e1. Vloženo 14. Září Sdílet Vloženo 14. Září Čo sa týka stop-štartu, to nemá s tým žiadnu priamu súvislosť. AGM batérie majú trochu iné nabíjacie napätie, takže AGM baterku treba vždy nabíjať s nabíjačkou v režime pre AGM baterky. V aute zase máš AGM-ko z časti kvôli stop-štartu (na to stačí aj EFB), ale hlavne kvôli rekuperačnému režimu dobíjania akumulátora počas jazdy, väčšiemu počtu spotrebičov, resp. AGM baterky vždy dostávajú aj Superby, ktoré majú z fabriky nezávislé kúrenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekzerzan Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Máme už slabší baterii, tak jsem objednal noovu dle rad tady Autobaterie EXIDE AGM, 72Ah, 12V, EK720, snad bude ok, S III, nezavisleé topení. Od původního majitele tam byla EK700 ja objednal EK720, jen mne překvapilo, že je ptořeba nějake kodovani? Nestačí vyměnit baterii za dalo by se říci tu samou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Doporucuji mrknout na youtube na p.Vaculika ten o S3 mluvi celkem jasne a srozumitelne a zminuje i baterii... A urcite bych novou baterku zaregistroval aby auto vedelo ze ma novou... A nepracovalo s ni jako s tou spatnou... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekzerzan Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Mam OBD Eleven, tam by to koukam taky mohlo jit https://support.obdeleven.com/en/articles/9463949-how-to-register-a-car-battery-with-obdeleven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JSvoboda Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Jo taky jsem to udelal pres obd11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.