Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Pánové, prosím help, co je tohle za typ disku? Nikde ho nemůžu na Škodě najít, ani v žádných inzerátech, nikde nic :-( Docela bych ho bral na zimu. Díky

A143_18_42.JPG

mal by to byť disk HELIX , číslo dielu 3T0601025R , prípadne to číslo je určite aj zvnútra disku .. v príslušenstve s pukličkou kde bude lacnejší má obj. číslo 3T0071496B 8Z8

Je to tak, byl disk pro nejnižší výbavu Active, já je mám a teď je taky plánuju nechat na zimu. Jsou to 16”, výhodou je, že se moc neobouchají provozem. Mám je po 4letech skoro jako nové.

• Autor

Díky pánové, to je ono :-) ale na Škoda shopu je nemají, v inzercích jsem taky nikde nenašel, nenapadá Vás kde koupit?

v škodovke? ale cena bude ako za normálny pekný disk

• Autor

Mě právě zaráží, že je nemají mezi těma stovkama dalších typů na e-shopu, navíc tam mám zajímavou slevu...

na eshope nie sú ale idú objednať normálne ... ja by som si tam dal nejaké krajšie disky :D

IMG_20180212_093836.jpg

• Autor

můžeš něco např.? v 7Jx16 ET45 tam jsou totiž jen 2 druhy s tlustými paprsky a ty se mi nelíbí, jinak v tomto rozměru nic

no v 16 výber nie je to je pravda , ale je to na tebe , však sa spýtaj na salone koľko stojí to číslo čo som ti hore napísal 

na zimu bych já osobně nové teda nekupoval, protože disky dostávají víc zabrat od soli, atd. ... tam bych spíš kouknul po něčem starším až bude ... 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.