Clint Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Kde se to kupuje? [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Hračkářství. Asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 V Toyotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 nejhorší je, že to je pár let co se ve vozítku podobné konstrukce (G-Wiz) zabila v GB největší propagátorka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 před 13 hodinami, ka_r_los napsal: Tohle rozhodnutí je čistě politické, stejně jako se to rozhodlo, může se to i změnit, kdyby EU nebyla závislá na dodávkách ropy, tak se nad tím ani nepřemýšlí, jenže oni to zaobalují do ekologie... Už vidím jak statísíce kamionu po Evropě jezdí na baterky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 ty budou jezdit na zkapalněný zemní plyn LNG, už tak někteé jezdí v severských zemích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Čau chlapi, musím odpískat dnešní sraz, nemůžu se hnout, mám v hajzlu krční páteř. Nepomohl ani obstřik, brní mě ruce a motá se mi hlava. Asi důsledek včerejšího cyklovýletu s malým. Mrzí mě to, dlouho jsme se neviděli. ☹️? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Ahoj. Dneska to nezvládnu. Včera jsem byl do 3 do rána na PC, kvůli prac. pohotovosti a obávám se, že bych cestou k vám nejspíše usnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Ty jo se to tu rozpadá . Já dneska s dědkem objel pár bazaru a máme vybráno audi Q5 teť už jen vybrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 nebudu dělat ramena, ale ta Q5 mě taky napadla, ikdyž kufr teda taky nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Nějak se to tu rozpadá, Clintovi na letišti přistávají letadal bez klapek dnes, tak asi taky nebude mít čas. A to jsem zvažoval, že bych nakonec přijel. Beu, slibotechna mi sliboval flašku a raději mu brní záda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Ty jo se to tu rozpadá . Já dneska s dědkem objel pár bazaru a máme vybráno audi Q5 teť už jen vybrat. Mno, to jsem zvědavý, jestli se Vám podaří sehnat Q5 2 roky starou, s nájezdem do 100000km za 400000kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Samozřejmě tyhle nároky jdou stranou strop se zvednul na 500tis a stáří taky s najezdem. Kufr nahradi tažné ? Petře ty nic nezvažuj a sedej do auta já počítám kolem 18h dorazím, mam toho taky dneska dost ale přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Máš sejry v kufru a svezeš mě? :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Já už pomalu vyrážím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Ti to klidně půjčím ? a du kufru si taky můžeš vlézt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Už jsem tu a protože se nudím, zaměstnám kuchařku.[emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Dej si i za mě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Ozák viróza, Beuticek záda, Kokta to má daleko, Sabiza je na pc, Kočkaginovi se zastavilo po cestě auto... [emoji850][emoji850][emoji850] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Já jsem na cestě ale dochází mi benzín ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Sraz po půl roce [emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 No nazdar ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Ale jo, pár lidí nakonec nezklamalo [emoji3] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 sory..ja z práce odešel až v 18:00 a to nemělo cenu už jezdit.. příště to už snad vyjde :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Tak já sem doma. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.