátký a šlo to odšroubova,jen to chtělo trochu víc zabrat, použil jsem kleště :)

klieste, nejaka handra medzi nich a jemne skusit...

ale cela tato tema je zbytocna, v umyvarke ten kratky prut nevadi nicomu

No vadí nevadí. Občas je slyšet rána od fukaru když se vrací dopředu. A nerad bych aby jednou to vyrhlo.

Zas to někdy zkuísm, ale nechci moc rvát abych to nezkur...

• 1 měsíc později...

Tak já jsem zjistil proč prut nešel odšroubovat. Šikula přede mnou buď v myčce nebo sundáváním strhl závit v ploutvičce a tak prut přilepil nějakým tmelem a to dost festově. Proto i ten horší příjem rádia.

Zjistil jsem to když jsem sundaval mašle z prutu po svatbě a jak jsem menší musel jsem si prut malinko ohnout a on asi i vlivem veder prostě povolil. 

A teď otázka respektive dvě zní:

1) kolik stojí ploutev a dá se i jinde než v servise?(zatím jsem nehledal)

2) bez sundání tapecu v kufru asi nelze vyměnit co?

• 3 měsíce později...

Ahoj. Sice pozde ale odpovim. Koukni se na muj prispevek v tematu radio z ciny je tam podrobne popsano jak na to. Jsou tam i odkazy ns stranky kde seda sehnat slusna antena.Ploutev no nevim ,ale ze slusnym zesilovacem od stejny firmy by to slo. Muj nazor je ten ze bic je bic .

Aneb fyziku prostě neočuráš...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.