danone Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 (editace) Aky rozmer pneu mam kupovat aby to sedelo na moj superb ked mam elektrony 7.5J 18" 5x112 ET46 ??? Bude to ET pasovat na SI? Dik Editováno: 13. Říjen 2009, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Jednoduchá rada: podívej se do velkýho techničáku a tam najdeš povolený rozměry disků a pneu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Tam su zapisane najvacsie 17ky ja budem mat 18ky a neviem ak rozmer pneu k tomu aby bol zachovaný pôvodný priemer kolesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 (editace) Najprv si zisti ci tie 18 su povolene od vyrobcu na tvoje auto . A ci sa budu dat zapisat do TP . ET nema nic spolocne s SI. 18 su povolene az na Superb 2 Editováno: 14. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Lenze ja sa nepytam ci su povolene. Vela ludi tu jazdi na 18kach. Len chcem vediet ake pneu mam kupit na tie elektrony aby mi to nedrhlo o blatniky. A to ze ET nema nic spolocne s SI tomu moc nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Na Superba I můžeš použít pneumatiky: 18 - 225/40 R18 nebo 245/35 R18 19 - 225/35 R19 nebo 235/35 R19 Tady máš vysvětlení pro jednotlivé označení ráfku (hliníkového nebo plechového) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zer0 Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Je to tak jak říká pentadius, já mám 225/40/R18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 No takuto odpoved som si predstavoval. Dík moc Kedze mam sirku rafku 7.5 tak bude asi lepsi rozmer pneu 225/40 R18 ako 245/35 R18 ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Danone dej si co chces Nikdo te rubat nikdy nebude jen na Technickou jed na povolenych A pk taky jestli chces gumy do acka nebo normos a profil ti urci komfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 14. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 No takuto odpoved som si predstavoval. Dík moc Kedze mam sirku rafku 7.5 tak bude asi lepsi rozmer pneu 225/40 R18 ako 245/35 R18 ze? Přesně, jinak by ty disky byl moc "utopený". Ještě taky záleží na ET-éčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 14. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2009 Danone dej si co chces Nikdo te rubat nikdy nebude jen na Technickou jed na povolenych A pk taky jestli chces gumy do acka nebo normos a profil ti urci komfort Budem mať krajšie ako ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Lenze ja sa nepytam ci su povolene. Vela ludi tu jazdi na 18kach. Len chcem vediet ake pneu mam kupit na tie elektrony aby mi to nedrhlo o blatniky. A to ze ET nema nic spolocne s SI tomu moc nerozumiem Prva cestna kontrola ti zoberie TP+da pokutu 60euro. Daj si tam DISKY AKE CHCES!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak má tu niekto zapisane 18ky v technickom preukaze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Pokud to chces jako ja tk to bys musel dat pri svy sirce 205 hele dej 215/40 a bude to napohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tak má tu niekto zapisane 18ky v technickom preukaze? Jasně já mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 15. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 No super. A Aky rozmer rafku tam mas? Hlavne ET ma zaujima. Musel ti to davat na auto niaky skoleny pracovnik typu K ? nieco som sa docital vo vlaknach octavie len tomu moc nerozumiem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No super. A Aky rozmer rafku tam mas? Hlavne ET ma zaujima. Musel ti to davat na auto niaky skoleny pracovnik typu K ? nieco som sa docital vo vlaknach octavie len tomu moc nerozumiem Někde jsem to tu popisoval nicméně v krátkosti.mám ráfek 8x18´´ a pneu 225/40/18.ET kola je 35. Na auto jsem si to dal sám a pak jsem zajel na stk kde na to mají technika.Ten koukne jestli to nikde nedrhne a nepřesahuje přes hranu auta a dá ti razítko.Pak už jen zajdeš na úřad ať ti to dají do TP.(tam zaléží jaký idiot tam sedí,ale jinak by to mělo probíhat v pohodě) Jo ještě bych zapoměl.Kola by měla mít typový list.Ten bys měl dostat při koupi kol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 No super. A Aky rozmer rafku tam mas? Hlavne ET ma zaujima. Musel ti to davat na auto niaky skoleny pracovnik typu K ? nieco som sa docital vo vlaknach octavie len tomu moc nerozumiem K technik ti právě zkontroluje zda to nikde nedrhna a taky TUV protokol a typový list - pokud máš typový list, máš "vyhráno". Pokud nemáš, máš problém, hromadu lítání,... Mohl bych o tom vyprávět. Koupil jsem kola, ke kterým jsem měl slíbený typový list, který ale nepřišel - následně mi prodejce sdělil, že na tyto kola ho nesežene - sehnal jsem si tedy sám prohlášení dovozce (za 1tis Kč), na který ale potřebuji razítko prodejce. Poslal jsem na orazítkování a už 2 měsíce čekám až mi ho ten vychcánek pošle orazítkovaný zpět, abych s tím zašel na státní zkušebnu, kde zaplatím další love a pak na zápis. Kola mám od jara a letos to už nedodělám, ptze mám na autě už zimáky. Víťo neznáš prodejce z Karviné - PneuHeli - p. Helis ? Bych tam potřeboval zajet a vysvětlit mu to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 K technik ti právě zkontroluje zda to nikde nedrhna a taky TUV protokol a typový list - pokud máš typový list, máš "vyhráno". Pokud nemáš, máš problém, hromadu lítání,... Mohl bych o tom vyprávět. Koupil jsem kola, ke kterým jsem měl slíbený typový list, který ale nepřišel - následně mi prodejce sdělil, že na tyto kola ho nesežene - sehnal jsem si tedy sám prohlášení dovozce (za 1tis Kč), na který ale potřebuji razítko prodejce. Poslal jsem na orazítkování a už 2 měsíce čekám až mi ho ten vychcánek pošle orazítkovaný zpět, abych s tím zašel na státní zkušebnu, kde zaplatím další love a pak na zápis. Kola mám od jara a letos to už nedodělám, ptze mám na autě už zimáky. Víťo neznáš prodejce z Karviné - PneuHeli - p. Helis ? Bych tam potřeboval zajet a vysvětlit mu to... Neznám to mi nic neříká,ale do Karviné jezdívám,tak pokud jde jen o to slušně mu vysvětlit ať mi to dá už orazitkované tak není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Neznám to mi nic neříká,ale do Karviné jezdívám,tak pokud jde jen o to slušně mu vysvětlit ať mi to dá už orazitkované tak není problém. To by jsi byl moc hodnej Víto. Moc by mi to pomohlo. Má mi poslat na účet ještě 1000,- který jsem platil z avystavení toho potvrzení dovozce. Když bys tam jel, dej předem vědět a domluvíme co a jak - dííííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 To by jsi byl moc hodnej Víto. Moc by mi to pomohlo. Má mi poslat na účet ještě 1000,- který jsem platil z avystavení toho potvrzení dovozce.Když bys tam jel, dej předem vědět a domluvíme co a jak - dííííky Jasně to nebude problém.Pošli mi adresu kde to je a na jaká kola jsi potřeboval ten list ať mě ničím nezaskočí a já tam v příštím týdnu skoknu.Samozřejmě mi to ještě připomeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David zo Senca Vloženo 6. Duben 2010 Sdílet Vloženo 6. Duben 2010 Zdravim pánové. Chtěl sem se optat, jestli jste dával někdo na 17ky gumy o šířce 235. Mám teď 225/45/17 a chtěl bych tam dát 235, aby to vypadalo trošku rozplácleji Jen nevim, jestli bude muset být guma o profilu 40, nebo tam padne znovu 45 tedy 235/45/17. Díky za odpověď a všem přeju vydařenou sezónu 2010. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Ahojky orig disky jsou tusim 7" x 17" takze ta guma 235/45 na ne samozrejme pujde, ale budes to na nich mit nazuty jak autobus Technicky to samozrejme jde bude se ti lepe parkovat u hran obrubniku a bude to i komfortnejsi Ale vhledove si myslim, ze ten 1cm az tak nepoznas, a budes potom mozna mit i problem na STK Cena pneu bude asi taky jina No je to na Tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David zo Senca Vloženo 7. Duben 2010 Sdílet Vloženo 7. Duben 2010 Tak díky moc, přesně tohle info sem si přál. Kola tam mám 7,5*17, orig. nejsou... a ty gumy chci koupit právě pro hodně zvýhodněnou cenu, kterou mi nabízí. Jen mám teď trochu obavy z té T.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riderfery Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 zdravim nemá někdo tabulku se vsema povolenýma rozměrama pneu a rafku na superba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.