Jirkasss V//RS Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Během zimy chci koupit DVD s elektronicky výklopným monitorem cca do 20 tis. Kč max. Ale jak hledám po internetu, nějak nemůžu najít výběr, to je toho tak málo v dané kategorii? Poraďte kde hledat (nejen na iternetu, ale i v kamenných obchodech) a máte-li skušenosti, tak také jaká značka se osvědčila, případně neosvědčila... Díky Editováno: 18. Říjen 2006, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Taky chci, tak raďte:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Zajímavé ceny jsou Zde! - http://www.auto-spindler.cz/ A jinak určitě rady a zkušenosti a dobrý e-shop je zde - http://www.autohifi.cz Případně tady se dá taky něco najít ;-) http://www.hificar.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 teď jsem viděl v krpoláckým Tescu (Brno) DVD přehrávač (jako autorádio) se dvěma displeji, vím že to není to co sháníš, ale docela mě to zaujalo i cenově (něco málo přes 7000,-). Značku ale bohužel už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 nis mos odkazy v mé cenové relaci, jen snad na http://www.auto-spindler.cz/ model 7" TFT LCD elektronicky vyklapeci Monitor s TV/Radiem/DVD/VCD/CD/MP3 prehravacem za 17650,- ale neznám zkušenosti s touto značkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Dej tam PS2ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Dej tam PS2ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 21. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 a ještě jsem také objevil tento Monitor s autorádiem a CD/DVD Zenec ZE-MC170 na http://www.corner.cz/ za 19600.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 taky jsem to pořád řešil a vymýšlel až jsem si nakonec koupil notebook a mám klid,, ,filmíků spousta, telka, mám i mobilní internet a chystám se na zprovoznění navigace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Taky si myslím že notebook je nejlepší řešení ;-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Notebook do auta???Tak za 60.000 ano s kvalitně postaveným displejem,jinak urveš displej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Notebook do auta???Tak za 60.000 ano s kvalitně postaveným displejem,jinak urveš displej To je fakt. Já to myslel pouze tak, že za těch 20.000,- co si koupíš DVD s vyklápěcím monitorem a to ještě skoro žádná "zvučná značka", tak je lepší notebook, který udělá víc radosti a bude lépe sloužit. O té kvalitě monitoru atd. jsem vůbec nepřemýšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Notebook do auta???Tak za 60.000 ano s kvalitně postaveným displejem,jinak urveš displej tomu moc nerozumím, jak jsi to myslel? Já jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Že panty LowEnd notebooků nejsou dělány na to,aby snesly ty naše cesty.Kolega co dělá zkoušty aut by ti o tom povyprávěl,u kolika noťasu urval panty.Říkal že nejlíp je na tom Toshiba,nejhůře levné Asusy,Acery a HP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 a ještě jsem také objevil tento Monitor s autorádiem a CD/DVDZenec ZE-MC170 na http://www.corner.cz/ za 19600.- Byt tebou,tak bych pockal po Vanocich..urcite budou slevy a pak vyberes..Jinak tady ten model bych bral-Zenec-zadny no name bych nechtel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Zkusil bych se poohlidnout po slusne jety Alpine, treba IVAD300 se da cca kolem 25000,- pořídit, což je hodně slušný. NEznačkový bych už nebral, Zenec prumer, ael kvalita zpracovani taky nic moc, takze hodne tezkej vyber :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Pravda,ale do 20 tisic a novy prehravac se sezene opravdu tezko a aby mel funkce,ktere vyuzijes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Že panty LowEnd notebooků nejsou dělány na to,aby snesly ty naše cesty.Kolega co dělá zkoušty aut by ti o tom povyprávěl,u kolika noťasu urval panty.Říkal že nejlíp je na tom Toshiba,nejhůře levné Asusy,Acery a HP Aha, to mě nenapadlo, no záruka je dva roky, tak to musí vydržet a pak ho zase vyměním za novější,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 24. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) jooo taky spíš myslím na ten Zenec, ale v novým Car&Hifi jsem viděl teď nějakou akci na Alpine (model si nepamatuji) za cca 20000. Notebook mám taky, ale toho mi je teda líto brát do auta a třeba někde na srazy to vůbec... Editováno: 24. Říjen 2006, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.