Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No stryc by cekal i bez kovidu 6mesicu. V den kdy se vyhlasil nouzovy stav ho meli z fabriky prevazet na salon. Dokonce byla i preprava objednana, vedeni chtelo aby se rozvezly alespon ta hotova auta, ale odborari pry to utali. Covid nekovid i tak cekat 6 mesicu na auto mi prijde blaznovstvi, Skoda neni Ferrari. Navic co si stryc procital zahranicni fora, tak Anglani a jine zapadni zeme cekaly jen 3mesice. Pak se ukazalo, ze to bude nejspis kvuli panorame. Tedy kvuli ni zdrzeni 3 mesice jeste davno pred Covit. Na Toyoty se ted pry ceka az 8 mesicu pri objednavce taky.
Anglie je specifický trh, v podstatě všechny Škodovky se tam prodávají ve full výbavách, už s tím se tam dováží i skladový vozy, holotu tam nikdo nemiluje, pokud Škoda, jen plná palba a nejvyšší prodeje Octavie tam jsou RS, předpokládám že tomu tak bude i u Kodiaqa.

No, myslis, ze Kardiaq za 1.5 mice neni v plne? Jasne, ze je. Stejne na nej cekal. Holt si mel objednat volant napravo, mel by ho treba hned. [emoji23]

No nevím. Škoda auto jsem zařadil mezi naprosté .......... . Už mi kurví i mobil. Banda dementů.

• Autor

Teď je prej velká svolávací akce na nové oktavky, všechny musí do servisu

Směšný je, že volaj nový oktávky, ale starý mrdky jako Scala a Karoq ten problém maj od listopadu. Fakt diletanti a debílci.

• Autor

A čeho se to týká? Toho všemocného LCD panelu? [emoji6]

Tak se mi zdá, že by se tenhle web měl přejmenovat ze skodahome na skodahate ?

Co naděláš.....

před 15 hodinami, Clint napsal:

A čeho se to týká? Toho všemocného LCD panelu? emoji6.png

Ecalu. Takže systému na hovno, resp. jen pro fízlování ve jménu konání dobra. Něco jako erouška a pod. S chutí bych na tu svolávačku nešel. 

Problém je v tom, že to musí mít každý v novém autě a nejde to vypnout. Jediné co prý funguje je rušička, ale nejede ti potom nic on-line. Tedy připlatíte si za hovno a ještě musíš investovat do "deaktivace". Není před tím do budoucna úniku. Všechny ty systémy jako SS, vypínání válců apod tě serou, ale nebonzujou, ale tohle už je celkem přes čáru, mělo by být na majiteli zda chce tuhle službu, nebo ne..

A Volvo bude do budoucna omezovat rychlost na cca 180km/h. Ještě, že se EU tak stará o naší bezpečnost.
Jak říká kolega, tady už se člověk nemůže ani zasebevraždit. Brát, prosím, s rezervou :-).

• Autor

Tak asi ne pět let, ale ještě deset si ho nechám [emoji23][emoji23][emoji1787]

• Autor

Co vymyslet nějaký sraz na zahrádce někde? [emoji6]

Vypada to ze schvali Eurodotaci na vsechny nove ekologicke auta v eu,mne by stacil sup v hybridu.Doufam ze bude aspon ve vysi 4K EURO:),jo a pry uz od cervence coz je pecka:).

před 38 minutami, Clint napsal:

Co vymyslet nějaký sraz na zahrádce někde? emoji6.png

Som za ?

Taky. Jen netuším kdy a kde.

kdekoliv... byli jsem v těch Počernicích, ale jídlo bylo takové průměrné....

Upraveno od kokta7

A co kdyby Clint roužnul gril? [emoji848]

Na letisti u bojingu

Lidova cena pro bjuticka :-D 

555D736F-B9EF-45A6-BC96-7D7EE5495B0C.jpeg

No liftback v TSIčku bych bral ?

Ta cena je absolutně mimo realitu... Za mega už jsou parádní nová auta s větším motorem a větší image...

Lidova cena pro bjuticka :-D 
555D736F-B9EF-45A6-BC96-7D7EE5495B0C.thumb.jpeg.44b7fe41382081b1a16f8366d5c4addc.jpeg

To je oficiální cena?
Tak se mi zdá, že by se tenhle web měl přejmenovat ze skodahome na skodahate [emoji23]
Moje serum v case zacina zabirat. [emoji23] No, mam k tomu ale velikeho pomocnika, bez nej bych to nikdy nedokazal. Diky Skoda auto. [emoji23]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.