Barbossa Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Petře, nejméně spolehlivou škodu mám ale zatím mě ani jeden kilowat nezradil ? takže za mě dobrý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 před 6 hodinami, Clerfayt napsal: Vrzání je vlastnost, takže už jsem si to zvykl neřešit. Jenže já fakt nechápu, jak se jim to povedlo. To auto je postavené ze stejných sraček jako můj Passat. Ruku na srdce, ten plast je mrdka od pohledu. A kupodivu mi nic nevrže, přes panoramu mi neteče, jen fučí přes dveře při rychlostech nad 170 km/h, ale to neřeším, protože po D1 to stejně tak rychle raději nejede a po D8 to nevytáhne do prvního kilometru dálnice. Asi mám vadnej kus německýho auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Nic nevzalo, dokud se do toho soudruzi nevrtali. [emoji6] No ale nic není stoprocentní, jinak s autem spokojen velice. Najeto asi 146tis. Těch 250 dám. [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 No to já taky! 250 je můj cíl ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Takový číslo jsem nikdy na tachometru neměl... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Protože najezdíš mnohem víc km busem než autem [emoji2] Já mám za 8 měsíců už 20000km najeto, to to potom naskakuje rychle. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Stařenka měla při prodeji 267 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Chce to auto pořádně volítat, když je to tak drahý. Také jsem auta měnil rychle po sobě, ale už je mi líto peněz. Navíc teď jak jezdím s naftou za pár a ještě čistím vzduch, jak píše Motos, neber to [emoji3] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Jo, hlavne pri vypalovani DPF, to se za tema prackama vzduchu pak neda jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Vypalování DPF ani nepostřehneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Přesně. No není nad hospodský "zaručený" zprávy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 až skončí 5 letá záruka, tak to tahám ven a pořádnej lauf nerezovej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 před 6 hodinami, Stringo napsal: Protože najezdíš mnohem víc km busem než autem Já mám za 8 měsíců už 20000km najeto, to to potom naskakuje rychle. Tak já najel od května skoro 12 tisíc, ale teď už se mírním. No hlavně nedojíždím do práce. Bus... teď už jen tak zhruba 200-400 km měsíčně, podle toho jestli se mi chce jít jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 už seš dispečer? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Pán si rozmýšlí, jestli chce nebo nechce jezdit [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Jo, pán si jezdí Flix busem. Koleje nekoleje, červená nečervená, kamion nekamion. To vypalování cejtit je. Jinak pak nevím proč zánovní dehet smrdí jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Kokto heč já nic tahat ven nemusím ale něco z nerezu by se taky šiklo. Petře máš pravdu kámoš má 2oktu dieselgate a ta smrdí neskutečně nedá se za ním jet ale trojka mi nesmrděla normálně se dalo dýchat přímo z vejfuku takže pračka vzduchu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) před 6 hodinami, kokta7 napsal: už seš dispečer? ? Ne, ale příští rok možná něco na ten způsob. před 5 hodinami, Stringo napsal: Pán si rozmýšlí, jestli chce nebo nechce jezdit Přesně, mám to jako brigádu, na stálo jako hlavní práci už nikdy... před 4 hodinami, Petrrr napsal: Jo, pán si jezdí Flix busem. Koleje nekoleje, červená nečervená, kamion nekamion. Kdepak, já jsem věrný stále stejné společnosti. Regio, Flix bus, Eurolines... to není nic pro mě, na to už jsem dost starý, abych lítal za ty prachy po Evropě. Na první pohled platí dobře, jenže jsou to hlavně diety, které zvedají částku k výplatě. Editováno: 20. Listopad 2019, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Zejtra nacouvám zadkem do vchodu od domu a nastartuju na noc, aby se nám lépe v noci spalo a dejchali jsme čistý vzduch [emoji3] 7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Petr zase neví, jak a kdy funguje vypalování filtru pevných částic... [emoji2962] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 (editace) Plačka si myslí, že se filtr vypaluje na klacku doma v krbu :D Editováno: 20. Listopad 2019, autor: Clint 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 On nezná tyhle věci, jak se dát upéct v peci. Ale brzy pozná, až si koupí nové auto. Naučí se i vypínat válce a další lahůdky moderní doby. [emoji6] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.