twix2v1 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 (editace) objavil som na mojom karoqu popraskane okraje - hrany prednych svetiel. Objavili sa tam take male prasklinky vraj to je z ostrekovacou. Mate nieco take aj na vasom aute? Editováno: 24. Květen 2019, autor: Pawouk Upraven název tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Dej foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Mám to na xenonech na Octavii III r.v.2015. Původně jsem myslel, že to je od kamene, protože mě už to zasahuje od okraje směrem do světla, ale je to prý nekvalitní plast, který křehne působením vody z odstřikovačů. Škodovka se k tomu samozřejmě nezná.... jako k jiným výrobním vadám.... Informaci mám od likvidátora pojišťovny, kteří o problému vědí a odmítají to likvidovat z havarijí pojistky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 11. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 reklamovane a uznana reklamacia vymena komplet prednych svetiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hook79 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 (editace) Ahoj. Ma nekdo podobny problem? Objevil jsem praskliny na obou svetlech. Editováno: 22. Květen 2019, autor: Hook79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 JJ u mého Karoqa to samé na levém světle. Dolní roh začíná jakoby praskat zevnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hook79 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Ahoj. Uz jsi to resil? Ja s tim jedu v pondeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Zatím ne. Chystám se spolu s výměnou oleje v 15k. Čekám až to praskne i v tom pravém světle :-) Nějak mě to nepřekvapuje. Světla u mé Octavie MY2015 praskají také a velmi podobně ..... jen vydrželi 100k oproti 10k co mám na Karoqu. Zajímavé, ale je, že u každé je jiný dodavatel - u Octavie Automotive Lighting, u Karoqa je to Varloc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hook79 Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Před hodinou, TWiDY napsal: Zatím ne. Chystám se spolu s výměnou oleje v 15k. Čekám až to praskne i v tom pravém světle :-) Nějak mě to nepřekvapuje. Světla u mé Octavie MY2015 praskají také a velmi podobně ..... jen vydrželi 100k oproti 10k co mám na Karoqu. Zajímavé, ale je, že u každé je jiný dodavatel - u Octavie Automotive Lighting, u Karoqa je to Varloc Asi mame patecni kusy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Ahoj,tak mi začíná praskat levé světlo. Hook79 dej prosim vědět jak jsi dopadnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Ještě foto, jak to vypadá u mého Karoqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Antolik Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Ahojte, mam rovnaky problem s Karoqom. Auto som kupil v 6/2018, prva reklamacia niekedy v 9/2018 - uznana a vymena obidvoch svetlometov. Druha reklamacia niekedy v zime - neuznana, vraj pouzivam agresivnu chemiu pri cisteni vozidla (co je samozrejme blbost), svetlomety mi vsak vymenili "na ich naklady". Praskaju mi symetricky obidva svetlomety, nie iba jeden. Teraz mi zacal znova po 5 mesiacoch praskat lavy svetlomet (na poslednej foto) - rovnaky postup. Najskor mala prasklina asi 5-7mm z vnutornej strany, postupne sa to zvacsuje az na niekolko centimetrov, robi to pavucinu a do svetlometu zacne zatekat voda (pochopitelne). Pojdem znova reklamovat, ked sa to zhorsi. Od druhej vymeny pouzivam originalnu vodu do ostrekovacov a auto som umyval 2krat na dvore cistou vodou a specialnou handrou. Pripajam nejake fotky. Editováno: 23. Květen 2019, autor: David Antolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Ups, tak to je špatné. Přitom je to místo kde není ten světlomet nějak přitlačený. Pod blatníkem je těsnění a je tam i troška vůle. Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hook79 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 před 14 hodinami, Pany napsal: Ahoj,tak mi začíná praskat levé světlo. Hook79 dej prosim vědět jak jsi dopadnul. ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hook79 Vloženo 11. Červen 2019 Sdílet Vloženo 11. Červen 2019 Ahoj. Tak svetla vymenena cca po 5ti hodinach auto meli hotove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 7. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2019 Tak jdu zítra reklamovat , bohužel na obou prasklé okraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 to vypadá spíš na pnutí materiálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 9. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2019 To dělají jen ta LED světla, nebo i ta obyčejná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 Já mám LED.Prý musejí nejdříve sundat ,zkontrolovat jestli to není po nárazu a teprve potom objednají nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 10. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2019 Po nárazu? To by ta světla vypadala asi trošku jinak. Ale chápu, že soudruzi z předražené tradice jsou opatrní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Tak po třech dnech auta v servisu,světla schválena na výměnu v rámci záruky,ale mají jenom levé,pravé cca 14 dní.Takže jdu pro auto a až budou mít obě,tak prý do druhého dne provedou výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 Taky jsem objevil na jednom světle v rohu prasklinu. Se divim, že s tím SA nic neděla. Jako že si neudělá pořádek s dodávatelem světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marmen.cz Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 Mám úplně stejný problém ( výroba 09/2018). Praská mi levý světlomet. V servisu stejný scénář jako u Cilda1, také mi řekli, že nejprve musí prověřit, zda to nevzniklo nárazem. Snad se to po výměně vyřeší, nerad bych jezdil do servisu každých 5 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 7. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2019 (editace) @marmen.czNo, nakonec nárazník nesundali,že u nového auta není potřeba,ale stálo tam 3 dny !!!! než jsem si ho mohl odvézt a ted čekám až budou mít světla skladem.Prý u Karoqa se světly častý problém. Editováno: 1. Duben 2023, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 Světla došli,dnes na to vlítnou a asi až zítra skončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.