Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Fachmajstri, ptam se vas, kteri s tim mate zkusenosti a dokazete poradit. Jake kotouce bych mel na svou cervenou zvolit? Vybiram ze dvou moznosti, bud Ferodo nebo Lucas. Brzdove desticky uz mam doma od Lucase, takze me to spis tahne k Lucasovi. Prosim aby poradil hlavne nekdo, kdo ma s temito kotouci zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 tak pokud jde o zkusenosti tak ti poradim maximalne ATE ale prekvapuje me ze se ptas vzdyt se jasne rikal ze kotouce pouze a primo od skodovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 No a co myslis, ze tam skodovka dava?? Feroda i Lucase A ja ted vybiram, ktere zvolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 No ze zkušeností bych řekl, že jsou lepší Lucas, tím ale nechcit tvrdit, že Feroda stojej za prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Osobne bych dal Lucas radsi nez Ferodo... Nevim duvod, muj subjektivni pocit. Nemluvim tu samozrejme o sportovnich kotoucich od Feroda, mluvim o zakladu, tam ma podle me Lucas navrch. Mel jsem Ferodo desky a uz nikdy vice - piskani atd., po vymene za Lucas vse OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Takze prakticky rozhodnuto Dekuji Mireckovi from Bužumbura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Taky bych osobně dal raději Lucas, s ferodo destičkama byly problémy, pískaly a jakoby moc dřely.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Desticky mam Lucas, ale me jde o kotouce Oliku Ale uz jsem rozhoupany na Lucase, takze koupim Lucase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Teda nevím jestli jsi se rozhodl kvůli ceně,ale proč né třeba Bremba Max? Cenovka je dobrá a o kvalitě bych rozhodně nepochyboval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Desticky mam Lucas, ale me jde o kotouce Oliku Ale uz jsem rozhoupany na Lucase, takze koupim Lucase když už je řeč o ceně, za kolik jsou ty Lucasy popř Feroda, ať vím co mě bude čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Feroda cca 650, Lucase cca 850 za kus. Nove se zarukou. mira xj: Protoze tam je to zas evykoupene nizsi zivotnosti, navic bych k nim musel koupit i lepsi desticky a to uz neni investice 2000 za vsechno, ale 7000 za vsechno. A za trosku lepsi brzdny vykon mi to nestoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Feroda cca 650, Lucase cca 850 za kus. Nove se zarukou. předpokládám že to ale není cena z klasických obchodů (nemyslím saloony) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 To samozrejme neni Je to cena primo od dodavatelu pro skodovku Ve skodovce je jeden kotouc za nejakych 1600 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 To samozrejme neni Je to cena primo od dodavatelu pro skodovku Ve skodovce je jeden kotouc za nejakych 1600 Kc. myslel jsem si to . A v mototechnách to bude tak střed nebo blíže saloonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Pak se na me klidne obrat, predam ti info kde kotouce koupit za tyhle ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Pak se na me klidne obrat, predam ti info kde kotouce koupit za tyhle ceny a prodají když nemám živnosťák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 No to se vubec nemusis bat, ja ho taky nemam A jeste ti to priveze kuryrni sluzba az domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 A co kotouče Zimmerman??? Nějake zkušenosti, kvalita.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Potrebuju kotouce na Octavii... nevypadaj dobre, ale desky jsou temer 70%i tak to stale odkladam. KOupit nove kotouce a nechat stare desky asi neni dobra kombinace co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 To asi není. Udělej to jako já. Kup si všechno nové a ty 70procentní si schovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 No a co myslis, ze tam skodovka dava?? Feroda i Lucase A ja ted vybiram, ktere zvolit Lucas se dává ve výrobě, nebo se dodává do servisní sítě Škoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Ve vyrobe + se dodava do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Pavovi a Brunoosovi jsem poslal zpravy. A ja uz mam objednano Lucas vyhral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Pavovi a Brunoosovi jsem poslal zpravy.A ja uz mam objednano Lucas vyhral dovol mi ještě otázečku, jen tak pro zajímavost, kolik máš naběháno, že měníš kotouče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Já se musím přiklonit ke kotoučíům Brembo... Prostě krása. Ale to je můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.