Publikováno Červenec 14, 20187 r Pánové, prosím help, co je tohle za typ disku? Nikde ho nemůžu na Škodě najít, ani v žádných inzerátech, nikde nic :-( Docela bych ho bral na zimu. Díky
Červenec 14, 20187 r mal by to byť disk HELIX , číslo dielu 3T0601025R , prípadne to číslo je určite aj zvnútra disku .. v príslušenstve s pukličkou kde bude lacnejší má obj. číslo 3T0071496B 8Z8
Červenec 14, 20187 r Je to tak, byl disk pro nejnižší výbavu Active, já je mám a teď je taky plánuju nechat na zimu. Jsou to 16”, výhodou je, že se moc neobouchají provozem. Mám je po 4letech skoro jako nové.
Červenec 15, 20187 r Autor Díky pánové, to je ono :-) ale na Škoda shopu je nemají, v inzercích jsem taky nikde nenašel, nenapadá Vás kde koupit?
Červenec 15, 20187 r Autor Mě právě zaráží, že je nemají mezi těma stovkama dalších typů na e-shopu, navíc tam mám zajímavou slevu...
Červenec 15, 20187 r na eshope nie sú ale idú objednať normálne ... ja by som si tam dal nejaké krajšie disky
Červenec 15, 20187 r Autor můžeš něco např.? v 7Jx16 ET45 tam jsou totiž jen 2 druhy s tlustými paprsky a ty se mi nelíbí, jinak v tomto rozměru nic
Červenec 15, 20187 r no v 16 výber nie je to je pravda , ale je to na tebe , však sa spýtaj na salone koľko stojí to číslo čo som ti hore napísal
Červenec 15, 20187 r na zimu bych já osobně nové teda nekupoval, protože disky dostávají víc zabrat od soli, atd. ... tam bych spíš kouknul po něčem starším až bude ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.