party_boy Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Trochu jsem pohledal na netu, bohužel bez výsledku. Tak zkouším zde. Moje bývalé firemní citigo před fl r.v. 2013 44kw jelo lépe než stávající po fl r.v. 2017 44kw. Ten rozdíl je docela znát. Kor teď ve dnech kdy používám klimatizaci. Ona ta klimatizace byla znát i u toho bývalého, ale ne tolik. Na dálnici častěji podřazuji, což jsem u toho minulého také nemusel. Když to auto bylo úplně nové, tak se tomu brutálně nechtělo. To bylo fakt utrpení. Nejsem jediný, který to tvrdí. Mohl by mi někdo vysvětlit čím je to způsobeno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 NO po FL nebo od nejakeho roku maji obe motorizace stejnou prevodovku ... u starsich mela slabsi motorizace jine prevody .... jiank by to melo byt stejne ... mozna SW motoru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Přesně tak, jen si myslím že právě facelift dostal taky kratší od silnější verze, takže by měla být svižnější ne? Ono v těch vedrech každej motor trochu koní upustí.... Anebo ted ten motor muže mít skutečně jenom 44kw, protože co to měřili ve SM před faceliftem, tak ta slabší verze měla reálných snad 52kw a silnější 59kw ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Ja dneska jel cca 50Km, klima naplno a do konce se chudak pekne udychavalo Kdyz nejsou vedra, jezdim vetsinou bez klima, takze rozdil byl dost znat. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 55kW dostalo delsi staly prevod. Verze 44kW se nemenila, je to od 11/2016. Kratsi staly prevod ma ted jen 50kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 ale teda v praxi motor 44/55kw je stejny pouze jiny SW ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 (editace) Vzdy byl stejny hw, jen do 11/2016 se lisil staly prevodovy stupen. 55kW jej mel lehci. Software se lisi od zacatku. Editováno: 5. Srpen 2018, autor: Šutrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 takze vlaste pro @party_boy je jedna z moznosti SW navysit z 44kw na 55kw nebou kupovat benzin 98 :-) PS @Šutrák jak prehrat ten SW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
party_boy Vloženo 6. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Já to v tom služebáku nějak vydržím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 resil uz nekdo navyseni na tech 55kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Něco tady na foru už bylo ne? Ono to vyjde snad stejně pomalu, jako si připlatit za 55kw Jsem docela rád že jsem to udělal--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 hlavne to asi nema moc vyznam ... ten chip nedopadl nijak slavne, viz vlakno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.