stanmar Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 JJ nastavení DSG v koncernu je prostě k , to už kritizují v testech Golfu R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Skoda ze alespon v tom ESP sport nebo Cupra rezimu to nedrzi zarazeny kvalt i u vyssich otacek.. To je velka skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Děsí mě okamžik, až nebudu moct objednat auto s manuálem. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 S Volvem už přestupek neuděláš http://www.auto.cz/volvo-ma-novou-zbran-boji-vyssi-bezpecnost-128037?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR0KHv7Qd-LHWDus9jgl0WNCl6YmtzLorQXug79SAsHlVWGYPIP9RB90Yys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Já myslím, že kdyby tu továrnu zavřeli, tak záchrání celý svět, včetně Plejtváka. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 No, co jsem kde pochytil i od kolegy z práce a jejich příbuzných, tak by se Volvo mělo hlavně zaměřit na kvalitu svých aut. Mají 2 roky starou XC90 a sype se to jako domeček z karet a každá oprava jde do 10ti tisíců. Od té doby co to má Čína to jde v tomhle smyslu do prdele. Zlatá Škoda. Zatím co dříve jsem Volvo žral, tak se to pomalu blíží LandRoverům apod. Sice krásný interier, technologicky vyspělé auto, ale seš s tím furt v servisu a cvakáš jak mourovatej. Ale asi to tak myslí, že když auto bude stát v servisu, že s ním nenajedeš a tím pádem nebouráš - nejbezpečnější auto na světě. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 (editace) před 1 hodinou, beuticek napsal: Děsí mě okamžik, až nebudu moct objednat auto s manuálem. V USA a Kanadě se prodalo více manuálních převodovek...... 991.2 GT3 PDK - 34% vs manuální převodvka 66% @stanmar Furt říkám, že DSG je naprd převodovka., ale je to jenom možná softwarová záležitost.... Editováno: 4. Březen 2019, autor: kokta7 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Marku, to si já o DSG myslím taky, jenže majitelé jenž ji mají, se často cítí dotčeně. Řekl bych, že k ostré jízdě je vhodnější manuál a na normální a klidnou to DSG může být dobré. Bohužel v dnešní době při kombinaci silnější motor a v případě pohonu 4x4 ani manuální převodovku u koncernu pomalu nekoupíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 před 5 hodinami, stanmar napsal: Heh .... maximálně 180 km/h U Volva se divím spíše tomu, že s tím přišli až nyní. A ruku na srdce, ono těch 180 km/h je dostačujících. Dokud budeme mít všude po EU limity 110 - 140 km/h, nemá smysl řešit vyšší rychlost. Těch 40 km/h jako rezerva je fakt dostatečných. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Jj, je to tak. Ale za chvíli za nás budou auta i řídit. Pak se na srazu budeme moct konečně vožrat ? 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 S rychlostí organizování srazů jo, protože příští bude v roce 2046. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Sabi jasně. Jako bych to viděl. Koupil jsem si ukrutně našlapaný Lambo. A kolik z toho vymáčkneš? Neskutečných 180. Ale byl to masakr....Hmmm to dá Fábie. [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 To víš pro mravokárce a ty jenž za všech okolností dodržují veškeré předpisy je 180 km/h vražedná rychlost. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 před 21 minutami, beuticek napsal: Jj, je to tak. Ale za chvíli za nás budou auta i řídit. Pak se na srazu budeme moct konečně vožrat ? Toho já se neučastním, to nepřežiju... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 No, mravokarce jsem treba ja. Jiste ze, v x% 180 staci. Pokud budu mit dodavku, Landcruiser, RAM kde nejde o rychlost ale o neco jineho. Staci i 160 klidne. Tady jde ovsem o neco jineho a to i me jako mravokarci vadi a to o princip a o svobodu. A pokud si to nekteri jeste neuvedomuji tak z nasich svobod se ukrajuje cim dal vice pod ruznymi zaminkami ve vsech oblastech lidskeho konani. Zakazy, prikazy a narizeni to je ten smer EU. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Tak zatím můžeš jíst kvalitní polské maso, tak se máme dobře :-D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 A pokud si to nekteri jeste neuvedomuji tak z nasich svobod se ukrajuje cim dal vice pod ruznymi zaminkami ve vsech oblastech lidskeho konani. Zakazy, prikazy a narizeni to je ten smer EU. Nevšiml jsem si, že by za to mohla EU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Zatim kamarade. Pokud to bude propagovat vyrobce sam, EU se toho chytne jak hovno krize a da to povinne.Staci, ze chce v roce 2022 aby auta byla vybavena omezovaci rychlosti v obcich apod.. Ted EU chce zakazovat olovo do strel naboju, rybarskych oluvek. Chysta se zakaz noseni nozu, tedy na houby pujdes tak s pazourkem apod. To jsou zrovna oblasti, ktere sleduji, tak vim. Zadne vymysli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Omezení rychlosti možná bude, ale bude možné to vypnout jako Start-Stop systém. dokud nebude zavedeno plně autonomní řízení, musíš mít nad vozem 100% kontrolu ty jako řidič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 (editace) Jistě, ale pořád je to další omezení. Od toho už jen krok k tomu, aby auto samo bonzovalo kde a kdy si překročil o 5km rychlost a automaticky to odesílalo na přestupkové s tím jejich icall. Editováno: 5. Březen 2019, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 To už Škodovka dávno má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Nejsou tady politicky reci zakazany? Jinak ten zakaz nozu.. jsou zakazany macety, ostantich se to netyka.. a ja bezne macetu u sebe nenosim, nevim jak @Petrrr Kazdopadne vic cist a nezrat propagandu jistejch politickejch stran. Sam jezdim kolem 150-160km/h dle tacho na dalnici, mimo obec do 110, takze omezeni na 180 by se mne ve vysledku moc nedotklo, ale jde o princip a tu "svobodu" na kterou si lidi sahat nenechaji. Cekal bych ze Volvo pak do konfiguratoru da moznost doplnkove vybavy "bez omezeni" za par tisic a vsichni budou spokojeni. A v nemecku neznam snad nikoho, kdo by jezdil tech doporucenych 130. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Chlapi, dneska ráno přišla dealerům Hnůjdeje oficiální zpráva, že skončil Vošický. Už tam lítají špunty! ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 jedná se o zákaz tzv. Zombie nožů, ne žádné mačety. Pod tu definici co vymysleli může spadat téměř cokoliv. Nečtu žádné propagandy, ale protože zbraňovou legislativu sleduji podrobně a jsem v kontaktu s řadou lidí z Lexu a jiných spolků co se tím zabývají, tak vím určitě víc než ty i z těch jednáních na ministerstvech u nás v parlamentu v EU apod. Všichni víme jak dopadla poslední zbraňová směrnice z pera EU jako úplný odzbrojovací paskvil ( na kterou mimochodem ČR podala žalobu, shodou okolností dnes to poprvé probírá evropský soud) nenech se tedy ty naopak uchlácholit kecama eurohujerů a dobroserů EU a nebuď ovce. Ostatně řada lidí mi tady tu petici proti té směrnici podepsalo, to jen abys věděl. Hnujdaj: no konečně, snad se to odbrzdí a prodeje porostou, Škoda už potřebuje pořádnou konkurenci aby se probrala ze svých snů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.