Únor 9, 20196 r před 3 hodinami, Clint napsal: Já sleduji ručičku palivoměru na přístrojové desce v autě tak zrovna ta se mi teda moc nehýbe
Únor 10, 20196 r Kdyby chtěli, tak už je to dávno. Dostalo mě, jak si hned přihrál polívčičku, že se dá filtr vyčistit.
Únor 11, 20196 r Autor Měli bychom udělat nějaký ten sraz brzy, jinak Plačku nepoznáme. Zhubnul už po mrkvi třicet kilo, fousy mu už nedrží a vejde se do jedné nohavice. Holky už mu začaly znovu tykat a v autobusu už ho zase nepouští sednout [emoji3]
Únor 12, 20196 r To je dobře, já budu v Pbicích, tak nevím, jak budu stíhat. To zas bude zrychlený přesun. [emoji23]
Únor 12, 20196 r To je starý..... U mě bude frajer až překoná tohle.http://www.autoforum.cz/bleskovky/rusky-ridic-trolejbusu-se-pokusil-predjet-jiny-trolejbus-dopadlo-to-podle-ocekavani/
Únor 12, 20196 r Autor Únor nevidím. Bojuju doma a angínou, která se během jedné noci vrátila po dobrani atb. Teď už jsem na nemocenské a protáhne se to možná celý únor [emoji52]
Únor 12, 20196 r Ale howno, ještě má sněžit a mrznout a tobě se nechce hákovat, angínka je jen zástěrka [emoji23]
Únor 12, 20196 r před 2 hodinami, Sabiza napsal: @stanmar cítil ses vždy jako superhrdina? Naprosto boží reklama. To je zoufalý... Sic to bylo i pro jiné DP, no je to fakt super třeba pro nábor v Brně, když v tom spotu jede pražský bus po barrandovském mostě.... A stejně to pro naplnění stavů řidičů nestačí a to v žádném městě,
Únor 12, 20196 r Jo jednou v noci nechrapal, musel ven do ziminky a uz radeji chytl anginu. Vzacka angina JC30. Jirka Clint na 30 dni doma do jara. [emoji23]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.