Clerfayt Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ahoj klucí, někteří jste právně znalí. Ne nutné, když řídím v práci motorové vozidlo jako referent, abych se podrobovat lékařské prohlídce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 To je dle pracovní smlouvy. K řízení referentského motorového vozidla pokud vím, není třeba speciálně dělat lékařské vyšetření, ale v rámci společnosti to může být podmínka dle interních směrnic. U nás to tak je nastavené. Mám lékařskou prohlídku 1x za 2 roky vč.očního lékaře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 U nás je to obdobně. A uráží mě s tim. Jestli to není má povinnost, tak se jim na to vyseru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Povinnost je pouze u funkce řidič. Jinak jak psal Stringo. Dále bývá i školení řidičů i referentů z ZPPK v rámci BOZP. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Děkuji pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 BOZP jsem měl školení včera. Ono nebezpečí píchnutí pentilkou je třeba eliminovat. 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Nebo kdyz na tebe spadne kopirka 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 před 51 minutami, Petrrr napsal: BOZP jsem měl školení včera. Ono nebezpečí píchnutí pentilkou je třeba eliminovat. To už jsme v práci řešily. Laborantka se píchla do ruky skleněnou pipetou. Propíchla si nerv a ztratila v ruce cit. Tak jim menedžmenti nařídili pracovat ve drátěných rukavicích. Což moc dobře nejde při jejich práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 U nás bezpečák zakázal lest na velké těleso bez zajištění z jeřábu, no se zajištěním se to udělat nedá, protože se člověk provlíká s měřidlem pod výztuhama a to na laně nejde, takže se to dělá v noci, když na hale bezpečáci nejsou [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 ??? nene. Jako netvrdím, že není bezpečnost důležitá, ale nic se nemá přehánět že, to pak může být občas kontraproduktivní. Však já tady taky sedím u PC s přilbou na hlavě, v montérkách, pracovní obuv, brýle a pod montérkami neprůstřelnou vestu. Na rukou mám svářecký rukavice, co kdyby mě chtěla kousnout myš a nebo šéf zastřelit. ? A teď vážně, i my v kanclu musíme mít správně obuv, která nemá volnou patu. Tedy klasické pantofle nelze, sandále už můžou být nebo ty Croksy s tou sklopnou páskou přes paty. Správně bych měl při odchodu z pracoviště všechny spotřebiče vytáhnout ze zásuvky ( monitory, PC, atd. atd.) to bych nic půl dne jiného nedělal. Jiná je když jdeme na stavbu, tam tu bezpečnost chápu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Proč tu elektro centrálu nehodí do kufru a nejede? ? Tesla jsou klumpy, Co jsem tuhle četl, tak tesly mají na hoodně vysoké úrovni vše co se elektriky týče ( baterie, motor, celé to dobíjení atd.), ale klasické auto komponenty a dílenské zpracování stojí za hovno, protože to prostě neumí jako klasické automobilky. Naopak, klasické automobilky zase nemají tak vychytanou tu elektriku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Vůbec se divim, že mu to jde z centrály nabít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Nebo je to jen fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Myslím si, že nejde, to je jen foto pro prdel si myslím. Myslím si, že takový proud jako co potřebuje ten klump ta centrála nedá, ale tohle bude dobře vědět Motos, náš elektrikář a hnědouhelnej ecobaron. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 nabije, ale pomalu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 To bylo první, na co jsem se ptal, když jsem měl jet z dosahu MHD. Prý to nejde. Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Jinak příští týden je v PVA Letňany výstava elektromobilů atd. Kdyby měl někdo zájem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Nestraš! ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Elektromobilita se musí podporovat. Čím víc, tím lépe. Tohle je můj sen...https://www.elblesk.cz/citys/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ty krávo ???. ty s tím angličákem ujedeš 100km za 2h a pak musíš 6-7h nabíjet. Hlavně nevím na co tam máš parkovací kameru v předu i vzadu když to auto měří na délku jako co měřím já na šířku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Koukám na něj každý den. Baterky jsou vyměnitelné. To auto je prostě boží. Dá se půjčit u Revolt.https://revolt.city Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 V 9. 11. 2018 na 10:47, Clerfayt napsal: Vůbec se divim, že mu to jde z centrály nabít. https://www.tesla.com/de_DE/models Aufladen Universaler Mobile Connector mit rotem 11 kW-Industriestrom-Adapter (400V, 16A) und 3 kW "Schuko"-Steckdosenadapter (230V, 13A) https://www.tesla.com/en_GB/models Charging Universal Mobile Connector with 7.4 kW capable blue industrial adapter (230V, 32A) and 2.3 kW capable 3-pin domestic adapter (230V, 10A) https://www.tesla.com/de_CH/models Aufladen Universaler Mobile Connector mit rotem 11 kW-Industriestromadapter (400V, 16A) und 2,3 kW Steckdosenadapter (230V, 10A) für Schweiz https://www.tesla.com/fr_FR/models Recharger Connecteur mobile universel avec adaptateur industriel bleu de 7,4 kW (230V, 32A) et adaptateur domestique « Schuko » de 3 kW (230V, 13A) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 před 23 hodinami, motosman napsal: Koukám na něj každý den. Baterky jsou vyměnitelné. To auto je prostě boží. Dá se půjčit u Revolt.https://revolt.city Bleee, to je hnus, velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.