Březen 14, 20205 r Koukám na telku a prý mají být lidi v klidu a nevykupovat obchody. Sklady jsou prý plné po střechu. Ale kde jsou ty sklady neřeknou..... [emoji23][emoji23][emoji23]
Březen 14, 20205 r Autor To jsi hrdina, najednou se k nám nehlásíš, ale jak jde o prachy to jsi s námi hned jedna ruka[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Březen 14, 20205 r Česká pošta nabídla své volné kapacity na rozvoz jídla. A pak, že se lidi nemaj zbytečně plašit.[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Březen 14, 20205 r Já v pátek běžel na poštu. Ani nezazvonila. Ještě ten v okýnku držkoval, že mám přijít později.
Březen 14, 20205 r Jo, u nás je to taky na prdel, ale je to v lidech, ne touto situací. Pošťačka nám nechávala balíky na hradbě, když jsem udělal bordel na poště, že tohle si nemůže dovolit (několikrát se to stalo), tak dělá naschvály a neobtěžuje se ani zazvonit a rovnou háže lístek...
Březen 15, 20205 r Autor Škoda, že nejde nějak udělat domácí videokonference, že bychom se všichni spojili a kecali přes webky.
Březen 15, 20205 r Jako, že bysme si něco uvařili, otevřeli lahváče a navzájem si to chválili? Dnes bude drůbková polévka, pomalu tažená kachnička s houskovým knedlíkem a červeným zelím. [emoji12][emoji12][emoji12]
Březen 15, 20205 r Autor Neříkám úplně všichni, třeba Stan by mohl přes telefon v monterkach pod Karosou, Stringo také, ukázal by nám jak ručně roztáčí turbínu v elektrárně, nebo jak vynáší plutonium přes vrátnici v igelitové tašce. No a Motos by mohl hodit záběr, jak mu v Superbu čadí asistentka [emoji23]
Březen 15, 20205 r Jde pres https://meet.google.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber maji apku do smartphonu... Upraveno Březen 15, 20205 r od kokta7
Březen 16, 20205 r Autor Dneska jsem se prokašlal až na první místo ve frontě před lékárnou [emoji23]
Březen 16, 20205 r Ti Pražáci ten Covid-19 tahají po celé rep. koukám [emoji44] Snad to sousedka jezdící za maminkou z Prahy nepřivezla i k nám [emoji50]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.