motosman Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 Vydává se potvrzení. I u slepice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 El. servisku máš v aplikaci. Já mám ale ještě papírovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Únor 2019 Sdílet Vloženo 9. Únor 2019 před 3 hodinami, Clint napsal: Já sleduji ručičku palivoměru na přístrojové desce v autě tak zrovna ta se mi teda moc nehýbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 A preci jenom. Nekdo si precetl asi muj prispevek nedavno. Uz aby to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Kdyby chtěli, tak už je to dávno. Dostalo mě, jak si hned přihrál polívčičku, že se dá filtr vyčistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Měli bychom udělat nějaký ten sraz brzy, jinak Plačku nepoznáme. Zhubnul už po mrkvi třicet kilo, fousy mu už nedrží a vejde se do jedné nohavice. Holky už mu začaly znovu tykat a v autobusu už ho zase nepouští sednout [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 To by chtělo, dlouho jsem neměl koleno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Pokud se zadaří, tak by mohlo být Na Kocandě. Jen ještě nevím, jestli dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 ja bych dojel taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Tak se přihlaš vedle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Na OC regiony, srazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Já jsem taky potvrdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 To je dobře, já budu v Pbicích, tak nevím, jak budu stíhat. To zas bude zrychlený přesun. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 A kdy to plánujete? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Zítra od 19:00 Na Kocandě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Tak to nedám [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 A už naplánuješ ten náš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 @stanmar cítil ses vždy jako superhrdina? Naprosto boží reklama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 To je starý..... U mě bude frajer až překoná tohle.http://www.autoforum.cz/bleskovky/rusky-ridic-trolejbusu-se-pokusil-predjet-jiny-trolejbus-dopadlo-to-podle-ocekavani/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Únor nevidím. Bojuju doma a angínou, která se během jedné noci vrátila po dobrani atb. Teď už jsem na nemocenské a protáhne se to možná celý únor [emoji52] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Ale howno, ještě má sněžit a mrznout a tobě se nechce hákovat, angínka je jen zástěrka [emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 No jo jak padal ten sníh tak jej to na ploše ofouklo.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 před 2 hodinami, Sabiza napsal: @stanmar cítil ses vždy jako superhrdina? Naprosto boží reklama. To je zoufalý... Sic to bylo i pro jiné DP, no je to fakt super třeba pro nábor v Brně, když v tom spotu jede pražský bus po barrandovském mostě.... A stejně to pro naplnění stavů řidičů nestačí a to v žádném městě, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2019 Sdílet Vloženo 12. Únor 2019 Jo jednou v noci nechrapal, musel ven do ziminky a uz radeji chytl anginu. Vzacka angina JC30. Jirka Clint na 30 dni doma do jara. [emoji23] 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.