Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Během zimy chci koupit DVD s elektronicky výklopným monitorem cca do 20 tis. Kč max. Ale jak hledám po internetu, nějak nemůžu najít výběr, to je toho tak málo v dané kategorii? Poraďte kde hledat (nejen na iternetu, ale i v kamenných obchodech) a máte-li skušenosti, tak také jaká značka se osvědčila, případně neosvědčila...

Díky

Editováno: , autor: Jirkasss V//RS
Vloženo

teď jsem viděl v krpoláckým Tescu (Brno) DVD přehrávač (jako autorádio) se dvěma displeji, vím že to není to co sháníš, ale docela mě to zaujalo i cenově (něco málo přes 7000,-). Značku ale bohužel už nevím.

Vloženo

taky jsem to pořád řešil a vymýšlel až jsem si nakonec koupil notebook a mám klid,, :p ,filmíků spousta, telka, mám i mobilní internet a chystám se na zprovoznění navigace.. ;)

Vloženo
Notebook do auta???Tak za 60.000 ano s kvalitně postaveným displejem,jinak urveš displej

To je fakt. Já to myslel pouze tak, že za těch 20.000,- co si koupíš DVD s vyklápěcím monitorem a to ještě skoro žádná "zvučná značka", tak je lepší notebook, který udělá víc radosti a bude lépe sloužit. O té kvalitě monitoru atd. jsem vůbec nepřemýšlel.

-_-

Vloženo

Že panty LowEnd notebooků nejsou dělány na to,aby snesly ty naše cesty.Kolega co dělá zkoušty aut by ti o tom povyprávěl,u kolika noťasu urval panty.Říkal že nejlíp je na tom Toshiba,nejhůře levné Asusy,Acery a HP

Vloženo

Zkusil bych se poohlidnout po slusne jety Alpine, treba IVAD300 se da cca kolem 25000,- pořídit, což je hodně slušný. NEznačkový bych už nebral, Zenec prumer, ael kvalita zpracovani taky nic moc, takze hodne tezkej vyber :-)

Vloženo
Že panty LowEnd notebooků nejsou dělány na to,aby snesly ty naše cesty.Kolega co dělá zkoušty aut by ti o tom povyprávěl,u kolika noťasu urval panty.Říkal že nejlíp je na tom Toshiba,nejhůře levné Asusy,Acery a HP

Aha, to mě nenapadlo, no záruka je dva roky, tak to musí vydržet a pak ho zase vyměním za novější,, B)

Vloženo (editace)

jooo taky spíš myslím na ten Zenec, ale v novým Car&Hifi jsem viděl teď nějakou akci na Alpine (model si nepamatuji) za cca 20000. Notebook mám taky, ale toho mi je teda líto brát do auta a třeba někde na srazy to vůbec...

Editováno: , autor: Jirkasss V//RS

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...