Sabiza Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Tak jsem si pořídil benzínové auto místo Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Co jsi koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Dacii Sandero, dobrá volba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 A kruci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Jo, tak přeji ať jezdí a dělá radost, ať slouží bez závad a ať je lepší než jakákoliv Škodovka. Zároveň očekávám postupně časem o objektivním poreferování a zkušenostmi ohledně tohoto vozu, servisu, samozřejmě včetně případných závad. Co to konkrétně a je a jaký motor to má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Proč ne, za pár dní taky přijdu s novinkou... A Škoda to nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 před 2 hodinami, Petrrr napsal: Jo, tak přeji ať jezdí a dělá radost, ať slouží bez závad a ať je lepší než jakákoliv Škodovka. Zároveň očekávám postupně časem o objektivním poreferování a zkušenostmi ohledně tohoto vozu, servisu, samozřejmě včetně případných závad. Co to konkrétně a je a jaký motor to má? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Koukám, že se nám tady začíná rozmáhat odpadlictví... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Protože u Škodovky vydrží jen Ti největší drsňáci bijící se v prsa, že Škodovky jsou nejlepší s útěchou, že všude jinde je to stejné, ba dokonce ještě horší. No a druhá skupina jsou Ti ( jako já) co jim prozatím nic jiného nezbývá než si ještě paraslepici ponechat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Však ti roste na ceně. Mě taky zůstane dokud nás STK nerozdělí. V nejhorším si odkoupím Supa. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) Pekny den pratele :)) Prijimate jeste do Vaseho klubu nove cleny? Rad bych k tem par jedincum se kterymi se tu da bavit priradil obliceje. Editováno: 30. leden 2019, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Tak a teď dostaneme všichni přes držku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Třeba u mě to není o tom, že bych nechtěl Škodovku, ale prostě na to, co bych chtěl nemám a potřebuju jedno nové auto, mám teď 3 a jedno starší, než druhé, je potřeba se 2 zbavit, mít jedno nové a z těch starých to nejmladší nechat.Na a za peníze si můžu koupit jen to, na co dosáhnu a protože Škodovka je drahá, tak to nemůže být Škodovka, resp. za stejné peníze dostanu jinde víc a o tom to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Jen pro info co mám teď doma. Ford KA (2001), Octavia II combi (2005) a Fabia II combi (2010). Takže já s Fabií úplně z fóra nezmizím [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Ty vole, buržoust. Má doma tři auta a tady na fóru dělá chudáka. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 před 20 minutami, M_ike napsal: Pekny den pratele :)) Prijimate jeste do Vaseho klubu nove cleny? Rad bych k tem par jedincum se kterymi se tu da bavit priradil obliceje. Tady v tomto tématu je to jen pro silné povahy, tolik špíny na škodovky nenajdeš ani na Hyundai fóru. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 ... no když nás budeš chtít vidět naživo, tak můžeš někdy (až se domluvíme na termínu, páč v poslední době to má tady každý tak nějak na háku) přijet na náš "čaj o 5". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Hele, možná dotaz pro ty, co nemají xenony. Co máte za žárovky? Hledám něco se solidní svítivostí. OSRAM na svým webu nabízí https://www.alza.cz/auto/osram-h7-night-breaker-laser-next-generation-150-2ks-d5460790.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 (editace) špíny jo?, to si asi někde jinde, tady jenom láska a pravda ve smyslu, že nad Škodovku není. Kdokoliv jiný s odlišným názorem je pranýřován a dehonestován, ale my co víme kde je opravdová pravda, neustoupíme. Ostatně to, že řada srdcevěrných škodovkářů ji postupně opouští je toho důkazem. Bohužel. ŠKODA=auto už jen pro firmy. Na čaj přijeď až tam dorazím i já a za týden svou škodu budeš prodávat. ? Editováno: 30. leden 2019, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Sabizo, no zkusit je můžeš, ale j u rapida roky používal Osram night braker+ a ty jsou levnější a svítí výtečně. Počítej ovšem s tím, že čím více svítí tím nižší mají životnost. Mně ty NBU vydržely většinou kolem jednoho roku, někdy i 1,5roku, ale řadě lidí vydržely jen půl roku. Ostatně jejich udávaná životnost je snad půl roku. Tady lasery na tom nebudou o mnoho lépe, spíš bych čekal hůře. U Rapida si zanedlouho budu možná nechávat dodělávat xenony, tak už mi tahle starost konečně odpadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Petrrra by tady na fóru měli zarámovat na titulní stranu :-)). Za tu snahu, která se začíná vyplácet. Skupina “odpadlíků” se začíná rozrůstat :-). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 JJ, jsou to slabé povahy, neb kdo má škodovku přežije už všechno. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 před 32 minutami, stanmar napsal: Tady v tomto tématu je to jen pro silné povahy, tolik špíny na škodovky nenajdeš ani na Hyundai fóru. Ja zvladnu hodne, navic v dost vecech muzu dat za pravdu i @Petrrr, jen vseho musi byt s mirou Na caj nekdy rad dorazim i s Ozakem, ten na forum sice zanevrel ale jinak stale funguje. A toho ze bych po caji chtel prodavat svuj vozovej park, to nehrozi, ja mam asi stesti na kusy. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2019 Sdílet Vloženo 30. leden 2019 Jo on Ozák funguje na O fóru, tady by se z toho zbláznil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.