stanmar Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Ale tak aby Ti nebránila ve výhledu tzn. na palubce tak, aby jakkoliv nekryla výhled přes čelní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2019 No ale to platí už dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Hmmm...nám přestali půjčovat navigace do služebáků, protože to na skle prý už nesmí být vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Já mám držák na mobil do středového ofuku v palubce, nijak to nepřekáží ve výhledu a je to na očích. Spokojenost. I když bych si dovedl představit zabudovanou navigaci, je to elegantnější. Snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 On ještě někdo v době Google Maps nebo Waze používá klasickou navigaci? [emoji848] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Jj, platím si TomToma a nemůžu si ho vynachválit. Kam se hrabe Waze, ten mi pruh, kam se mám zařadit, neukáže (třeba ve Vídni se mi to moc hodilo). Ale je to věc názorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Tady to žije. Motorkáři jsou prostě drsňáci....Na těch HDčkách přijeli ze Švajcu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 To je o život v tomhle počasí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Ale prd. Základ je odházet sníh, páč v něm blbě držej kolíky od stanu.[emoji23] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Jj, platím si TomToma a nemůžu si ho vynachválit. Kam se hrabe Waze, ten mi pruh, kam se mám zařadit, neukáže (třeba ve Vídni se mi to moc hodilo). Ale je to věc názorů. Kdys naposledy použil Waze? Pruhy dávno umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Waze v ČR umí zobrazit pruhy? Že jsem si toho nevšiml?! Používám denně, ale jestli to umí, je třeba to nějak nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Já jezdím podle online Amundsena v OIIIFL a zatím vše OK. Častá nefunkčnost Škoda Connect je na jiné (a dlouhé) povídání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Taky mám Amundsen a vše ok. Nemůžu si stěžovat. Nemusím nic nikam připojovat, nevypaluje se displej mobilu, prostě pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Když máš kvalitní phone, tak se nic nevypaluje [emoji3] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Jen ze Clint furt nema kvalitni Phone. On si sice mysli, ze nejakej Sony je kvalitni, ale ja mu to vymlouvat nebudu. Ma takovych veci vice. Treba Skodu. [emoji23]Stringo nasel jsem Ti auto. Stinger pro Stringa. Pekny Car s poradnym motorem a poctem valcu. Kolik ze dnes stoji O RS v plne vybave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 4roky staré to stejně bude stát nejméně 500000kč a navíc ten Stinger už tu nějakou dobu je a v nějakém dlouhodobém testů moc dobře mechanicky nevyšel, hlavně podvozek údajně úplně špatnej po 60000km a převodovka. Ale víme jak je to s testy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. leden 2019 Sdílet Vloženo 19. leden 2019 Aha, to jsem nevedel. Tak pak uz jedine kvalitni elektrokolo..[emoji23][emoji23][emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Waze v ČR umí zobrazit pruhy? Že jsem si toho nevšiml?! Používám denně, ale jestli to umí, je třeba to nějak nastavit? U složitých křižovatek mi to ukáže, kam se řadit. Třeba u brněnského křížení D1 a D2 to tuším funguje. Ale je možný, že to nějak testují. Na druhou stranu v ČR nemáme dálnice jako v Nizozemsku, kde je na každý straně osm pruhů. Waze je o zvyku. Pokud člověk přijde na to, jak ho pochopit. A hlavně, napíše ti, kam odbočit, pak stačí nebýt úplně retardovaný a třeba se podívat na značku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 4roky staré to stejně bude stát nejméně 500000kč a navíc ten Stinger už tu nějakou dobu je a v nějakém dlouhodobém testů moc dobře mechanicky nevyšel, hlavně podvozek údajně úplně špatnej po 60000km a převodovka. Ale víme jak je to s testy... Testy jsou takové, jaké jsou. Škodovky v nich vynikají spolehlivostí, dokonalostí a božím zpracováním. A teď babo raď. Je to pravda? Pokud ano, proč je toto fórum tak plné? Proč má obrovskou základnu lidí a proč se denně registruje X nových uživatelů?Kolega si teď objednal firemní L&K Octavii. První co bylo, tak se registroval na toto fórum, aby se mohl připravit na všechny budoucí problémy s autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 http://www.auto.cz/spatna-zprava-motoristy-nova-auta-zdrazi-mohou-unijni-pravidla-127078/diskuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 před 6 hodinami, Sabiza napsal: Testy jsou takové, jaké jsou. Škodovky v nich vynikají spolehlivostí, dokonalostí a božím zpracováním. A teď babo raď. Je to pravda? Pokud ano, proč je toto fórum tak plné? Proč má obrovskou základnu lidí a proč se denně registruje X nových uživatelů? Zde snad nikdo netvrdí že jsou škodovky ty nejlepší na světě. A proč je zde tolik uživatelů? Stačí se podívat na prodeje.... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Clint ano. [emoji14]Jinak za těch hromadu let, co jsem vedl mnohá diskuzní fóra, jsem přišel na to, že na fórum jdou uživatelé většinou pro rady kvůli problémům či podobným věcem. Stejně je to tady. Se podívej, kolik lidí řeší jen problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Možno má vplyv na toto všetko aj „búšenie srdca“ pre Škodovku. Predsa len koľko majiteľov preskočí k inej značke .... Ja by inam aj pri tých starostiach asi nešiel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.