Petrrr Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 jo, ta je pro to přímo určená. Z autosalonu rovnou na skálu . Tam si člověk uleví a pak může MHD rovnou k Mazde, Toyote nebo Subaru pro pořádný auto. [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 před 9 hodinami, beuticek napsal: Pozor, to není ford, ale soused z Nošovic ? A sakra to sem netušil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 (editace) před 2 hodinami, Stringo napsal: Taktak, je to soused od vedle Není na tom o nic hůř, než konkurence, ale je to nové a děti si na dvoře hrají, jezdí na kolech, do toho pes, kočka atd... Tak chci aby byl schovaný a v zimě nedudu muset ráno 10minut blbnout se sněhem a námrazou. Navíc se to spíš tak nějak sešlo. Já jsem napřed dělal dílnu uvnitř - jsou to původně staré chlévy, takže jsem dělal podlahu, potom opravil omítky a teď přišly na řadu vrata, aby dílna sloužila i jako garáž. A protože si to dělám všechno svépomocí, tak to není hned a Octavií jsem schovat už nestihl. No mi měli minulý týden Tempo V Litoměřicích a mohl jsem si vyzkoušet ty koreice a dovnitř za volant jsem se nějak nevešel asi to dělají pro malé lidi Ale kvalita vypadala na stejné úrovni jako evropské auta to jo. Na kočky bacha kamarádovi jedna vyležela díru do laku. To že ze slepičáku děláš garáž svépomocí tě chválí. Kde skončilo tvoje rso? Editováno: 18. Květen 2019, autor: Barbossa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Pokud máš 150 kg a 3 metry, tak se do těch aut nevejdeš, pravda. Ne každý dělá auta pro české Pepíky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Kapitan by musel sníst ještě hodně knedlíky aby měl 150. Naopak, na palubě musí být kurtovanej aby když zafouka vítr ho nelovili v rozbouřených ricnich vod. [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Za volant sem se samozřejmě vešel ale volant mi tak nějak zůstal v klíně nešel zvednout výše tak jak bych potřeboval a to mám 80kg 180cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Já mám 170cm a 100kg a pohoda, jen jsem musel chvíli laborovat se sedačkou a volantem. Každopádně teď už v pohodě. V i10 a i20 jsem měl problém, ale to nejsou auta [emoji16].Octavie jezdí někde na Litoměřicku. Nakonec prodaná za 100000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 tys ten werk prodal za 100 papírů jo? To mě poser na hlavu. Ty lidi u nas jsou blázni. Už vím, nebyl to někdo koho si čekal u brány v Dobranech? [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Nebyl, byl to kluk se mnou stejně starej. Ocenil všechny ty úpravy (což jsem nevěřil, že by někdo udělal)... Povedlo se, ale když se podíváš na bazary, co prodávají za 100000kč, tak vlastně bylo ještě levné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Nebyl, byl to kluk se mnou stejně starej. Ocenil všechny ty úpravy (což jsem nevěřil, že by někdo udělal)... Povedlo se, ale když se podíváš na bazary, co prodávají za 100000kč, tak vlastně bylo ještě levné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 pro méně chapave 4x [emoji23][emoji23][emoji3][emoji23] 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Woe to ten server asi... [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Ale prd. Klučina měl sklerózu a prodal mu to 4x. Takže za 400.[emoji16] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Tak důležitý že jsi spokojený.? Máš tam motor nebo jsi se nechal ukecat na nějakou 1.2nebo co to tam dávají ty mrchy malí šikmooký? ?Takže budu rso možná vídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Mám v tom 1.4 TGDi 103kw. Ten tříválcovej litr jsem nechtěl, byť jsem se v něm svezl a není to až takové peklo, ale je to spíš do města s malým ročním nájezdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Takže jsi šel objemem dolů a věrný naftě? to moc nechápu když jsi bral nové auto, to nedělají nějaký slušný malí benzín? Menší objem chápu asi toho moc nenajdeš ale naftu. Já se tomu brání co to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Já mám 185cm/100kg+ a ve většině standardních aut mám problém se sedačkama v oblasti ramen, u sebe jsem to řešil výměnou za A6 S-line, což už aspoň funguje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Tak ono je to o tom, že byly nějaké peníze, 3 roky ojeté RS se 100000km stálo jen o 50000kč méně, než tohle nové, takže jsem šel do nového. Za mě mi spíš chybí krouťák, než výkon. Najedu ročně cca 20000km, což je tak na hraně, navíc chci mít klid s emisema, když vidím kam to v EU směřuje. Kdybych točil auta co 5 let, tak by to bylo jedno, já počítám, že tu se mnou Fastback bude dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Já tě chápu Stringo vůně nového auta je víc než koně navíc a EU emise je taky jedna z věcí co mě donutila dát chrochtaka z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 před 41 minutami, ka_r_los napsal: Já mám 185cm/100kg+ a ve většině standardních aut mám problém se sedačkama v oblasti ramen, u sebe jsem to řešil výměnou za A6 S-line, což už aspoň funguje V předešlém autě octavii3 jsem měl sportovní sedačky a dobrý teť mám v L&K normální a nějak si nemůžu zvyknout a to právě v oblasti ramen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 A zase nový model ? 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 No ještě veselejší věc : Elektroauto Jestli to fakt budou lidi kupovat jak si kdekdo myslí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 994 tis. korun stojí nový VW e-Golf v základní výbavě.Návratnost proti klasickému Golfu za půl milionu je kde? Nikde. Toto je auto do města, pro manažery, kteří hledají druhý auto pro manželku, protože mají firemní auta. Manželka ráno vypojí z nabíječky, jede do své práce, kterou má maximálně 50 km daleko, večer přijede, napojí doma na nabíječku a takto to pokračuje každý den, přičemž za 4 roky přijde, že má poloviční dojezd a nedojela do Starbucks na kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.