Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Fachmajstri, ptam se vas, kteri s tim mate zkusenosti a dokazete poradit.

Jake kotouce bych mel na svou cervenou zvolit? Vybiram ze dvou moznosti, bud Ferodo nebo Lucas. Brzdove desticky uz mam doma od Lucase, takze me to spis tahne k Lucasovi.

Prosim aby poradil hlavne nekdo, kdo ma s temito kotouci zkusenost -_-

Vloženo

Osobne bych dal Lucas radsi nez Ferodo... Nevim duvod, muj subjektivni pocit. Nemluvim tu samozrejme o sportovnich kotoucich od Feroda, mluvim o zakladu, tam ma podle me Lucas navrch. Mel jsem Ferodo desky a uz nikdy vice - piskani atd., po vymene za Lucas vse OK.

Vloženo
Desticky mam Lucas, ale me jde o kotouce Oliku ;)-_-

Ale uz jsem rozhoupany na Lucase, takze koupim Lucase ;)

když už je řeč o ceně, za kolik jsou ty Lucasy popř Feroda, ať vím co mě bude čekat

Vloženo

Feroda cca 650, Lucase cca 850 za kus. Nove se zarukou.

mira xj: Protoze tam je to zas evykoupene nizsi zivotnosti, navic bych k nim musel koupit i lepsi desticky a to uz neni investice 2000 za vsechno, ale 7000 za vsechno. A za trosku lepsi brzdny vykon mi to nestoji.

Vloženo
To samozrejme neni ;)-_- Je to cena primo od dodavatelu pro skodovku ;) Ve skodovce je jeden kotouc za nejakych 1600 Kc.

myslel jsem si to :( . A v mototechnách to bude tak střed nebo blíže saloonu?

Vloženo
Pavovi a Brunoosovi jsem poslal zpravy.

A ja uz mam objednano ;)-_- Lucas vyhral -_-

dovol mi ještě otázečku, jen tak pro zajímavost, kolik máš naběháno, že měníš kotouče?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...