Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To jako že se nivelace hýbají neustále? Já byl na tom, že se nastaví při nastartování a pokud nejsou rozsvícená, tak stojí v základní poloze... Tak zase něco co jsem nevěděl...

• Autor

Nivelace proběhne na začátku, ale za jízdy se světla neustále otáčí podle směru jízdy a otočení volantem. Taky se rozšiřují a zužují podle rychlosti.

Tak to joooooo.....

No jóó, tohle petrolejka fakt neumí.:t

Tak moje xenony se nastaví a tím to končí, akorát při naložení se srovnají, to je celé. Ty natáčecí, otáčecí a já nevím co, to mají holt jináč [emoji16]

třeba full ledky svítí krásně za "sucha" nebo na sněhu, ale v dešti už svítí hůř... xenony v dešti svítí o něco lepši, taky záleží co tam dají za výbojky... nejhorší je ale asistent dálkových světel nebo u dražších "vykrývání protijedoucích aut"... Vždycky s tím někoho spražím nebo mě cizí auto...

dobře to je vidět třeba na tomhle videu:

Upraveno od kokta7

Kdo chce Skodovku musi mit i na banany. [emoji23][emoji23][emoji23]. Ja zase budu muset menit po 5ti letech a 95tis odlucovac oleje jak u nejakeho 15let staryho vraku.

Maj recht.
1. Europoslanci musí létat letadlem na elektřinu.
2. Jezdit pouze elektromobilem.

Jsme připraveni jim energii za patřičný poplatek dodat.

Vsak az vam trochu zprisni limity vypousteni toho bordelu z uhli co palite budes mluvit jinak. Ja spis doufam ze se do te doby tahle zkurvena totalitni unie rozpadne.

Až se tyto zdroje zakážou, nebude ani elektřina.

takže nově u všech aut bude kufr vyplňovat "čistička vzduchu" nebo si to bude každé auto táhat za sebou jako malý karavan :doh

A přitom stačilo jen dávat pozor ve fyzice.....

Však tesla je eko, taky brzo  pravděpodobně zkrachují.

42913347_1073085159519284_2980736230028738560_n.jpg

Všechno je to lobby mocných... Nic víc ani míň...

Pravda, je to tak. 

• Autor

Teď někde psali, že do budoucna budou auta jen z pěti dílů. Kompletní kastle s elektronikou, komplet motor, komplet podvozek, kola a baterie. [emoji23] Takže se ti rozbije třeba větrák ventilace a vymění celou kastli. Ideál po záruce [emoji23][emoji23]

Koncerny musí vydělávat

To si ale zase bez problémů poskládáš doma před barákem :_icon_smich2:

Mě se ta reklama líbí, rozhodně lepší jak ufňukaný reklamy o závistivém sousedovi od Hyundai.

Jo, skoda hraje na nostalgicke emoce. Nic jinyho uz ji nezbylo. Emoce z rizeni a z poctivyho zpracovano uz nemuze byt rec. Tak to do reklamy nedavaj. [emoji23]

• Autor

Kdyby ti dali hlavici řadící páky grátis, co jsi schválně oloupal nehtama, to bys mluvil jinak co [emoji23][emoji23]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.