stanmar Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 To jsi asi neviděl ledvinky co začínají dávat na bavoráky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Asi taky záleží na barvě a vzhledu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Vím, Nko v té černé masce vypadá líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Chce to vidět naživo, já si podle fotek OIV taky napřed myslel jak je to povedený, ale nakonec zůstalo u dojmů, ve chvíli kdy jsem u ní stál, tak zepředu v některých barvách jenom nafouklá Scala... Proti které ovšem nic nemám. Holt když se design sjednocuje není to vždy ku prospěchu věci. Ale o tom to je, jiný zas bude tvrdit jak je pěkná. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 (editace) před 14 hodinami, Clint napsal: Kdy uděláme sraz? Stane, hoď sem nějaké termíny... Dík že se mě po několika měsících ptáš na moje možnosti před tím, než sem dáš nějaké datum. Ale od letošního roku to asi moc slavné nebude, neboť jsem více pracovně vytížen, každopádně na to do konce týdne kouknu. Editováno: 26. Únor 2020, autor: stanmar Oprava textu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Počkej, snad nechceš srovnávat to, když se pošťuchuje německá premie mezi sebou občas nějakou vtipnou reklamou. Já mluvím o tom, že kdyby na německém trhu spustil korejský Hyundai takovou na ničem založenou trash talk masirku na VW, jakožto německou dominantu, tak to můžou zabalit. Jedna věc je vtipné čeření konkurenčních vod a druhá věc je agresivní hate. Myslím třeba hlasového asistenta MB, který na dotaz: „Co si myslíš o BMW?“, odpoví: „Přesto to co Ty, jinak bychom tady spolu neseděli.“.Když vezmeš všechny reklamní kampaně obou automobilek, tak nejsou nijak urážlivé a nevhodné. Skvělá byla reklamní kampaň třeba na letišti, kdy Hyundai dal reklamu s nápisem: „Vítejte v zemi Hyundai.“ a škodovka na to odpověděla: „Nenechte si nic nakukat.“To, že generální ředitel českého Hyundai byl idiot, víme. Na druhou stranu dokázal prorazit s korejský autem v ČR. Dokázal jim udělat skvělé tržby a nahnat zákazníky. To mu upřít nikdo nemůže.A nakonec kampaň s tím, jak Hyundai dal na autosalony škodovky? Naprosto boží. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Mě se ty některé reklamy také nelíbily... Ale je to pryč naštěstí a Hyundai se snaží a podle mě s novými modely a generacemi starších modelů se už nemají za co stydět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 No ovce rs asi,spis to vypada jak audi s3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 V jiném tématu je toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Vám se ty velké nápis Škoda líbí po vzoru Porsche? mě teda vůbec, občas to vídám na superbu a na nějakým suv od škody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Nelíbí se mi to (ten nápis místo znaku) a abych řekl upřímně, tak sedan OIV se mi nelíbí celý vůbec. Prdel jak nabouraná a předek s tou divoce tvarovanou maskou chladiče několikrát lomenou ke světlům je taky divný. To samé u fl Superbu, ty masivně olemované mlhovky s mohutným spojlerem předního nárazníku mi k tomu jinak krásnému auto vůbec nesedí. Nechápu kdo to takhle dokáže zprasit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 to mě se předface superbu 3 líbí taky více... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Já jsem teda viděl naživo jen kombík, ale lift se mi na fotkách líbí víc. Možná za to může moje miniaverze ke kombíkům ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 27. Únor 2020 Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 Hele, fakt se vám ta nová O4 líbí? Já zrovna včera pozoroval dvě, co jsme měli v práci na ukázku a musím říct, že vevnitř vypadá sice zajímavě, ale ten zevnějšek je prostě divný. Všechno takové... no... ostře řezané, ale zároveň hrozně nedospělé. Jako nikdy bych neřekl, že to řeknu, ale zlatej Proceed od Kie, který vypadá oproti O4 v kombíku mnohem zajímavěji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Jo lift je jednoznačně hezčí, než myslivec. [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Kuwa.. zrušily Ženevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Takže už zbývá jen Paříž, loni byl poslední Frankfurtský autosalon. Sice má být nahrazen nějakým autosalonem v některém ze tří vybraných německých měst, ale kdo ví. Mám obavy že to lepší nebude a že tohle může mít za následek i definitivní konec autosalónů v Evropě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 (editace) V 25. 2. 2020 na 19:52, Clint napsal: ... Kdy uděláme sraz? Stane, hoď sem nějaké termíny, kdy se nebudeš válet pod Karosou?... Tak třeba 2.3. pondělí 7.3. sobota 8.3. neděle 10.3. úterý 12.3. čtvrtek 30.3. pondělí Teoreticky bych mohl ještě několik dalších dnů, ale to už mám denní v práci, a to bych už nestíhal ani na 6 hod. večer. Editováno: 28. Únor 2020, autor: stanmar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Tak to mohu jen v pondělí toho druhého. Jak ostatní? Dáte v pondělí Krušárnu? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Opraveno, termíny níže [emoji85][emoji85][emoji85] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Nechci ti do toho kecat, ale vypsal jsi únorové dny.... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Stane, nebuď hnidopich [emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Nekecej, fakt? [emoji6] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Asi ten koronavirus, nebo stařecká dementosis [emoji23][emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.