Přejít na obsah

paho

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení paho

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobrý den, při cestě z práce jsem si ve zpětném zrcátku všimnul, že se mi poněkud kouří z výfuku. Bílý možná šedo-bílý kouř. Viditelný ve zpětném zrcátku, ne zase jako dýmovnice. Venkovní teplota byla 15 stupňů. Myslel jsem, že regeneruje DPF, ale motor byl studený, běžel cca 5 minut od startu, ujeto bylo skoro prd... Nevíte někdo, co by to mohlo být? Ještě mě napadlo nechat zkontrolovat vstřiky. Děkuji.
  2. Po hodně dlouhé době jsem se rozhodl také pro aktualizaci mapových podkladů pro Columbuse. Vím,že není na dnešní dobu už nic moc, ale když se Vám vybije mobil nebo z nějakého důvodu (např. mrtě kabelů od kamery a dětských tabletů) nechcete ještě mobil s dalším kabelem připlesklý na přístrojovce, tak se aspoň trochu aktuální mapy hodí. Měl jsem 7894 (asihooodně staré) a šel jsem do 8555. Vypálil jsem na dvouvrstvé DVD a světe div se, nic. Chyba DVD. přeci jen mechanika už má asi něco za sebou. Zkusil jsem tedy origo DVD s filmem v klasika PALu, ale ani toto mi to nepřehrálo. Pouze obyč CD... Musel tedy zvolit variantu CD+SD a po pročtení toho fóra jsem se do toho pustil. Cca 45 min. a bylo hotovo. Opravdu se to sekne na 31% na éxtrémně dlouhou dobu, ale stále to aktualizuje. Velké díky VŠEM co to tady detailně popsali. Jsem uživatel amatér a dal jsem to. Zvládne každý, nebojte se toho.
  3. Je potřeba velmi důkladně promazat táhla a hlavně i ty silonové kolečka co vedou lanka. Ten semiš jsem zkoušel taky stříknout silikonovým olejem, ale výsledek byl nulový... Jen to paple okna...
  4. Sart stop nemám... Baterie se tváří OK. Někdy chytne na drc i po delším stání cca 2 dny a z toho přijedu ráno do práce (cesta 26 km) a odpoledne když chci odjet točím jak ve blázen... Už nevím co s tím. Spotřeba dobrá, chod motoru taky. Žádný vibrace třepaná klepání prostě nic. Jen ty občasné starty...
  5. Dobrý den, mám naprosto stejný problém... Motor 1.6 TDI CR CAYC v zimě chytne na první otočení klíčkem, ale nyní (15-20 stupňů) točím klidně i 5 vteřin... Všechny prémiové nafty ozkoušeny, výsledek negativní. Jinak teplý motor chytne v pohodě. Vyřešil to už někdo prosííííííím? Je mi líto toho motoru... Díky za případné rady.
  6. Dobrý den, mám úplně stejný problém s motorem 1,6 TDI CR 77 kW. V zimě chytá na drc, ale jakmile je nyní po ránu 12 stupňů a více, tak točím klidně i 5 sekund něž to chytne. Potom motor běží normálně. Vyzkoušel jsem snad všechny prémiové nafty na trhu a nic. Přemýšlím nad výměnou startovacího relé. Podařilo se to už někomu konečně vyřešit? Jinak motor běží hezky a spotřeba OK. Díky všem za jakoukoliv radu.
  7. Díky za návod, no myslel jsem si, že to nebude jen tak... Jen té kabeláže co je pod tapcem...
  8. Tak to tedy budu muset rozebrat :-( Tapec jsem si tady zjistil jak sundat, ale co dál? Je potřeba přichytit sklo lepící páskou v uzavřené poloze a pak se dá celý mechanizmus vyndat??? Nemáte někdo nějaké foto? Děkuji
  9. Polohu kolejnic? Já myslel, že to piští ty pojezdy na kolejnici, že by stačilo to promazat. Přemýšlel jsem, jestli by se to nedalo vrchem při sundaném tapecu by mohla být mezera mezi sklem a ochrannou gumou vetší... Ten krycí plech stahovačky je na šroubech nebo nýtech?
  10. Dobrý den, máte tu někdo zkušenost s pískajícími případně vrzajícími okénky? Při stahování u předních dveří to dělá hlavně teď v suchém létě strašný zvuky. Za mokra nic... Budou to vodící kolejničky, řešil to někdo? Je třeba sundat tapec a případně co dál? Díky za rady.
  11. Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit ohledně nefunkčního výhřevu předních sedadel? Vyhřívané jsou, štekry jsem proměřil a zjisitil toto: Sedadlo spolujezdce opěradlo 1,5M ohm sedák 0,4 ohm. Pochopil bych, kdyby netopilo opěradlo... Sedadlo řidiče je komplet v el. a našel jsem pouze jeden štekr předpokládám, že od opěradla a hodnota 0,4 ohm. Pojistky OK jak 20 na výhřev tak 5 na spínač výhřevu to má být asi to relátko, netuším... Na panelu klimy a radiu vše ukazuje jak má, jen to netopí... Nepodařilo se mi nalézt to spínací relé. Někdo tu psal, že pod přední sedačkou pod koberečkem, nenašel jsem. N@pstere: můžeš prosím rozvést opravu kladného pólu v prahu u řidiče? Děkuj za Vaše rady, názory a jakoukoliv jinou pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...