Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Během zimy chci koupit DVD s elektronicky výklopným monitorem cca do 20 tis. Kč max. Ale jak hledám po internetu, nějak nemůžu najít výběr, to je toho tak málo v dané kategorii? Poraďte kde hledat (nejen na iternetu, ale i v kamenných obchodech) a máte-li skušenosti, tak také jaká značka se osvědčila, případně neosvědčila...

Díky

Upraveno od Jirkasss V//RS

Taky chci, tak raďte:-D

teď jsem viděl v krpoláckým Tescu (Brno) DVD přehrávač (jako autorádio) se dvěma displeji, vím že to není to co sháníš, ale docela mě to zaujalo i cenově (něco málo přes 7000,-). Značku ale bohužel už nevím.

• Autor
<_< nis mos odkazy v mé cenové relaci, jen snad na http://www.auto-spindler.cz/ model 7" TFT LCD elektronicky vyklapeci Monitor s TV/Radiem/DVD/VCD/CD/MP3 prehravacem za 17650,- ale neznám zkušenosti s touto značkou...

Dej tam PS2ku :t;)

taky jsem to pořád řešil a vymýšlel až jsem si nakonec koupil notebook a mám klid,, :p ,filmíků spousta, telka, mám i mobilní internet a chystám se na zprovoznění navigace.. ;)

Taky si myslím že notebook je nejlepší řešení ;-))

Notebook do auta???Tak za 60.000 ano s kvalitně postaveným displejem,jinak urveš displej

Notebook do auta???Tak za 60.000 ano s kvalitně postaveným displejem,jinak urveš displej

To je fakt. Já to myslel pouze tak, že za těch 20.000,- co si koupíš DVD s vyklápěcím monitorem a to ještě skoro žádná "zvučná značka", tak je lepší notebook, který udělá víc radosti a bude lépe sloužit. O té kvalitě monitoru atd. jsem vůbec nepřemýšlel.

-_-

tomu moc nerozumím, jak jsi to myslel? Já jsem spokojenej :huh:

Že panty LowEnd notebooků nejsou dělány na to,aby snesly ty naše cesty.Kolega co dělá zkoušty aut by ti o tom povyprávěl,u kolika noťasu urval panty.Říkal že nejlíp je na tom Toshiba,nejhůře levné Asusy,Acery a HP

a ještě jsem také objevil tento Monitor s autorádiem a CD/DVD

Zenec ZE-MC170 na http://www.corner.cz/ za 19600.-

Byt tebou,tak bych pockal po Vanocich..urcite budou slevy a pak vyberes..Jinak tady ten model bych bral-Zenec-zadny no name bych nechtel..

Zkusil bych se poohlidnout po slusne jety Alpine, treba IVAD300 se da cca kolem 25000,- pořídit, což je hodně slušný. NEznačkový bych už nebral, Zenec prumer, ael kvalita zpracovani taky nic moc, takze hodne tezkej vyber :-)

Pravda,ale do 20 tisic a novy prehravac se sezene opravdu tezko a aby mel funkce,ktere vyuzijes..

Že panty LowEnd notebooků nejsou dělány na to,aby snesly ty naše cesty.Kolega co dělá zkoušty aut by ti o tom povyprávěl,u kolika noťasu urval panty.Říkal že nejlíp je na tom Toshiba,nejhůře levné Asusy,Acery a HP

Aha, to mě nenapadlo, no záruka je dva roky, tak to musí vydržet a pak ho zase vyměním za novější,, B)

• Autor

jooo taky spíš myslím na ten Zenec, ale v novým Car&Hifi jsem viděl teď nějakou akci na Alpine (model si nepamatuji) za cca 20000. Notebook mám taky, ale toho mi je teda líto brát do auta a třeba někde na srazy to vůbec...

Upraveno od Jirkasss V//RS

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.