Leden 30, 20196 r Jo, tak přeji ať jezdí a dělá radost, ať slouží bez závad a ať je lepší než jakákoliv Škodovka. Zároveň očekávám postupně časem o objektivním poreferování a zkušenostmi ohledně tohoto vozu, servisu, samozřejmě včetně případných závad. Co to konkrétně a je a jaký motor to má?
Leden 30, 20196 r před 2 hodinami, Petrrr napsal: Jo, tak přeji ať jezdí a dělá radost, ať slouží bez závad a ať je lepší než jakákoliv Škodovka. Zároveň očekávám postupně časem o objektivním poreferování a zkušenostmi ohledně tohoto vozu, servisu, samozřejmě včetně případných závad. Co to konkrétně a je a jaký motor to má?
Leden 30, 20196 r Protože u Škodovky vydrží jen Ti největší drsňáci bijící se v prsa, že Škodovky jsou nejlepší s útěchou, že všude jinde je to stejné, ba dokonce ještě horší. No a druhá skupina jsou Ti ( jako já) co jim prozatím nic jiného nezbývá než si ještě paraslepici ponechat.
Leden 30, 20196 r Však ti roste na ceně. Mě taky zůstane dokud nás STK nerozdělí. V nejhorším si odkoupím Supa.
Leden 30, 20196 r Pekny den pratele :)) Prijimate jeste do Vaseho klubu nove cleny? Rad bych k tem par jedincum se kterymi se tu da bavit priradil obliceje. Upraveno Leden 30, 20196 r od M_ike
Leden 30, 20196 r Třeba u mě to není o tom, že bych nechtěl Škodovku, ale prostě na to, co bych chtěl nemám a potřebuju jedno nové auto, mám teď 3 a jedno starší, než druhé, je potřeba se 2 zbavit, mít jedno nové a z těch starých to nejmladší nechat.Na a za peníze si můžu koupit jen to, na co dosáhnu a protože Škodovka je drahá, tak to nemůže být Škodovka, resp. za stejné peníze dostanu jinde víc a o tom to je.
Leden 30, 20196 r Jen pro info co mám teď doma. Ford KA (2001), Octavia II combi (2005) a Fabia II combi (2010). Takže já s Fabií úplně z fóra nezmizím [emoji6]
Leden 30, 20196 r před 20 minutami, M_ike napsal: Pekny den pratele :)) Prijimate jeste do Vaseho klubu nove cleny? Rad bych k tem par jedincum se kterymi se tu da bavit priradil obliceje. Tady v tomto tématu je to jen pro silné povahy, tolik špíny na škodovky nenajdeš ani na Hyundai fóru.
Leden 30, 20196 r ... no když nás budeš chtít vidět naživo, tak můžeš někdy (až se domluvíme na termínu, páč v poslední době to má tady každý tak nějak na háku) přijet na náš "čaj o 5".
Leden 30, 20196 r Hele, možná dotaz pro ty, co nemají xenony. Co máte za žárovky? Hledám něco se solidní svítivostí. OSRAM na svým webu nabízí https://www.alza.cz/auto/osram-h7-night-breaker-laser-next-generation-150-2ks-d5460790.htm
Leden 30, 20196 r špíny jo?, to si asi někde jinde, tady jenom láska a pravda ve smyslu, že nad Škodovku není. Kdokoliv jiný s odlišným názorem je pranýřován a dehonestován, ale my co víme kde je opravdová pravda, neustoupíme. Ostatně to, že řada srdcevěrných škodovkářů ji postupně opouští je toho důkazem. Bohužel. ŠKODA=auto už jen pro firmy. Na čaj přijeď až tam dorazím i já a za týden svou škodu budeš prodávat. ? Upraveno Leden 30, 20196 r od Petrrr
Leden 30, 20196 r Sabizo, no zkusit je můžeš, ale j u rapida roky používal Osram night braker+ a ty jsou levnější a svítí výtečně. Počítej ovšem s tím, že čím více svítí tím nižší mají životnost. Mně ty NBU vydržely většinou kolem jednoho roku, někdy i 1,5roku, ale řadě lidí vydržely jen půl roku. Ostatně jejich udávaná životnost je snad půl roku. Tady lasery na tom nebudou o mnoho lépe, spíš bych čekal hůře. U Rapida si zanedlouho budu možná nechávat dodělávat xenony, tak už mi tahle starost konečně odpadne.
Leden 30, 20196 r Petrrra by tady na fóru měli zarámovat na titulní stranu :-)). Za tu snahu, která se začíná vyplácet. Skupina “odpadlíků” se začíná rozrůstat :-).
Leden 30, 20196 r před 32 minutami, stanmar napsal: Tady v tomto tématu je to jen pro silné povahy, tolik špíny na škodovky nenajdeš ani na Hyundai fóru. Ja zvladnu hodne, navic v dost vecech muzu dat za pravdu i @Petrrr, jen vseho musi byt s mirou Na caj nekdy rad dorazim i s Ozakem, ten na forum sice zanevrel ale jinak stale funguje. A toho ze bych po caji chtel prodavat svuj vozovej park, to nehrozi, ja mam asi stesti na kusy. ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.