Publikováno Červen 23, 20187 r Prosím o radu co s tím. Když jedu nad 140 km/h, tak mě začíná vibrovat zadek auta a jde to cítit do sedaček, sem tam to přechází do volantu. Zda se mě, že to jde cítit i z podlahy. Už jsem řešil vibrace s výsledkem srovnání jednoho křivého kola a všechny vyvážené někdy před měsícem. Potom byl klid, moc sem ani na dálnici nejel a teď zase to začalo něco dělat. prosím poraďte.
Červen 23, 20187 r Ale co jinýho by to bylo, než nevyvážený, nebo koplý kolo.... Třeba upadlo nějaký závaží.
Červen 23, 20187 r Autor Zapomněl jsem dopsat že se jedná o 1.6 tdi tak mě ještě napadá, že to dělá ten kryt pod motorem. Ten jsem taky nedávno utahoval a měnil matičky. Ty kola jedine můžu nechť znovu prevazit. Ale není přece možné aby po měsíci upadlo závaží
Červen 23, 20187 r Tys byl v Německu, že jsi jel přes 140? Jestli jsi byl nedávno na vyvážení, závaží se mohlo odlepit, jestli máš liťáky.
Červen 23, 20187 r Autor Přeci není možné, že se pořád odlepuje. a pomohlo by zkusit přehodit na zadek zimní gumy? Když to vibruje v zádech v sedačce, tak to budou na 100% zadní kola ne?
Červen 23, 20187 r Zkus je přehodit. A při tom se podívej jestli nějaké závaží nechybí. Zbytky lepidla by tam mohly zůstat, jestli se skutečně odlepilo.
Červen 24, 20187 r Také může být odvulkanizovaný běhoun pneumatiky od kostry v některém místě. Na vyvažovačce se to neukáže, ale na autě ano. Nejlíp to znají uživatelé protektorů.
Červen 24, 20187 r Tys byl v Německu, že jsi jel přes 140? kol1Jestli jsi byl nedávno na vyvážení, závaží se mohlo odlepit, jestli máš liťáky. Představ si, že i na dálnici u nás se dá jet přes 200, tak proč ne 140.
Červen 24, 20187 r Na ty samolepící závaží si běžně v pneuservisech stěžují,že to potom nechce držet na mastném silikonem vyleštěném disku,nebo naopak na prachu z obložení.Podívej se také na silenbloky zadní nápravy.
Červen 25, 20187 r Autor No kola jsou vyvážené tak uvidíme co to bude dělat. Museli mě tam dát 40g závaží :/ na pravém 5 a na levém 35g :/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.