Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Skodovka vyrabi a objednava... ale nemuze dodavat, protoze pro radu motorizaci a variant vybav nemá stale homologaci (stejne jako rada dalsich evropskych automobilek) aby nemusela zastavit vyrobu, tak vyrabi a vyrobena auta uskladnuje na letistich a na osrkovistich, dokud nebude dokoncena homologace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Údajně mu Škoda nedá velký technický průkaz dokud nebude nějaké nové měření emisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda 1 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 před 7 minutami, pajknovotny napsal: Údajně mu Škoda nedá velký technický průkaz dokud nebude nějaké nové měření emisí. diky za imfo. Já mám mít vozidlo vyrobeno tento týden taky.mam 1,5tsi-dsg Style Plus .co mas za motor a vybavu.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajknovotny Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Mám 1,5 tsi man Style a nějakou vybávu k tomu. Objednáno 18. 12. 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda 1 Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 před 2 minutami, pajknovotny napsal: Mám 1,5 tsi man Style a nějakou vybávu k tomu. Objednáno 18. 12. 2017 Objednáno 29. 12. 2017.to asi znamena ze bude karog az v zari. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 A já si říkal že jsem čekal dlouho objednával jsem v lednu a na konci června byl doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Všichni se jednou dočkáme. Mezitím uvedou na trh Scout, přijde Sportline, nové motorizace, výbavy, ... ono to má něco do sebe, bude možnost si tak znovu vybírat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 A ta verze Active bude stat kolik? Vi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Tak v konfigurátoru se uvádí u Karoqa cena "od 529.900 Kč", takže předpokládám, že to bude +- nejnižší cena za něj, ve výbavě Active a s motorem 1.0 TSI v manuálu. ///EDIT: Tak beru zpět, ta cena je tam za výbavu Ambition. Editováno: 1. Srpen 2018, autor: BirK EDIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 cena by mohla byt okolo 479900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 @Vlado Piter je to trošku víc, ale skoro ses trefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmen.cz Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Zajímalo by mě prosím, zda verze podle MR 2019, u kterých právě probíhá re-homologace, dostanou již ve standartu povinný e-call, nebo to s homologací vůbec nesouvisí a pro Karoq to prostě povinné není a nebude ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Auta nově homologavná po 1.4 musí mít e-call. Jedná se ale o "nová" auta ve smyslu typové homologace. IMHo to , co se řeší teď , jsou jen "emise" , a nikoli homologace celého typu vozu. Takže e-call bude nejspíš až v FL karoqu (pokud se škodovka nerozhodne sama ho zařadit do základu dříve). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 už je nový konfigurátor :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Bohuzel se vsim vsudy.... tudiz jen se zatim homologovanymi motory .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Hmm, pozoruhodné. Z konfigurace skutečně zmizela možnost (doufejme, že jen momentálně) zvolit 19" kola Crafter, a co tak zkouším, tak dražší typy 17" a rozměr 18" je snad podmíněn metalickou barvou (?) Kromě toho se mi potvrdila jedna věc, o které mi říkal prodejce, že " ... jeden podnikatel tu má objednaný vůz s 1.6 TDI a tažným zařízením a dostali jsme informace ze ŠA, že nám ho nevyrobí, prý už by se s tímto doplňkem nevešel do emisních norem. Jsem zvědavý, jak mu teď budeme vysvětlovat, že sice víme, že auto má k podnikání a tažné zařízení potřebuje, ale že mu teď místo něj můžeme nabídnout např. odpadkový koš do výplně dveří", Nevěnoval jsem té informaci moc pozornost a říkal jsem si, že tak strašné to s každým prvkem výbavy vs. splnění tabulek emisních norem nebude a ejhle, ono skutečně ani do Style s 1.6 TDI Manual není možnost tažné zařízení přidat a tudíž ho nebude zřejmě ani možné dodatečně instalovat (alespoň ne "legálně"). Nutno zde poznamenat, že u verze s DSG ta možnost je, což mě nějak nedává smysl. Další věcí, které nerozumím, jsou možností volby airbagů. Ve Style byly základní výbavou kolenní airbag řidiče + hlavové airbagy a boční airbagy vpředu. Bylo řečeno, že přechodem na MR 2019 přibude Crew Protect Asist, který, mimo jiné, přidává možnost zadních bočních airbagů. To se sice stalo, ale co tam dělá navíc možnost za příplatek "Hlavové airbagy, boční airbagy vpředu a vzadu", proč zůstává v možnostech volby i když zvolím celý Crew Protect Asist a co mi přidá navíc? (neznamená to snad, že ty hlavové airbagy a boční airbagy vpředu zrušili ze standardní výbavy?). To, že z konfigurátoru zmizela možnost předních i zadních lapačů nečistot a dalších několika drobností, že u paketu Style Plus zmizela poznámka o tom, že je dostupný pouze se sedadly Varioflex a zato se objevila u paketu Crew Protect Asist atd. už stojí jen za zmínku. Nejspíš budu zase po čase kontaktovat prodejce, jak si stojím s výrobou mého auta, protože motor 2.0 TDI 4x4, 19" kola Crafter. tažné zařízení aj. mi začínají dávat odpovědi na to, proč tak dlouho čekám a čekat ještě budu. Čert aby ty eurokomisaře vzal (!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Jako tradicne je v konfigu tesne po nahrani spousta chyb. Oni to casem opravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 (editace) před 6 hodinami, BirK napsal: ono skutečně ani do Style s 1.6 TDI Manual není možnost tažné zařízení přidat a tudíž ho nebude zřejmě ani možné dodatečně instalovat (alespoň ne "legálně"). Nutno zde poznamenat, že u verze s DSG ta možnost je, což mě nějak nedává smysl. To platí jen do té doby, než auto sjede z linky... Prostě v zápřahu s přívěsem jim ten motor emise neplní, si to přeberte jak chcete, a proto to nedostane homologaci jako celek s tažným ... Jakmile bude u dealera, neměl by mít nejmenší problém originální tažné namontovat. Tam už nikdo nebude řešit homologaci celku, auto má svou, tažné také ... Samozřejmě to znamená neposílené chlazení ... Editováno: 11. Srpen 2018, autor: rayx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 Me mrzi, ze jsem v breznu nemel moznost objednat ty zadni airbagy. Za ty 3 tisice bych to byval urcite bral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 V konfigurátoru se od září objeví možnost zvolit Paket Edice 100, nabízeným za symbolických 100 Kč u příležitosti oslav 100 let vzniku republiky (http://www.auto.cz/skoda-edice-100-cena-oslavy-republiky-specialni-edice-123752) Dostupný u prodejců je už teď a jeho možnost objednání skončí na konci tohoto roku. Je to taková blbůstka, ale ... odliší to ostatní Karoqy a udělá z nich v tomto směru limitované edice a v mém případě je to taková nostalgie, protože Karoqa měním za OII Edici 100, která byla pro změnu u příležitosti výročí 100 let Škodovky. Já si ho tam teda téměř s jistotou dám : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 @BirK ..... nezapomen ale, ze to nepujde ale kombinovat s dalsima vybavama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejvlik Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 (editace) v konfigurátoru už jsou další motory Editováno: 17. Srpen 2018, autor: pejvlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Ano, je tam už i ten Paket Edice 100, bohužel však nejde kombinovat s potahem Suedia, takže v mém případě smůla. Stejně tak tam v tuto chvíli zmizel Paket Safety a navrátil se zpět zase Asistenční paket, takže stále je ke konfigurátoru potřeba přihlížet jako k beta verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xaox Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 chtel jsem si dovybavit zadní airbag, bohužel prodejce mě řekl, že to jde pouze s varioflexem :/ . a ten nechci ! dale sportovni volant stale nelze kombinovat s digitalnim panelem :/ . tak nevim :/ jestli to vazne nejde... v kofiguratoru , ale nic napsano neni , ze to nejde ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 (editace) Nevím, jak ve slovenském konfigurátoru, ale v českém zvolit sportovní volant + dig. přístrojový panel lze. Co zatím chybí je, aby byl sportovní volant s vyhříváním (prý časem bude, ale neví se kdy). Stejně tak jde navolit Crew Protect Assist, jehož součástí je, mimo jiné, i zadní boční airbag a nemusí se dávat Varioflexy (ty jsou podmínkou pouze při zvolení položky " Hlavové airbagy, boční airbagy vpředu a vzadu", u které jsem doteď nepochopil, proč tam je). Co mě zaráží víc je to, že se údajně pro Karoq od začátku neplánuje zvláštní lakování, což je škoda (s malým "š" Editováno: 18. Srpen 2018, autor: BirK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.