bigduck Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Pánové, prosím help, co je tohle za typ disku? Nikde ho nemůžu na Škodě najít, ani v žádných inzerátech, nikde nic :-( Docela bych ho bral na zimu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 mal by to byť disk HELIX , číslo dielu 3T0601025R , prípadne to číslo je určite aj zvnútra disku .. v príslušenstve s pukličkou kde bude lacnejší má obj. číslo 3T0071496B 8Z8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaKo Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 Je to tak, byl disk pro nejnižší výbavu Active, já je mám a teď je taky plánuju nechat na zimu. Jsou to 16”, výhodou je, že se moc neobouchají provozem. Mám je po 4letech skoro jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2018 V katalogu příslušenství pro SII FL je to takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 15. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Díky pánové, to je ono :-) ale na Škoda shopu je nemají, v inzercích jsem taky nikde nenašel, nenapadá Vás kde koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 v škodovke? ale cena bude ako za normálny pekný disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 15. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 Mě právě zaráží, že je nemají mezi těma stovkama dalších typů na e-shopu, navíc tam mám zajímavou slevu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 na eshope nie sú ale idú objednať normálne ... ja by som si tam dal nejaké krajšie disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigduck Vloženo 15. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 můžeš něco např.? v 7Jx16 ET45 tam jsou totiž jen 2 druhy s tlustými paprsky a ty se mi nelíbí, jinak v tomto rozměru nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 no v 16 výber nie je to je pravda , ale je to na tebe , však sa spýtaj na salone koľko stojí to číslo čo som ti hore napísal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 15. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2018 na zimu bych já osobně nové teda nekupoval, protože disky dostávají víc zabrat od soli, atd. ... tam bych spíš kouknul po něčem starším až bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.