Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

Jelikož mi hrozně vadí krátké originální koberečky, hlavně tedy na straně řidiče, nezkoušel jste někdo, zda by tam pasovaly ty originální textilní z F2? Případně jaké používáte vy?

Děkuji :)

Do Rapida dělá nějaká firma delší koberečky, řešilo se to na FB, možná @ski1961 bude vědět, dotazoval se tehdá přímo výrobce, ale už nevím jak to dopadlo.

Je to tak, jedna firma dělá prodloužené koberečky oproti originálu, ale bohužel pouze na Rapid..na Fabia 3 dělají úplně stejnou velikost jako je origo..

33791049_1902142749846406_499776984566464512_n.jpg

Upraveno od ski1961

• 3 týdny později...

A ty na Rapida by se tam nevešly? V čem by byl problém? A která firma je dělá/prodává?

Jako že by tam dal koberečky, co maj uplně jinej tvar?:o

No jsou delší, tudíž mají jiný tvar. A o to delší přece jde, ne? Mne by zajímalo, v čem by to bylo horší, kde to nepasusuje nebo naopak se to vejde. Nebo alespoň tu fotku s koberečky přes sebe, aby bylo vidět rozdíl. Pokud je ski1961 autorem fotky, mohl by to vědět, ne?

Je to převzatá fotka. Rapid a Fábia mají minimálně jiný tvar spodní strany

Výsledek obrázku pro KobereÄky RapidVýsledek obrázku pro kobereÄky Fabia III

@noaid nejsem autorem té fotky..je to fotka převzatá z FB od rapidáků..následně jsem pak tu firmu kontaktoval, protože by se mi takto dlouhé líbily i na F3, ale bylo mi odpovězeno, že bohužel na F3 jsou pouze ty krátké, jak je známe :-(

V 20. 8. 2018 na 7:25, Martab napsal:

Rapid a Fábia mají minimálně jiný tvar spodní strany

No a to by mohla být výhoda, já mám ten černý plast pod sedadly špinavý a okopaný, delší spodní strana by to mohla chránit a navíc bránit svinstvu jít mimo kobereček.

Prostě si myslím, že by to chtělo prakticky zkusit zda by opravdu byl problém. Šedivá je veškerá teorie a zelený strom života.

Ano, zkusit by to chtělo, ale vzhledem k tomu že nemá k dispozici koberečky pro Rapida, tak bohužel jen ta teorie. Pokud koberečky máš, můžeš zkusit...

Já je nemám, ale kolega v práci by je mít měl, takže je opravdu zkusím, pokud bude ochoten je přinést, což nemohu zaručit. V autě má asi gumové, ale i ty by mohly stačit. Uvidíme...

• 2 roky později...

Zdravím, oživím tohle staré téma. Rád bych na letní sezónu pořídil nové textilní koberce (originální). Ty stávající, které mám v autě od výroby už nejsou nic moc. Kvalita šla oproti O1 docela dolů 😊

A teď můj dotaz - v nabídce jsou dva typy koberců, a to standardní a Prestige. Protože ty Prestige stojí minimálně jednou tolik co standardní, chci se zeptat jestli se vyplatí připlatit, nebo jestli je to stejné a připlácí se jenom za vyšitý nápis Fabia 😊 Díky.

• 2 měsíce později...

Mam origo predni navic. Klidne muzu poslat. Pouzivam misto nich gumove... 

Dík, ale potřebuji 4ks. Ještě chci zaskočit do VW, kolik stojí origo - chci to do Pola.

@Lancelot origo do Pola stojí ty levnější textilní cca 1.500,-, ty dražšší Premium s hustší gramáží cca 2.000,-

Díky, tak to koupím ty origo.

• 3 týdny později...

Mam original koberce a na vodicovom  je odpodu taka guma a je cela lepkava mate to este niekto iny tak alebo je problem len u mna ? Su to original ktore davali vo fabrike pri vyrobe 

Taky mi to lepí...

skúšal som to už aj umývať ale moc to nepomohlo. 

• 10 měsíců později...

Nevie mi niekto overit,ci su tieto koberce podla cisla vhodne pre Fabiu 3tej generacie?Mali by mat podla obrazku zlte presitie.

136603148.jpg

Podla cisla 6V1 je to F3. Mam doma origo 2 rozdielne sady a obe maju podkbne cislo s inym indexom

IMG_20220402_112233.thumb.jpg.81d9d804f5da76c56b593c813626cdd7.jpg IMG_20220402_112503.thumb.jpg.fc786fca933797ac23e2ca7b0a3055e4.jpg

Akurat o zltych pocujem prvykrat

Mame v aute bezovy interier,mohlo by sa to celkom hodit myslim.Bohuzial cez eshop su uz neobjednatelne,iba s cervenym presitim.

• 2 týdny později...

Takze nakoniec koberce so zltym obsitim kupene na inzerat...k bezovemu interieru sedia skvelo

20220504_105955.jpg

20220504_105935.jpg

Upraveno od Patrik1971

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.