laco1 Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 V polke septembra som kupil novu Fabiu ICE 1.2/47KW. Uz dvakrat sa mi stalo, ze rano som nenastartoval, akumulator v riti, starterom ani kusok neotocil. V servise zatial nenasli ziadnu chybu, aku, alternator, kludovy odber, vraj vsetko v poriadku. Maju podozrenie, ze nepouzivam auto "normalne". Pravdou je, ze vacsinou chodim do prace na kratku vzdialenost cca 2km a cez vikend prejdem asi 80-100 km mimo mesta. ( ale uz som jazdil aj BA-KE a spat ). Je to normalne ? Aka je pravdepodobnost, ze problemy sposobuje styl jazdy ? Poradi mi niekto ? dik, LaCO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Mas namontovane orginal autoradio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja jazdim do prace a sprace tiez taku vzdialenost a pouzivam rano webasto a ide ako hodinky inak 1.9tdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laco1 Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nie. Mam tam Pioneer ktory som pouzival dva roky v Octavii. Inac, aj osobne som meral kludovy odber: prvych 30 minut asi 110 mA, potom 20mA. Skusim este odmerat 24 hodin so zaznamom do PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Malo by sa to skor prepnut na nejakych 25mA max.Myslim ze ked zamknes auto tak hned by tam mal byt taky prud maximalne.Mne to robilo autoradio ale bolo treba mat odstavene auto cca 10 a viac dni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ja mel to same co makov, vzdyt jsme si o tom psali. Je pravda, ze odber by mel padnout okamzite na nejakych 20 mA, pokud tam neni nejaka extra special vybava (ci radio) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laco1 Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nemoze byt predsa chyba v baterke ? Po neuspesnych startoch mi funguje central, radio aj okna. Je mozne, ze nie je schopna odovzdat tak velky prud ? Ked baterka bola nabita v servise, na treti den, hned po 20 Km dlhej ceste som nameral na baterke 12,7 V. ( auto zamknute, baterka neodpojena ). Je to normalne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Daj si premerat baterku.Da sa zistit ci je dobra a ma dostatocny startovaci vykon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nemoze byt predsa chyba v baterke ? Po neuspesnych startoch mi funguje central, radio aj okna. Je mozne, ze nie je schopna odovzdat tak velky prud ? Ked baterka bola nabita v servise, na treti den, hned po 20 Km dlhej ceste som nameral na baterke 12,7 V. ( auto zamknute, baterka neodpojena ). Je to normalne ? mohl by být v baterce vadný článek, zajeď do servisu a nech si jí přeměřit, eventuelně rovnou reklamovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nejvíc záleží jak dlouho máš auto odstavené. Pokud je to "pár" dní, tak to může dělat nějaký spotřebič typu rádio nebo nějaká chybka. Ostatní problémy s odběrem bys měl naměřit. Pokud je to tak že PO-PA jezdíš do práce (2 km zase není tak málo na dobití jednoho startování a 12 hodin stání) a o víkendu děláš jednu delší cestu, pak je renonc někde jinde. Mimo klidového proudu zkus ještě měřit napětí baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Reklamuj, na vadné baterky je nejaký prípis, pretože v poslednej dobe je s novými baterkami problém - tiež som riešil, baterka mi zdochla za necelých 48 hodín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.