Srpen 22, 20187 r Byt to v Izraeli uz by byli vyskladani na zemi. Bohuzel ze zijeme jen v te posrane EU tak tady stoji se samopalem jen na hranicnich prechodech a otravuji normalni lidi co se vraci z dovolene.
Srpen 23, 20187 r před 13 hodinami, Petrrr napsal: Byt to v Izraeli uz by byli vyskladani na zemi. Bohuzel ze zijeme jen v te posrane EU tak tady stoji se samopalem jen na hranicnich prechodech a otravuji normalni lidi co se vraci z dovolene. ty už tam stojí x let :-D
Srpen 23, 20187 r @Petrrr kdyby se samopaly. V některých západních zemích mají přislušníci pouze obušky. To je prostě k smíchu. Viz. včera - opice přelezly plot a házely na policisty a vojáky kyselinu. No a ti jim mohli maximálně tak “poděkovat”, místo toho, aby jim dali jednu rychlou, devítimilimetrovou mezi oči.
Srpen 23, 20187 r No kdyz jsem se vracel z Chorvatska domu, tak tam Nemci stali na hranicich. Stazene do jednoho pruhu a po obou stranach frajer se samopalem. Nejdriv si do zeme natahaji kukacky a pak stoji na hranicich jak debilove kdyz uz maji vsechno davno vevnitr.Jinak ano takova Anglie to je skoda psat o tech dementech ve fosforove vesticce s max. obuskem.
Srpen 24, 20187 r Autor Dneska v noci si Plačka užíval zase zemětřesení koukám. Musí to bejt paráda, houpat se jako na vlně. Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 24, 20187 r To vis, ropa, mineralka, pivo nam tady strikaji ze zeme. Ale tentokrat jsem spal jak spalek [emoji23] a nic neslysel ani necitil. To bude tou lahvi vina co jsem vypil.
Srpen 24, 20187 r Ted chytli v Nachode nejaky tri Polaky co z auta strileli gumycky po lidech. Ukazalo se, ze jde o delniky z Kvasin kdyz je vsechny tri chytli pri ceste domu. Vsichni tri zfetovany. To je videt jaci lidi Skoda zamestnava a pak ma ta kvalita za neco stat. Sroubuje to tam kdejaka smazka z Polska nebo z Mongolska atd. a pak to tak vypada.
Srpen 24, 20187 r To víš, Petr kreslí v CADU trubky na hovna a neví co je realita :-D Upraveno Srpen 24, 20187 r od kokta7
Srpen 24, 20187 r Autor Nekreslí, vyjíždí mu na kopírce [emoji3]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 24, 20187 r Ve fabrikach o tisicich zamestnancu kde chteji co nejlevnejsi pracovni silu mozna. Ve fabrikach v mem okoli Sokolovska uhelna a.s. ( 5tis zamestnancu) Sokolovske a Svatavske strojirny nebo i mensi strojni podniky Chemopetrol pentar, Legios a jeste mensi v mem okoli. Vsude pracuji mi znami nebo pribuzni a cizincu je tam pomalu a ze by nekdo fetoval jsem od nikoho nikdy neslysel. Jedina fabrika v Ostrove Vite ( automotiv - kliky dveri pro automobilky) tam dela kde kdo vcetne individui.
Srpen 24, 20187 r Tak co čekáš od lidí, kteří čekají na 100 tisícový roční bonus, aby mohli koupit iPhony?
Srpen 24, 20187 r Nemaj. Není to tak dávno, co o tom byl článek, že chudáci dělníci v ŠA dostali brutální bonusy a borec novinářům řekl, že si konečně může pořídit ten vysněný ajfoun. :D
Srpen 24, 20187 r Kokto ty neremcej, ty ho mas ten Eifoune. Telefon pro menecene buziky s malym ptakem [emoji23]
Srpen 25, 20187 r Autor Synovec slaví dnes narozeniny a dort musí samozřejmě vypadat dle mých instrukcí [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]
Srpen 25, 20187 r Chudák. Už v dětství mu říkáte pravdu, že kvalita aut ŠA je podobná jako kvalita potisk dortu. [emoji1]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.