veslo1 Vloženo 22. Červen 2018 Sdílet Vloženo 22. Červen 2018 Mám octávku 2 a na střeše tuhle anténu . Bojim se s tim do myčky. Jde nějak vyšroubovat ten prut ? Bojim se za něj pořádně vzít abych ho neutrhnul. Dik Martin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Ahoj. No nejsem si jistej ,ale myslim si ze ten prut je sroubovaci tak to zkus povolit. S citem pokud to nepujde rukou lehce klestema , melo by to jit. Vsechny jsou vetsinou sroubovaci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 23. Červen 2018 Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 ano da sa odsrubovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veslo1 Vloženo 23. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2018 Pánové díky skusim trochu zabrat a povollit ho. Nevěděl jsem jestli neni napevno a pak ho neurval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Mám přesně ten samej a mě sundat nejde. Zkoušeli to i autor. servisu ale moc se jim za to brát nechtělo aby to neurvali celé a nemuseli mě to měnit. Přemýšlel jsem sundat to celé ze střechy aby se mě to lépe povolovalo. Jenže to je rozebrat tapec střechy v kufru a do toho se mě zatím moc nechce. Jinak myčka na ten krátký prut nevadí. Byl jsem už v několika za ty skoro 4 roky a jen občas se ozve tlumená malá rána když se vrací odzadu ta sušící lišta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veslo1 Vloženo 28. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Přesně můj problém . Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 29. Červen 2018 Sdílet Vloženo 29. Červen 2018 (editace) Mě napadá zda to tedy jde z tohoto držáku sundat když už jsme dva kterým to nejde. Má to tu někdo taky a bez problémů tu anténu odšroubuje? Nebo to tam máme oba "přirostlí"? Případně čím a jak to povolit? Editováno: 29. Červen 2018, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 Mám tu stejnou anténu. Měnil jsem dlouhý prut za krátký a šlo to odšroubova,jen to chtělo trochu víc zabrat, použil jsem kleště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2018 klieste, nejaka handra medzi nich a jemne skusit... ale cela tato tema je zbytocna, v umyvarke ten kratky prut nevadi nicomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 No vadí nevadí. Občas je slyšet rána od fukaru když se vrací dopředu. A nerad bych aby jednou to vyrhlo. Zas to někdy zkuísm, ale nechci moc rvát abych to nezkur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Pokud by se ti chtelo investovat tak doporucuji toto http://www.correct.cz/detail.p...p3?typ=Aa8.3&odvetvi=auto.aant vyndavaci zastamdaci naladena tak jak ma v mycce neni problem. Pokud mas i GSM tu verzi maji taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Oprava tady. http://www.correct.cz/detail.php3?typ=Aa8.3&odvetvi=auto.aant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Tak já jsem zjistil proč prut nešel odšroubovat. Šikula přede mnou buď v myčce nebo sundáváním strhl závit v ploutvičce a tak prut přilepil nějakým tmelem a to dost festově. Proto i ten horší příjem rádia. Zjistil jsem to když jsem sundaval mašle z prutu po svatbě a jak jsem menší musel jsem si prut malinko ohnout a on asi i vlivem veder prostě povolil. A teď otázka respektive dvě zní: 1) kolik stojí ploutev a dá se i jinde než v servise?(zatím jsem nehledal) 2) bez sundání tapecu v kufru asi nelze vyměnit co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Ahoj. Sice pozde ale odpovim. Koukni se na muj prispevek v tematu radio z ciny je tam podrobne popsano jak na to. Jsou tam i odkazy ns stranky kde seda sehnat slusna antena.Ploutev no nevim ,ale ze slusnym zesilovacem od stejny firmy by to slo. Muj nazor je ten ze bic je bic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Aneb fyziku prostě neočuráš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.