kokta7 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 (editace) mírně? prej 50k, tak chápu ty je vyděláš za hodinu :D jojo do 110kw vzadu obyč náprava dle pawouka a ostatních Editováno: 12. Listopad 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 50 tisíc je u auta za 800 tisíc nějak moc? Jako chápu, pokud to vezmeš na leasing s nulovou akontací, to Ti pak nezbyde na Arguse v plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 (editace) ano je to dost peněz.. můžeš za to mít běžný servis auta na 5 let + gumy... jinak já sem za O2 FL L@k 1.8 TSI s 20000km, 8 měsícu dával 420 000Kč včetně daně, to byla pohádková cena.... Editováno: 12. Listopad 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Jenže to bylo taky před sto lety a ještě si musel tolerovat semeno bývalého majitele na sedačce, protože to byla ojetina. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 6 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Před hodinou, LukášCBR napsal: Chlapi, vy si tu teda notujete :-)). Ještě tu chybí jeden do "party" (Clerfayt)... No většinou je to tak, že nejvíc nadávají a pomlouvají Ti, jenž dobře ví, že si to dané auto (z různých důvodů) stejně nikdy nekoupí. Tím ovšem netvrdím, že musí a bude vše stoprocentní. A k ceně, pokud se to opravdu poser.. a bude se započítavat emisní pokuta k novým autům, bude cenovka třeba za 2,0 TSI mimo realitu. Sám jsem zvědav na ceník a nepočítám s tím, že pokud tam bude hafo všech asisentů, že bude nějak opticky příznivý, nicméně O IV jde tak jako tak určitě mimo mě (možná tak až bude fc)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 6 let... To byla venku už třetí generace. Co čekáš? Že si stará generace bude držet cenu? Teď nastane to stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 @stanmar Vidíš to a já, starý odpůrce Octavií, o té nové generaci začínám uvažovat. Konečně jsem doplatil hromadu věcí a říkám si, že by bylo fajn konečně auto, o které se nebudu muset 5 až 7 let starat a budu tam lit jen olej. Počkám si, jak dopadne cenově ta 1.5 TSI Evo, protože bych klidně šel do toho skorohybrida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 To vypínání válců je potencionální smrt... Když už, tak 2l Je to povedené, ale cenově opravdu už hodně vysoko pro většinu lidí... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 ještě nebyla venku, ale aspon ta generace měla multilink :D to ted nebude když ty auta zdražili o cca 40% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Jenže dvoulitr s DSG je už teď úplně mimo a hlavně jen ve 4x4. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 No za 4 roky budu o liftu uvažovat. Zase nějakej šikovnej operáček... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Jenže dvoulitr s DSG je už teď úplně mimo a hlavně jen ve 4x4. Ale není jen ve 4x4, je i bez tohoto pohonu, viz. @beuticek kupuješ auta z OL? Nebo na OL? Koukám, že nás tady moc fyzických osob není. To jsou samé OL, fleety, leaseplany atp. :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 U TSi dvoulitr je jen 4x4, u TDi je možný výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 (editace) nevím operák se podle mě nevyplatí, když už nemáš peníze tak si radši půjčit od banky za pár procent.... operák vychází podle mě tak na 15% urok min... hlavně známému pak tam zakroužkovali každej škrábáneček a musel zaplatit cca 15000Kč na víc... Editováno: 12. Listopad 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 před 7 hodinami, LukášCBR napsal: Ale není jen ve 4x4, je i bez tohoto pohonu, viz. @beuticek kupuješ auta z OL? Nebo na OL? Koukám, že nás tady moc fyzických osob není. To jsou samé OL, fleety, leaseplany atp. :-)). Octávku ne, tu jsem kupoval jako ojetou z vráceného OL - tak jsem to myslel. Karoqa pro manželku jsem koupil na OL. Máme u ALD zaměstnanecký program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 před 18 hodinami, Clint napsal: Je to super kára, lift je nejhezčí. Prej i vnitřní materiály si polepšily. Myslím že Plačka hanbou nevyjde domu, když tak bojoval proti Škodě. Teď už mu nikdo kejvat nebude souhlas, ač zatížen na kombajny, musím potvrdit že lift je povedenější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Netvrdil bych, ono bude hodně záležet na výběru barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 https://www.novinky.cz/auto/clanek/kia-predstavila-novou-optimu-zatim-pro-domaci-trh-40303301?seq-no=1&dop-ab-variant=3&source=article-detailNo, konečně ta Optima vypadá skvěle. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 @beuticeka kolik tam vychazi urok za rok s pojistkou , 10% ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Bez servisu s pojistkou 7300/měsíc, spoluúčast 5%. Na úvěr by mě to vyšlo dráž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 @Sabiza máš recht, vypadá fakt dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 (editace) před 11 minutami, beuticek napsal: Bez servisu s pojistkou 7300/měsíc, spoluúčast 5%. Na úvěr by mě to vyšlo dráž. no a to vychází s jakym urokem, než kdybys to platil hotově? z nečeho žít musejí, jako každá hypoteční banka chce mít minimální zisk 5% ročně.... známej má kodiaqa a spočital sem mu to na cca 15% ročně... kdyby si pučil od banky, tak to má za 3% ročně na firmu a kdyby dostal nahouby urok, tak max 6%.... Editováno: 13. Listopad 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 To nejde takhle říct, záleží kolik bys složil v hotovosti a kolik bys měl na úvěr. Jestli se bavíme o pořízení auta bez jakéhokoli vkladu, tak ano, splátky jsou nižší než u úvěru na celé auto. Ale jen proto, že auto tvoje nikdy nebude. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexaji Vloženo 13. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2019 Přesně jak píše Stringo, a kdybys ho chtěl třeba po OL odkoupit, tak potom zjistíš, že auto by bylo cca o třetinu dražší, ale pokud uvažuješ po OL o jiném autě, pak to může dávat smysl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.